15

Анонимен

преди 9 години

До МариусТаририрамDA AMA VIETNAM NIAMAT IADRENI RAKETI CAPISCI

14

Анонимен

преди 9 години

До Веренza russia DA za putin NE

13

Маркс

преди 9 години

Здравейте приятели! Вчера цитирах статия за войната между Русия и Казария в строго секретно. Сутринта сайта бе хакнат. Посочих и източника на статията- Татяна Грачина: Проект Хазария. Там всичко си пише...България се унищожава от 25 години от същите тези. Тези дърпат конците в щатите, а от там и в Европа. Причината за войната, която водят с нас е в миналото, също и заради детронацията на натрапената ни от тях самите хазарска фамилия Кобург Гота.Весел празник България! Бъди вечна!

12

Анонимен

преди 9 години

Той ако наруши,,домашният арест,, в някоя демократична държава ,хеле в САЩ,лелеии.Ще получи световъртеж за цял живот.Че и като го пипнат ,най-напред ще му друснат един кютек пък после ,щи има права и т н. Алекси Навални -Залкинд. Ей за това е истерията,защото е наследник на Залкинд. Нагъл ,като нащите днешни ,,демократи,, наследници на комунистическите номенклатури . В името, Залкинд е заровено кучето . За това е ревът.

11

Верен

преди 9 години

До NewYorker Ей заради такива *** като тебе , и разни други, безпомощни в примитивизма си да очерните нещо и някого, подкрепата за Русия от българският народ нарастна от 65% на около 80%. А колкото да т.н. опозиционер Навални ,само да напомня че,е потомък на зловещата ,болшевишко-еврейска фамилия ЗАЛКИНД. ,,Землячка,, -Залкинд е ръководила избиването на 120 000х. православни ,вкл. и военни от армията на Деникин в Крим.Включително ,изхвърлянето им живи ,вързани с тел в ЧЕРНО МОРЕ.

10

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от руската правосъдна система. Благодарение на вас, станах неин горещ привърженик. Желая успех, на руската правосъдна система!

9

darcas

преди 9 години

На *** ще му спретнат един майдан скоро. Първо му бутат феодалната икономика, после почват да юркат народа с разни измислени революционери и опозиционери. Войната на САЩ и Русия е навсякъде. А ние както винаги се огъзваме на тоя, който го извади по-голям. Ни едните ми трябват, ни другите.

8

NewYorker

преди 9 години

значи по прости сметки излиза: червената руска *** в България е около 2-3% (визирам гласовете от изборите на АТАКА и други там *** при 40% изб.активност) от населението, и те нямат никакво право изобщо да се обаждат, освен в хола си и пред жена си ... а те пък тръгнали да пишат по всички форуми, извода е, че те са или абсолютни аустайдери и никой за нищо не ги взима или просто си продават душичките за някоя там рубла, виетнамска донга, зимвавсийски долар и т.н.

7

Анонимен

преди 9 години

Интересно дали френският посланик е поздравил съда по повод присъдата или само при нас се бъркат ;)

6

Дедо от Софийско

преди 9 години

Какъв опозиционер, бе. Он си е баш крадец, осъдили го, а тие му викат "опозиционер". И я да съм краднал и осъден, и че съм опозиционер.

5

МариусТаририрам

преди 9 години

А ние защо четем Руски новини. Какво ни интересува нас това?По тази логика дайте нещо за Виетнамската опозиция. Интересува ни също толкова, колкото и руската.

4

Анонимен

преди 9 години

В Русия въоб6те имали адвокати.И да има кои ги е.ава.Путин квото рече.От там се ражда всичките мафиот6тини и всичката корупция.От там мътят целият цвят.Никога не трябва да дигат санкциите.

3

Анонимен

преди 9 години

Харесало му е какво стана в Украйна, иска същото и в Русия.

2

Анонимен

преди 9 години

2 може и наистина да е виновен но можр и да си е политоческа потъчка тпва е старо колкпто светът е стар

1

Анонимен

преди 9 години

Доколкото разбирам е осъден за присвояване на средства, а не за това, че е опозиционер.