190

Безпартиен

преди 9 години

Освен ограничаване на "бизнеса" с майчински, детски, инвалидни" трябва незабавно да се спре и политическия бизнес проект -"Партия и Субсидия" намалявайки субсидията на 1-3 лева и партийните членове да си плащат внос, да го държат в банките, да си плащат данък лихва и депутатите да знаят, че когато не ходят на работа, партията няма как да им компенсира политическото "единство". Това също унижава не по-малко целия български народ.

189

Загрижен

преди 9 години

Трябва да се ограничи "бизнеса" с майчински, детски, инвалидни и други пробойни към ***. Не трябва да се допуска бабата на бебето да получава детски за майка му!!! Детски - за 2 деца, за третото - само ако е близнас с второто. И проблема с многодетството при *** ще се реши от самите тях. Половината *** получават инвалидни пенсии незаслужено. Приветствам идеята здравните им осигуровки да се удържат от персоналните им социални помощи.

188

Анонимен

преди 9 години

От ЕС не са виновни,че не си решаваме проблема с циганитеНарекохме ги ромиТова ни е цялата реформаАма проблемът си стои

187

перко

преди 9 години

МЪЛЧЕТЕ,ДРАГИ ПИШЕШТИ СРЕЩУ ***,ЧЕ ОНЕЗИ ЗАД ОКЕАНА УТРЕ ЩЕ НИ БОНБАРДИРАТ НАЛИ ЗНАЕТЕ ЕТНИЧЕСКО РАЗБИРАТЕЛСТВО,ИНТЕГРАЦИЯ НА *** ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАМЕ И ХРАНИМ ИНАЧЕ МАЙКА НИ ЖАЛНА.ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОСЪЮЗА,,,

186

бнт

преди 9 години

Господин Симеонов спрете парите,тока,водата на *** и проблемите се решават!!!Със закон още днес утре ще е късно!!!

185

бг

преди 9 години

Да проблемът е ясен за всеки българин и даже Европа иска да спира помощите и вижда как нагли роми се възползват от безплатни привилегии на безработни,а работят"джебчийство"!Турската ромска партия да не наглеят,а да си поемат отговорността за положението в гетата!

184

Когато се изпълнят

преди 9 години

препоръките,които са формулирани в предходния коментар,ще има предостатъчно спестени пари от бюджета,за да се формират нормални пенсии за трудовите пенсионери, истинските инвалиди и истинските сираци.Отнемане на всички деца,създадени от родители под 18 г. /така, както е в САЩ/! Тези деца веднага да се дават за осиновяване от чужденци.Всички деца от соц.домове, които имат родители, да им бъдат върнати - да ги хранят чрез земеделие

183

Браво, Симеонов!

преди 9 години

Изказал си се доста точно!Изходът:- Надбавки и майчински само за две деца, като при втора бременност и второ дете ще се дават само при условия - образователен ценз, осигуровки, отглеждане и на първото дете в това семейство, а не го дават в соц.дом и т.н.- Никакви помощи на здрави хора под 60 г., които нямат образование и професия - дава им се земя за обработване и ако не изкарват от нея достатъчно, за да хранят децата си -- - Всеки да си плаща сметките, иначе няма ток и вода!

182

Местанеее,Илиевееев!

преди 9 години

Кажете това пред който и да е полицейски екип, на когото се е налагало да гони престъпник в ромска махала!Никоя общност, никъде, никога не е проявявала такава солидарност, както ромите, когато се налага някой нарушител от техните среди да бъде прикрит, оправдан, снабден с алиби!Не лъжи, Местане! Не ти приляга нито на възрастта, нито на мъдростта, която се опитваш да демонстрираш!Другият депутат си е от онзи етнос, който не лъже само когато е в безсъзнание или когато спи!

181

Анонимен

преди 9 години

в България живеем повече от 1,5 милиона роми...да бе, да!

180

Емигрант

преди 9 години

След 20 години смятам да напиша книгата "Как българите си изгубиха държавата. Спомени и размишления". Жалкото е, че тогава няма да има вече кой да я чете...

