56

ivo

преди 9 години

eeiiii golemi chekijii ste,ne si gledate rabotata a samo v kancheto na blijnia-haiduti ko da stane

55

Анонимен

преди 9 години

До Орхан Исмаилов.Добре оставихмете на този пост,но хаиде да видим какво може6,покажи не6то 4е тие там местото.БГ народа да почуства че наистина си умен хаиде.От медени приказки на гн Министър Председателят му доиде до гу6а.Премиера се изправи на главата рискува правителството дате остави,но сега е твои ред покажи на какво си способе.За6тото гн Борисов много бързо ги освобождава това него забравяи.Не мисли че тои неви наблюдава какво правите.

54

********************

преди 9 години

По време на Османско защо е нямало Партия Патриотичен Фронт

53

Редник Каракочев

преди 9 години

Ми хайде, подай я тази оставка, да те видим че си пич.

52

анонимен

преди 9 години

Колко старо клише -за мен не е важен поста-пълна глупост.Защо всички като се домогнат до някой пост започват да ни обясняват как това не било най важното за тях.Ами като за вас мили дами и господа това не е най важното защо с зъби и нокти се мъчите да се домогнете до тези назначения.Брей колко скромни службогонци има в милата ни Родина.Отговорете ми на един въпрос -ами защо сте там тогава,а да забравих за да изпълните дълга си към народа,ясно .

51

Анонимен

преди 9 години

Хора не разбирате ли, че властта ни цака по най-смешния начин - " Разделяй и владей" и го прави целенасочено с такива партии като атака, паричния фронт, дпс и т.н . Настройват ни едни срещу други изкуствено.

50

Анонимен

преди 9 години

Уважение всекиму, доверие никому. Особено на турчин, особено в днешните времена на България. Особено такъв, който събеседва с Касим Дал. Особено на такъв, който си противоречеше вчера на интервюто. Но Паричният фронт е алчен за власт. Безпринципният Симеонов няма да оттегли подкрепа, заради този. Но не се посвени да омаскари принципния Велизар Енчев... Продажни сме българите. Добре, че след 20г няма да ни има изобщо. Ще спрем да си вредим.

49

BG

преди 9 години

Ха, ха - гледах го вчера тоя при Диков - само да попитам: ако не е била ДПС и щедрата ръка дупе на Доган, къде щеше да бъде това "умно и интелигентно момче" ?!?! Щеше да ниже тютюн из някое село по Родопте :))))Щял да си подаде оставка - ами хайде подай е бе, ага - нали си "мъж" :))) Подай я тая оставка, че да видим

48

Анонимен

преди 9 години

То пък ако някой иска да ни навреди сякаш заместник-министър турчин му трябва. Продажник ще се намери независимо от етноса и религията.Може пък този да си е читав човек.

47

помак

преди 9 години

Защо няма мюсюлмани прокурори и съдии?

46

DE

преди 9 години

Ami poday ya,ne se draj kato udaven za kokala!

45

Долфат Лерхи

преди 9 години

Времето е близкоВсички мисюлмани ще бъдат роби!!!

44

Сянката

преди 9 години

До Хасан Аспарух

43

Анонимен

преди 9 години

Хора,каквото трябваше да се постигне,постигнаха го.Разделиха ли хората?

42

Сянката

преди 9 години

Още един минус ,че сте двама тука поганците

41

анализатор

преди 9 години

И какво сега? Ще протестирате ли наистина или ще пишете тъпизми в сайтовете!Щото нито някой чете бисерите ви, нито пък някой го интересува, че няколко пишещи тук лумпенчета не им харесва!Е това сте българите - пачи с претенции!

40

ivo

преди 9 години

kumurdjiev...Vagli6tarov na bulgarskli---

39

Сянката

преди 9 години

Не уточняваш за коя национална сигурност , чоджум

38

лллллл

преди 9 години

А ако се казваше Генадий Иванович ане Орхан Исмаилов??Тогава какво щеше да е по различно???

37

оффф

преди 9 години

стига бе стига с тези лоши новини стига мрънкахте зад монитора писна ми от тази отрицателна енергия ..казал е един велик човек дела трябват..