47

Анонимен

преди 9 години

NE..KU...DU....RNI..ZIIIIII....

46

Анонимен

преди 9 години

Ha dobroutro.

45

Анонимен

преди 9 години

тоя кавал да си строи хъба другаде далече от населени места отървахме се от южен поток сега ще ни тормозят със друго.

44

222

преди 9 години

Aмерикански дупедавци изгубихме много повече. Б.Б. и Т.Д. не могат да разберат че тези пари влизат в България и под формата на данъци ,заплати, местни материали,ДДС и тн.Само ДДС от строителството е8000млн. евро.Най веяе губим и тези 180 млн.евро които получаваме от транзита сега.Това са престъпници и рано или късно ще влязат в затвора.

43

Анонимен

преди 9 години

През 2020 година изтича договорът за транзит през Украйна и Русия заяви, че спира подаването на газ там. Молете се турския хъб да е готов, че тогава жална ви майка с тези диверсификации. Между другото ЕК не си ли спомня, че Путин преди месец събра лидерите на страните от каспийския басейн и изработиха стратегия. Какво надупване ще става не е истина. Лично за мене е достатъчно да имам парно.

42

Апел

преди 9 години

Другари, повече не трябва да изпускаме възможности за корупция!

41

Анонимен

преди 9 години

До И.ИвановВсички (хипотетични) ползи са само за фирмите на червените дрогари!Така че, не съжалявайте за нищо!

40

И.Иванов

преди 9 години

Само да питам, кои сме ние и какви възможности изпускаме? Че аз не видях и един лев от който и да било проект.

39

Анонимен

преди 9 години

1 Евро = 71,5470105 Руски рублитик-так тик-так тик-так

38

Анонимен

преди 9 години

Zabravete za tezi rusnaci , naglost I nadmennost , nishto pove4e.

37

ognyanz

преди 9 години

И газов хъб (център) ще има, но на входа на "Турски поток". А ние ще се закачим. Това ще можем да направим. Можеше и повече, но националните интереси все оставаха на заден план след политическите боричкания. Не някой друг, а български политици, като бат'ви Бойко и други гербаджии и реформат ходеха в Брюксел да разправят, че ние нарушаваме Европейските правила, въпреки че те бяха приети след като беше започнат проекта. При толкова продажници сред нашите политици няма как да направим нещо по-добро

36

Анонимен

преди 9 години

Може ползите да не са от мащабите, които се коментират.....ама може би.При проекта ставало въпрос за смесица от икономика, геополитика и инфраструктурни обекти, която трудно се управлява.Че кой голям проект не е такъв.И най-малоумното били изпратили писмо(демек задача)Европейският съюз да финансира газов хъб (център) на входа на "Южен поток".Нали ЮП вече го няма,питали ли са Русия.Тя заяви че газопроводът ще е до Турция и от там ще се разпределя.За писмото дето са го пратили ще получат отговор,че не е получено,но ние като велика нация да почакаме още до следващ голям проект.

35

Маркс

преди 9 години

Кой знае това писъмце в кое кошче ще хвръкне, а газ може, даже е задължително да се купува и то руска, от Турция. Както и да им даваме евтин ток от атомната, а ние великите европейци да ползваме само зелена и екологична ел енергия.п.п. Докато не ги хванем политиците за гушите и не стиснем здраво, тези ще продължат да ни правят на ***. Революция и вън янките от България!

34

!@#

преди 9 години

Споко пратили са писмо! Така стават нещата.. пращаме едно писъмце и хоп! готово..

33

Анонимен

преди 9 години

Спокойно гaзтa не се е свършилa с провaлa нa руския " проект"! През Бг. ще мине тръбa, но не рускa, a европейскa, и тaкси ( нa светло!) ще имa!

32

Анонимен

преди 9 години

Путин строи към Китай, докато за България остава тръбичка от Ислямска държава и Турция.

31

ник

преди 9 години

Абе до вчера тия ср*аха на метеното,сега ,ще правят хъб?Абе може ли да съществуват такива дебелокожи *** бе?

30

Учителя

преди 9 години

Някакъв "Поток" явно ще се направи...но няма да е от Путин. Той е поел вече по наклонената плоскост, човека е въздух под налягане с голям късмет досега. Късметът свърши, Русия скоро ще фалира и ще видим какво ще прави следващия диктатор...

29

Анонимен

преди 9 години

Пратили сме писмото до ЕК за газов хъб на входа на газопроводаДончев, пак не си в час. Какъв хъб на входа на газопровода. Хъба ще е в Турция на Турско-Гръцката граница. Вие от гроб не разбрахте ли, че сме отрязани отвсякъде? Май още не ви е стигнало до тиквите.А на гласувалите за гроб - честито. Не ви стигнаха 4 години дране и подигравки, та го набихте на цялата държава.Какво очаквахте? Нов начин на управление? Сега няма какво да ревете, че ще се пенсионирате на 200 години, че пари няма и т.н

28

Кънчо Деров

преди 9 години

Не знам какво е това "хъб", но ми напомня на друга дума с три букви, май това ще получим...