30

Наблюдател

преди 9 години

Нещо на нови избори намирисва защото тия никакви реформи няма да направят. Заробват само страната с нови кредити за замазване на положението. Cъответно "каруцата ще се обърне".... "?"-a е - "Колко ще е голям трясъка?"....

29

дрънки

преди 9 години

Какво замразяване,след като стажът се вдига с 4 месеца,при тази безработица.

28

Читател

преди 9 години

Милият! Даже жена си не може да командва, пък се прави, че разбира от пенсионна реформа !

27

Анонимен

преди 9 години

До ГенаАко си много щастлифТ от това напиши на два тапета Дворците на БКП да станат болници и *** на площада да протестираш, но си направиш хороскоп да видиш какъв си бил в предишния си живот - ще излезе, че си бил същия *** като сега. И гледай тапетите да са с изглед от Скалистите планини. *** се търсят много сега - шистовия газ да се подари на когото трябва, тока да се вдига още, пенсионерите да се изтребят до крак, американски танкове да се разположат в България.

26

Шаран -БГ

преди 9 години

Аз не плюя аз храча по цялата политическа върхушка!!! Защото всички до един прекрасно знаят как се правят реформи в една държаова!!! Но на всички джобовете са много дълбоки и нямат напълване вече четвърт век! За това всичките им приказки са бошлаф /както казват комшиите/ и прах в очите на трудовия народ !

25

Анонимен

преди 9 години

г-н Президент, айде излизай в пенсия . Скрий се някъде, че ни омръзна от твите глупости

24

койчо

преди 9 години

По план: първо изгонихте младите и работоспособните. Следва втора точка - унищожаване на възрастните, работили цял живот. Последния да угаси лампите!!!

23

Наташа Симоновна

преди 9 години

В Русия може да се пенсионираш на 55 години, ако имаш най-малко 5 /ПЕТ/ години трудов стаж.В България - работа до като си жив!

22

Джедай Мастър

преди 9 години

"ще даде ясна заявка, че е разбрало" - боже тоя *** не се спря да плещи тъпотии.

21

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДостатъчно се обучихме и кво правим, трябва да ходим в чужбина за да си изкарваме нормална заплата ли???Защото за хора с 2 или 3 висше образования - 350 лв. на месец, семейство трудно се поддържа.

20

Президент на Р.Б.

преди 9 години

Затъпяването на населението върви с много добри темпове, дори планът там е преизпълнен. Проблемът е че хората не се гътват веднага след пенсия. Трябват реформи и то по-скоро.

19

пролетници

преди 9 години

Нещо повече г-н президент, тя е лоша новина, нулева реформа за правителство в насипно състояние. Така, че няма "освен ако напролет.......Напролет- я камилата, я камиларя

18

Анонимен

преди 9 години

Предлагам на политиците едно кардинално споразумение да има за пенсионната реформа. Никакво пенсиониране работиш до смърт. Плащаш осигуровки и данъци цял живот и като дойде време за пенсия, ако не си пукнал да те застрелват и толкоз. Те това правят политиците това им е целта на споразумението. Да не ни замазват очите повече. Излезнал тоз Плевел да ми говори за " разумно " споразумение. Е как да стане бе г-н Плевел като вие повсеместно изкрадахте парите от фондовете.

17

Анонимен

преди 9 години

До НепознатУчи езици, занаяти, спри да купуваш телефони и лсд-та в такъв случай.

16

Непознат

преди 9 години

Много спокоен поглед има човека, а ний от глад умираме брех брех

15

Реалист

преди 9 години

Пенсионна реформа НЕУВАЖАЕМИ г-н Президент е пенсионерите да получават по-високи пенсии, а не да им се УВЕЛИЧАВА възрастта на пенсиониране и да работят до гроб - в този случай след като няма да вземат пенсии няма никаква нужда и да се осигуряват - КАПИШ...

14

112

преди 9 години

Ох, да идват вече президентските избори, че ми писна от това мекотело!!!

13

Напротив

преди 9 години

Добра новина е, г-н Президент! Аз съм щастливТ от нея!

12

Анонимен

преди 9 години

Този няма ли кой да го разкара ??? Протестъри къде сте ??? Папкате ли вече от държавният бюджет ???

11

Фен

преди 9 години

Просто и елементарно е спирам да плащам вноски за пенсия Искам да има индивидуална партида за всеки .По този начин сивата икономика ще излезе на светло,не вярвам да има тогава човек който да се осигурява на 380 а да получава 1200 .Фирмите в момента работещи по този начин са над 90 %Искам да се закрият ДОБРОВОЛНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ и да се върнат парите на хората.Това е една пирамида която ще бъде ограбена най скоро.