42

Исмет

преди 9 години

На всички коментари, които са против ДПС един голям среден пръст!!!!Хайде Убав ден.Ей заради такива като вас го има ДПС, защо мразите турците????

41

Бан Янука

преди 9 години

35 е абсолютно прав, казвам ви го като свидетел. Гербери негербери, който и да е е нормално да разкара тия политески назначени доганци в администрацията. Тяхната работа е само да подписват каквото им се каже. Но мноого остават за махане - много време ги садиха там.

40

Българин

преди 9 години

До Веселин Узунов-Заминавай си в Турция и се кефи там колкото искаш, тука е България, за Българи!!!

39

Анонимен

преди 9 години

Браво!Най-после настъпи лустрация за ченгетата от дпс

38

Син та лилав

преди 9 години

Костов , най успешния политик ,който извади БГ от хипер инфлация в която ни вкараха комунистите с ДПС ,изкара турците от власта .

37

Отвратен

преди 9 години

В стремежа си да покаже,че не е етническа партия,а истински защитник на народнитеправа и свободи,представител на всички етноси у нас,ДПС потърси(и за жалост намери)политически ренегати и службогонци от български произход като "недоразумението"Чобанов,финансов министър на Орешарски,както и о.р.ген. Симеонов,бивш началникна отбраната(Генералния щаб).Последният е позор за българското офицерство,заменилклетвата за вярна служба на Родината с тлъстите сребърници на издържана с турски парипартия!

36

Анонимен

преди 9 години

Ако искате и в шестък ни показвайте от Движението за простаци и садисти как ваши кадри са уволнени. От това може само да ми стане хубаво на душата, че еничари и човечета със средно образование без грам знания по български език вече не взимат заплатата, която целия български народ плаща!

35

Анонимен

преди 9 години

дпс и иван костов(истите) са най-голямото зло за Р.БЪЛГАРИЯ.

34

изнервен

преди 9 години

Ами изкарайте ги тези списъци. Тъкмо на прокуратурата и съда ще е по-лесно да знаят кого да вкарват в затвора.

33

Маркс

преди 9 години

Може би от ДПС смятат, че само те имат правото да уволняват и назначават хора дето даже не знаят и български, пфу!

32

Анонимен

преди 9 години

Да си член или симпатизант на ДПС означаваше доскоро да си незабавно назначен, независимо какъв масажист, теляк или овчар си. Така че ТРАЙ, еничарче гнусно!

31

койчо

преди 9 години

Алоо ДПС, кат ядохте офчите кифтета не ривахте! Сега голям рев, голяма работа! Хак да ви е!!!

30

Веселин Узунов

преди 9 години

Ще дойде и нашето време. Който не е от ДПС аййй шута.Каурите си мислят ,че могат да ни спрат с тяхните глупости. Само тричане и бой за тях.

29

<<<<<

преди 9 години

Не разбрах , Калина от ГЕРБ с фалшивата Диплома от Германия сега в Затвора ли е или на Карибите като останалите примерно Тодор Живков

28

Анонимен

преди 9 години

Това заслужавате вие крадлива мазна *** от дпс, дето само за лапане мислите и да си пълните черните каси и дето покрай вас лъха на гнило и на измама.

27

FBI

преди 9 години

Калина Илиева от ГЕРБ представя диплома за завършена магистърска степен от Висшия институт по техника и икономика в Берлин, която по-късно се установява, че е фалшива.

26

antoaneta.ardashes

преди 9 години

Ако започнат всички да пишат ще излезе,че цяла българия са репресирани от системата на Тошо.

25

тт

преди 9 години

Властта се връщала...на пожарникарско равнище!

24

Анонимен

преди 9 години

Правилно до преди една година за да си назначен трябва да си член ва ДПС. Всеки се е сблъсквал с такива назначени служители , които на монитора викат компютър.

23

дo: 23

преди 9 години

Да ти припомня кои беше с ФАЛШИВА ДИПЛОМА:Бившият директор на Държавен фонд Земеделие Калина Илиева от ГЕРБ няма диплома за завършено висше образование в Германия и нещо повече - никога не е посещавала лекции във Висшия институт по техника и икономика в Берлин.