60

аз

преди 9 години

Този шебек Лазаров кога ще спрете да го пробутвате по медиите? Хем ***, хем гнусен. Жалка, гадна, ченгесарска държавица!!!!

59

Гошо Тъпото

преди 9 години

Петима Петко не чакат. Ама стотици го... търсят. Не е в Кривунделово.

58

Рила

преди 9 години

Абе вие в България сте голями шарани кълвете на всичко каквото ви пуснат незнам за Гърция но истината е че по мъртъв от тоя Сертов няма

57

Мунчо от село

преди 9 години

Изчезна ми кучето.Последно е видяно да пътува на юг.Моля,който го види да се обади в най-близкото полицейско управление.Има паспорт за имунизация,но е тръгнало без документа.

56

Тихомир Томов

преди 9 години

Честита Коледа на *** от службите . Бива ги само да коленичат и да са около софрата . Всичко тук е изтървано и е ясно на всички . Ценностите отдавна са изнесени зад граница , а тези евроатлантическите са за тези , коти си мислят , че комунизма си е отишъл !

55

някой на 60

преди 9 години

Тоя мазен ***,защо не го обявите за национален герой.На хората им омръзна да се говори само за него.Егати и тъпотията,егати и простотията.Какво е направил за България за да го величаете толкова.Смешници.

54

Ди

преди 9 години

Аз пък смятям, че жена му хитро си е изиграла картите и го направи резил пред цяля България, а той явно още се прави на сърдит.

53

Кирето

преди 9 години

Коя е другарката с него? ми щом сте казали А стигнете до Я ! Иначе Михнева ще се вихри по всички телевизии с великите си конспирации. Ще падна от смях!

52

непукист

преди 9 години

Хаха и какво излиза човека разпуска и живот си живее ,а нашите "спецове" го търсят.Щом не могат да открият някой който не се крие какво остава да си помислим как ли се справят в обратния случай?

51

Анонимен

преди 9 години

Голям майтап..кой знае кви при са хвърлили да го търсят,а човека си почива в Гърция

50

Анонимен

преди 9 години

Глупавата му жена да възстанови всички разходи по издирването

49

ЕГАТИ РЕЗИЛА...

преди 9 години

ПОТРОШИХА МАСА ПАРИ ЗА ЕДИН ПЕНСИОНЕР , КОЙТО СЕ ОКАЗА В ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕС.ДОКОГА ,БИВШИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ НА ДС/БКП---Т.Н. "РАЗУЗНАВАЧИ"---КЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА СПЕЦ-ПОЛИЦАИ И ЩЕ ВЗИМАТ ПО ЕДНА ТОРБА ПАРИ..... ЗА ДА СИ КЛАТЯТ МАРТИНКИТЕ!СРАМ !!!!!!!!!ОС-ТАВ-КА!!АУТ!!!!!!!!!!!!!

48

до 58

преди 9 години

А??? Ко' рече??? И що???

47

Анонимен

преди 9 години

Сега уркото Лазаров да плати масрафа за хеликоптери и пр. глупости -пръснат нахалост и в угода на ревнивата му жена - за издирване на някъв пенсионер който отишъл сигурно да разпуска в бардаците в Лариса ...

46

l

преди 9 години

za6to e nujno da palnqt na horata bramnalite ot problemi glawi s ne6ta koito i gram ama gram ne gi walnuwat,Sertov i t.n.........

45

до 2

преди 9 години

и другите жалващи се от потрошената пара за търсенето на Сертов и искащи връщането и.Та, поради каква причина по-точно Петко Сертов трябва да покрие разходите по търсенето му? И защо *** и пульо се юрна да търси човек, доказано жив, който по техните думи " не е извършил престъпление".

44

СРС

преди 9 години

Разговор между Вучков и Лазаров:С.Л:- Шефе, колко мнооого звезди има тази нощ...!?!?!В.В:- Елементарно Лазаров, откраднали са ни палатката...!

43

111111

преди 9 години

До ДаолаБратя Галеви, както и Сертов са в Небитието!

42

ха, сега де...

преди 9 години

голям резил - не могат да открият човек, който не се крие.Смях в залата .

41

madamkrasi

преди 9 години

Не се притеснявайте, в Атина съм като го срещна ще го снимам и ще ви пратя снимка. Само, че Лариса е ж.п. гарата на Атина,кой знае на къде е отпрашил