97

БМ_21 Град

преди 9 години

Ами то беше ясно след изказването на В.В. при комшиите ... само дето оня пелтек Малтинчо ръсеше глупости че "Русия блафира" ... президенти на велики сили не говорят както им дойде, това трябва да е ясно кирякСтефчовци като въпросният Малтинчо ... изпуснахме инвестиция за 3 млрд. долара благодарение на слугинажа си към чичо Сам! Сега турците ще държат кранчето за региона, .... ум царува, ум робува, ум патки пасе ....

96

Гаргамел

преди 9 години

До АнонименКомунист или демократ ли си -не знам . Но си абсолютно неграмотен,човече...21 век е....

95

Непротестиращ

преди 9 години

Що бе 132, ГЕРБ като ни набутаха с още 8 млрд по-добре ли се чувстваш?

94

Анонимен

преди 9 години

Вече няма изгледи за подновяване на "Южен поток"най-сетне и ние да изкараме късмет. Добре, че го спряха преди крадливите *** да ни набутат с още 4млрд дългове.

93

Анонимен

преди 9 години

Тия руски експерти явно с конкурс ги избират. Колкото по-***, толкова по-добре. Симонов направо е изтрепал конкуренцията като му гледам тъпотиите. "Турция с новите си козове може да избере тактиката "и тук лижа, и там мажа".Ушанките не се ли замислят, че може да построят турския поток и никой да не им иска газта, защото е по-скъпа от азерската, иранската и т.н.

92

русофил

преди 9 години

Да живее Руско - Турската вечна дружба !

91

Анонимен

преди 9 години

черен петък за рублата - 58 рубли за dolar

90

Анонимен

преди 9 години

Бъдещите поколения ще бъдат благодарни че сме "пропуснали" огромните печалби от Патока...

89

ааа не

преди 9 години

До До Анонимен 119 С това което прави Украйна в Донбас ,майдауна в Русия се отлага Въпроса е до колко време ще издържи шистовия сектор в САЩ,че там се очертава черно бъдеще,ако нефта не му се качи цената САЩ мъчеики се да сринат руската икономика,взеха ,че ще си сринат тяхната Не знам,след като фалира шистовия сектор в САЩ ,кво ще я правят Инак Американския майдаун започна във Фъргюсън и само чакай,как ще се разрази преди руския

88

ХАМПАРЦУМЯН

преди 9 години

ЗАПОЧНЕТЕ ДА КУПУВАТЕ РУБЛИ СЛЕД 2 ГОДИНИ ЩЕ СА ЗЛАТНИ И ДОХОДНИ!

87

Raja do до 111

преди 9 години

О, това с Индия ще стане, не се тревожи, индийците си знаят интереса и търгуват с Русия не от вчера и то наедро.В ника ми няма "Я". Не се учудвам че, ти се привиждат букви и световни явления, съдейки по неадкватния пост.

86

за гладкост

преди 9 години

Южен поток се римува с Турски поток, а пък Турски поток се римува с вазелин. Е, може и да няма рима, но ще им трябва и то мноооого на братушките.

85

****

преди 9 години

Незнам за руснаците,но знам,че този транзит на газ,който минава през бБългария,и от който печелихме милиони,сега ще бъде пренасочен към турция,и от многото тарикатлък ще останем без нищо,губим и малкото сега.

84

До Анонимен

преди 9 години

Рублата пада само защото трейдърите на форекс организирано я натискат да падне. Това е подготовка за руски майдан. Целта е хората да възнегодуват от високите цени и да сринат омразния Путин. Вината му е в това че, не дава на западните компании командния пакет акции в руския енергиен и ресурсен сектор. Провини се още когато национализира Юкос, който трябваше да мине в западни ръце. Не знам обаче дали руския майдан ще успее. Ако се провали, провала на долара ще бъде истински спектакъл! Тогава гледай и коментирай!

83

Анонимен

преди 9 години

BALGARIYA - STRANATA NA POLITICI POMIYARI.

82

Анонимен

преди 9 години

...и от нийде взорът надежда не види.

81

до 111

преди 9 години

Не знам ударението на името ти къде стои, но по по това което си написал , вероятно върху "Я", но рашките по същият начн афишираха ЮЖЕН ПАТОК, като мегапроект на века, а се оказа сапунен мехур, както всичко,което плямпат!Ф-1

80

до 108

преди 9 години

По твоята информация,/ не знам от къде си я взел, може би СОВА ХАРИЦ или АЛФА РИСЪРЧ/ изкара, че българите са били повече от китайците през средновековието.Семето на соц. пропагандата е намерило подходяща почва в "умната ти кратуна".

79

Анонимен

преди 9 години

Путин жъне такива политически, икономически и военни успехи, че рублата пада главоломно, ако до коледа се задържи на нива 200 рубли за долар ще е голям успех

78

Анонимен

преди 9 години

До аз Абе двоен -троен ,това не ни интересува . Важното че ще купуваме руска газ от Братска Турция.-даром.Едно време пеехте ,че и ,Син поток,, не можели да го напълнат и не бил рентабилен ама го напълниха и препълниха .И сега го казаха, ясно .Същият обем и само името вече е ,,Турски поток,,и на 20 километра от бъгарската граница.И ще го препълнят.И Турция ще печели .И затова се погрижиха и БСП и ГЕРБ и ДПС- години ,бавно но сигурно . Да не говорим за партиите с акумолатори - СДС- РБ-АБВ-ПФ.