5

Анонимен

преди 9 години

вънка вие век, тате маа пръжки с лук... и една кана червено вино па *** чакай да умра

4

Хайде, без изцепки!

преди 9 години

Ако не биваше да ядем месо, яйца, мляко и млечни продукти, природата щеше да кодира организма ни така, че той да реагира на тези храни като на опасни отрови.Прекаленият светец и Богу не е драг. Просто трябва да има баланс в храненето и да не се прекалява с нищо.Щом природата ни е създала така, че месото, яйцата, млякото да ни засищат, да внасят в организма ни полезни вещества и да са ни вкусни, значи те са полезни за нас - самата природа е решила така.

3

Месаря

преди 9 години

До Анонимен 2Много смешно изглеждаш с това неграмотно писане. Но иначе ти личи, че се смяташ за много умен и специален.

2

Анонимен

преди 9 години

Точно заради прекомерната консумация на месо сме номер 1 по сърдечносъдови заболявания, разбирай като БОЛНО СЪРЦЕ. Веганството не е да "ядеш само трева", ядът се много ядки, който са изключително енергийни и много бързо и лесно усвояеми от телата ни.

1

Жилав бабаид

преди 9 години

Аз пък мога да Ви кажа,че организма се нуждае както от веге храни,така и от месо.Дядо ми,баща ми и аз сме израстнали все солидни мъже с осанка,благодарение на месото и млекото от домашните животни.*** по 150 -240 кг. отива за няколко месеца.Туршии,буркани с мас от прасето.Друг е въпроса,че не даваме на тези мазнини да ни оказват такова влияние,понеже работим яко.Яж само трева и ми ела после да вдигнеш торба цимент.Че дигнеш,ама укее.