10

ужаси

преди 9 години

Две гръцки мини си говорят: -Ние като гласувахме за Герб, дали ще ни сложат във Военния музей? - А ми, чух, че заминаваме на Източния фронт. - Не думай, на мен по- ми се ходеше в Америка, ехх демокрация!

9

Тео

преди 9 години

Типично по шуро-бадженашки. Кой колко трябва да плати и т.н. - отсече справедливо Той! За това си има съд, който изпълнява законите, писани от вас, Вас, ВАС! А и съответният бизнесмен достатъчно си е платил, мисля, че и синът му загина при аварията. Тиквуня да си завре разсъжденията някъде си, а вие за тия 4 милиона лева - дреме и на Меркел за такава мижава сума - толкова струва обикновена къща на два етажа в Мюнхен! Hob i di ehre!

8

бай иван

преди 9 години

Този "бизнесмен" защо е на свобода. Пак ли някой съдя го е съжалил.

7

зяпнал

преди 9 години

Естествено, че собственикът трябва да купи немската технология и оборудване, както и да утилизира наличните мини но защо да ги предоставя на МО??? Тиквата съвсем е изтрещял.

6

boko

преди 9 години

Prah v o4ite na slepite

5

sante_dog

преди 9 години

Реално, Борисов е прав в този случай. Мините трябва да се обезвредят. Собственика на завода си е прибрал парите от поръчката. Сега да си я изпълни. Това е частно дружество. Държавата не трябва да хаби ресурси за нечии грешки. Ако иска да купи нашината, ако иска да си ги настъпва една по една, негова си работа. Достатъчно народ затри...

4

Анонимен

преди 9 години

"Правителството иска собственикът на завода да закупи технология от Германия за 4 млн. лева...." тва да не са ония 4 милиона от съседната статия за развален договор за Кремиковци от 2005 поради "политически рискове".....с германска фирма? Не вярвам на съвпадения!

3

Пепа

преди 9 години

Давземе 4 милиона от Каролев!

2

Tina

преди 9 години

Меркел е лобирала за някой "бизнес-сапьор"?...

1

Овчо

преди 9 години

Ще ти купи дедовият.