58

тя

преди 9 години

Това може да стане само в една държава в света- България.

57

Турчин

преди 9 години

Защо следственни за Убийства си стоят вкъщи и като чуят присъда и изчезват бе г-да ибрикчийски магистрати. Скоро народа ще излезне в тази клоака и ще ви накачи по дърветата вас,дечицата ви и всичките ви роднини *** съдебна *** такава

56

турчин

преди 9 години

Защо ЕК постояно ни критикуват. Защо са отрицателните доклади. Никой не взема мерки. Отговорните институци органи и лица да се подвеждат под отговорност. Кметът на Исперих е осъден за стрелба срещу горски надзиратели и човека си кметува. Делото се връща на първа инстанция и докога. Такива примери много. В държавата няма държавници. Крадци и престъпници са се настанили в управлението.

55

Свобода

преди 9 години

И как един потенциален престъпник ще помисли преди поредното си престъпление,при куп подобни примери на безнаказаност?И защо,едно младо семейство/пък и не само/,трябва въобще да мисли, преди да си стегне багажа и ИЗБЯГА от тази прогнила държава?Сигурен съм,че тази *** и корумпирана ***,въобще не се интересува от последиците при подобни решения или пропуски в пустия ни закон,който е измислен за да могат да си взимат рушветите во веки веков!!! Може да се случи на всеки!!!Жалки сме!!!

54

ognyanz

преди 9 години

До 57: То и бат'ти Бойко, който според теб "ще ни оправи", по една случайност също е от Банкя и също е бивш полицай. Той веднъж вече ни оправи и се изнесе по терлици от Министерския съвет, нека сега пак да си опита късмета. А това, което трябва да се направи наистина, е да се помисли за променяне на законодателството за такива случаи. Оставена е вратичка, през която се измъкнаха и братя Галеви, и тези тримата.

53

художника

преди 9 години

Крайно време е да се въведе закон за съдебните заседатели и те да бъдат не по-малко от 12 души.при равен глас само тогава думата да има съдията. По-трудно е да подкупиш 7 души по едно дело, отколкото 1/един/ съдя, както е в момента.Иначе истински СЪД и ПРИСЪДИ няма да има. ТОВА Е !!!

52

Не се учудвам

преди 9 години

Защо някои се възмущават от милото ни правосъдие. То е част от цялото ни общество. А какво е това общество, което за втори път си избира мутра за премиер. Мафията управлява България вече 25 г., така че всичко което се случва тук, е в реда на нещата. Полиция, съд, прокуратура, образование и т. н. всичко е разядено от корупция, всичко е гнило, фалшиво, менте. Ако човек иска да живее що годе нормално трябва да се маха от България. Страната загива.

51

Анонимен

преди 9 години

Какви гривни бе братче нали на единият *** ба6та му е бил бив6 полицаи.Гн Борисов 6те оправи всичко но постепенно,сега да дръпнем малко по еврофондовет и тогаз.Сега всичко е с главата надолу.Само Боико Борисов.Само ГЕРБ е спасението Иначе 6тени до закопаят..

50

Анонимен

преди 9 години

Иначе 6тени до закопаят.

49

Анонимен

преди 9 години

Българина сее съсредоточил напълно по чалготеките по Азис по Китаеца по Софи маринова по всички *** чалготеки.Гн Министър Председател от се сърце ви молим да забраните чалготеката със закон,вийдатели че никои несе интересува от съдебната система какво вър6ат от ни6то несе интересуват освен от кучеци.Убиват хора и никои ни6то,6 години немогат даги вкарат.В народното събрание всички лиса мафия та не чуват не вийдат.

48

кадия

преди 9 години

изобщо защо е "нарочена"за съдебна система тази структура на държавата работи единствено в свои интерес и пази интересите на властимащите и мафията търгова сестема на правораздаване

47

Оп-са

преди 9 години

Умът ми не го побира, що за *** е съдебната ни система?! Разбирам, че няма как 6г. да стоят в ареста, но не е ли нормално, да имат поне GPS гривни? Поне да е задължително да присъстват на четенето на последната присъда? Как така отиват да ги търсят у дома, а то ги нямало... Направо не ми се иска да повярвам, що за изродено правосъдие имаме! Ама за всичко сме си виновни ние! Реформа без протести, ама истински, няма да стане никъде!

46

ЗАЩО ?!

преди 9 години

И аз това се питам.Защо агресивни побойници, известни на полицията, спокойно се разхождат на свобода и съседите им се виждат принудени да носят спрей за отбрана. Защо такива *** се чувстват безнаказани?Защо, когато се случи да заловят джебчия или автор на грабеж, или на квартирна кражба се оказва, че той ес "висящи дела"?По случая Балтов - известни са като побойници "с тежко криминално минало", извършват убийство на невинен човек при уличен побой и ... СЪДЪТ ГИ ПУСКА !!!

45

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

44

Румен

преди 9 години

Ау ама как може да обиждате съдебната ни система , ама тя е независима , ама те са много претрупани с работа , ама на тях трябва паметници приживе да им се изграждат , те така работят за народа си, че горките трябва по 50 дни отпуски да имат да си почиват в палатите по морето.

43

DUBLIN

преди 9 години

Корумпестан и "съдебна" система-а сега се опитайте да си спомните от колко години е така там,а още колко ще продължи-ОТГОВОР-тогава не се чудете и не плачете,че сте там ....където сте.-ха честито.

42

революция

преди 9 години

Рано или късно ще има революция. Българския народ е търпелив но това вече е геноцид спрямо нормалните граждани. Не знам какво още ще видим и изпитаме на гърба си.

41

БуМ

преди 9 години

И аз съм за това да има един автобус депутати в ръцете на народната любов !Ей така да имат едно наум следващите депутати ако Съдебната система ги пропусне или онивени.

40

АМАН

преди 9 години

Съдиите пусна ли ги, са виновни !А ако им е оказан натиск, то тогава трябва има още подсъдими!А двата престъпника-убийци са вече извън България ...Я следете какво ще стане с Христо Бисеров/ДПС/ И после сме били правова държава, и политиците трябвало да се страхуват от Съд-а.Ако няма промяна и реформа, населението ще я направи, а то я прави с цвят червен, и то не по партийна линия ! ...

39

fuck

преди 9 години

Кой ще плати за издирването сега? Ние ли?