260

морски

преди 9 години

Посочете ми поне един договор между Русия и САЩ който САЩ да спазват!Няма такъв!Най-голямата заплаха за човечеството е САЩ,докато тая държава съществува няма да има мир на планетата.

259

gishena

преди 9 години

До АнонименИ аз това много се надявам. Да видят американците как рушаните водят война на чужда територия. Ще се разбере кой кого тогава

258

Бакал Петко

преди 9 години

Аз пък често го обърква с нашите коминочистачи дето сега ходят и викат по улиците на София.

257

Атила

преди 9 години

Чудясе до кога ще изпитват търпението на Путин да им спира кранчето и да видим кой ще го духа под вода

256

Анонимен

преди 9 години

Не е проблем елата да дупчите в Добруджа за шистов газ, но да знаете ще се преместим всички в София да ви мекаме тогава. А да и ромите ще си вземем, няма да ги оставим да се тровят я, не хуманно. Таке че очаквайте около 500х увеличение на населението :)

255

Румбо

преди 9 години

Прибързаното погребване на Русия винаги носи негативи на кандидат-"гробаря".Като гледам тия също не правят изключение и историята не им е силната страна.В стремежа да постигнат целта си,забравят,че са напълно досегаеми!Може пък да разчитат на извънземните да ги спасят?Ония рептилоидите,нали се сещате.

254

на украйна

преди 9 години

и трябват 15 000 000 000 долара.Който има,да и дава.

253

Великая и магучая-6

преди 9 години

Ха ха ха!!! В момента в цела Рассия паниката е както беше в БГ-то през декември 1996 г БРЕ !!!Замшефа на Центробанк току-що по Первий канал за пръв път употреби термина КАТАСТРОФА по отношение на националната им валута!!! Ха ха ха!!!Бууууухахаха!!!Мога да си представя кво ще е другата-Коледната седмица във Великая и магучая след като до края на тая Щатите ще им изтрескат НОВИТЕ САНКЦИИ!!!Единствения ход на раковоболното джудже е да провокира термоядрена война-и без тва той в личен план негуби!!!

252

Анонимен

преди 9 години

VIVA USA

251

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОчаквам сега рейтинга на Путин да стане кръгло 100%---Нищо чудно да удари 140%, той има опит с процентите над 100 :-)

250

Великая и могучая-5

преди 9 години

Галопиращата инфлация в Русия е абсолютен факт!Всичко живо къде има нещо стойностно го залага и бясно търси да купува долари или ойро БРЕ!!!Борсата е в паника-викат и биржа!Е сега по Первий канал изреваха пак на умрело!Хиперинфлацията през 2015 г неминуемо ще помете руската икономика и барабар с нея неизлечимо болното от рак на панкреаса(последна фаза!)кагебистче БРЕ!!!Кофти медицински ФАКТ за местните провинциални *** БРЕ!!!Щото не им ИЗНАСЯ този ФАКТ и за тва *** че бил лъжа!Ха ха

249

Аз

преди 9 години

До безсилиеЗомбирани руснаци , само революции в главите ви има, ама то ко друго да има.....хляб няма, пари няма, бензина не става за пиене...... Искрено се надявам нормалните хора в тяхната страна да натделеят над тези които ги оправляват в момента, иначе само кофти новини ще има от Русия за съжаление.

248

Анонимен

преди 9 години

Да не се забравя, че когато много силно огъваш един стоманен прът, при счупването му почти винаги има сериозни травми и за огъващия. Понякога смъртоностни. Да не си мислят, че са далечен остров.

247

Анонимен

преди 9 години

Скапаняците от САЩ ги чака черна революция - който е гледал филма ,,Планетата на маймуните ,, знае за какво говоря , В тази прехвалена и фалирала сбирщина има вече щати в които не живеят бели хора . Доларът им няма покритие и китайците вече почти ги изкупиха ,великите кравари отиват в обора да ринат гюбре .

246

Учителя

преди 9 години

До безсилиеИ как стана ясно че санкциите са без ефект? Без ефект са само в болния ти комунистически мозък, иначе ефекта е катастрофален за Путинската пишман икономика :)

245

Великая и могучая-4

преди 9 години

До До Великая и могучаяХа ха ха!!! Некакъв провинциален русофилистик ме пунтира!!???А друг пък дето бил скърбящ по БГ-то му приглася!??Бууухахаха!!! Гаранция че са ми платили БРЕ-що да не ми платят??? А вие бедняци русофилистични даже нема кой и да ви плати!Готиното е че поколението родено след 1980 г в преобладаващата си част презира Русия и и се подиграва на всичко руско БРЕ!!!Тук ревящите са 55+ и си бленуват за СССР-то!А сегашна Рассия е една бедна капиталистическа бензиностанция БРЕ!Хаха!

244

Анонимен

преди 9 години

Путин на колене! Обама го матира много бързо!

243

носи на болка

преди 9 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

242

безсилие

преди 9 години

Стана ясно, че санкциите срещу Русия са без ефект! Какво ще предприемат Цру и ЕС? Ще заповядат на фашистката хунта в Киев да нападне Русия ли, като Адолф Хитлер на 22.06.1941? И ние ли ще участваме с окупационен корпус?

241

Скърбящ по БГ

преди 9 години

До Великая и могучая!!! 1. Кучета лаят ,а керванът върви. 2. Добре се смее този,който се смее последен. 700 години робство- византийско и турско убиха всички качества на повечето българите: благородство,доблест,чест, уважение към възрастни хора...и други положителни черти. Не спазвате 10 заповеди.Държавата изчезва.