179

Колко-колко???

преди 9 години

Милион и половина ли били казват? Отписвайте България! Това е близо четвърт от населението, след 1-2 поколения ще са 50%... (две поколения в рамките на горепосочения етнос са някакви 25-30 години)

178

sallaadin

преди 9 години

Напоследък, като видя *** и се размечтавам, щот съм малък и не помня, *** съм чувал, чел и съм гледал по телевизията, та значи мечтая си за: Ограда висока, обезопасена с 220v, около чисти, спретнати, кокетни къщички, а в средата БАНЯ с един КОМИН, сам по себе си СТЪЛБА към НЕБЕТО, висок до самия БОГ, а обитателите отиват да вземат по един душ, да се пречистят и очистят, душевно и тленно, баняджиите строги, спретнати, справедливи, всекиго ще упътят и напътят по пътят, към Циклона БЕ. МЕЧТИ ...

177

Анонимен

преди 9 години

Прав е.И вина за днешното положение носят всички управлявали през последните 20 години.Прекалената толерантност и дори ухажване на този етнос им даде сила и чувство за безнаказаност.Крайно време е някой да им покаже,че имат не само права,а и задължения като всички останали граждани.Така ще им направи услуга преди всичко на тях и постепено ще ги дисциплинира което би успокоило и обществото като цяло.

176

135

преди 9 години

Ние сме част от обществото и се чувстваме българи, колкото всеки един друг, заяви Илиев.А срам като нас изпитвате ли? Прав е Симеонов, че раждането на деца е патентован бизнес, но след него идва осакатяването, за да могат да просят и за инвалидни пенсии.

175

Анонимен

преди 9 години

До Ами да 209... Кооперативите не са еталон на социализЪма.Кооперативи има по цял свят.ООД също ев кооператив както и акционерните дружества.И сега има Централен кооперативен съюз ,РПК и земеделски кооперации непросветени юроде.

174

Анонимен

преди 9 години

Гледах един документален филм за племето Шака зуло.Държавата нямала полза от тях.Накарали ги да отглеждат крави и организирали някои племена да са туристическа дестинация-шатри,колиби,шарени носии и малко театро.И там си крадат добитъка между племената,откуп бълка срещу крави и т.н. При нашите зуловци може ли да се получи???

173

Анонимен

преди 9 години

Давайте идеи,как да се справим с *** за да ги вкараме в релсите.Предлагам безработните и неграмотните да се настанят в пустеещи села,където да им се даде земя за самозадоволяване т.е. да си отглеждат зеленчуци,животни.От фондовете вместо да им се раздават парите на калпак,да се организират кооперативи,за да има отговорници от техния етнос да ги "рита" по глезените ако не искат да се трудят.Да се осигури училище за децата.По читавите образовани и интегрирани да пътуват към града.

172

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен А нещо за партиината книжка на,, тулум Киро,, , дето я намериха в Катуница- член на ГЕРБ ? Само , не , дежурното обяснение- ,,била фалшива,, Защо после,, свободната пресе,, замлъкна като комунист на разпит.замълча и за бележките за дарения към партия Герб от ,,тулум Киро,,- това му е *** прякор,другият е на ДС и поддържан с всички сили от ,, свободната, демократична преса,, Мълчание ,гробовно.Нещо излезе извън сценария и по традиция -мълчание. Камерите не работят!

171

бонго

преди 9 години

Дясната ръка на сърцето ,изумен поглед към журналиста ,задал му въпрос,твърд отговор,, Кой ,аз да подкрепя Борисов?.Никога! Това е предателство към избирателите. Никога !,, Е е е! Сега жалки напъни ,да имитира ,,патриотизъм,,Просто повтаря това, което казва Сидеров ,но поне Сидеров се бори , вика , дано и глухите чуят. Ама истината е най-омразната дума ., А ,тозе е просто ***. И ако Сидеров ,беше ,,златният пръст ,, за работата на парламента ,този е ,,златният г..з,,на четворната коалициа.