11

Homer

преди 9 години

Върнете казармата бе Де.би.ли!!!

10

Анонимен

преди 9 години

всички пенсионери да бъдат уволнени.просто в средата на годината ще се наложи да се съкращават и воени и то много

9

въпрос

преди 9 години

Министърът да провери колко пенсионери работят в МО - не само в централната администрация, а и в поделенията, училищата, болниците, агенции, институти и всякакви начокулени към щата органи. Ще види, че само тяхното махане е достатъчно за икономиите. А ако махне масата роднини, назначени с връзки ще му останат свободни бройки.

8

анонимен

преди 9 години

КОГАТО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ СИ ЦЕНИ АРМИЯТА,ТОГАВА ЕДНА ДЪРЖАВА Е СИЛНА.ЩОМ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ РАЗИГРАВА ФИЛМА "КРЪСТНИКА"И АРМИЯТА СВРЯНА,УНИЩОЖЕНА И УНИЖЕНА СТОИ НАСТРАНА,ЗНАЧИ НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКА.ТОВА СА ВСЕ МЪЖЕ НА ЧЕСТА И ПОЧТЕНОСТТА А СЕГА ТЕ СА НА КОЛЕНЕ ПРЕД МАФИЯТА!!! ЩО ЗА ПАРОДИЯ НА АРМИЯ! СТЕ!!

7

SS

преди 9 години

не само трябва да се намали администрацията в МО, ами и заплатите на тамошните ***

6

Маркс

преди 9 години

до днешно времеИзвини ме, но си много найвен или пък злонамерен към България. Предполагам, че си някой фес.

5

До 6

преди 9 години

Това с технологиите и подготовката е вярно ,но важи само по отношение на Македония.Не дай си боже ако трябва да се защитаваме от една съюзна вече нам армия разположена малко по на юг тогава технологиите и подготовката няма да са достатъчни и на преден фронт пак ще излезе количеството, а при настоящия брой е ясно какво ще се случи.Още по-вече ,че прецедент има или по-точно става въпрос за Кипър.

4

до 2

преди 9 години

Днешно време размерът на армията няма значение, подготовката и технологиите са най-важни. Малка, но добре обучена и с модерна техника армия, може да победи десетократно по-голяма тумба, въоръжена с пушки от 19 век и вили и мотики. А и защо ѝ е на България голяма армия? Кой иска да ни завладява, или ти искаш примерно Македония да ходим да анексираме? 21 век сме.

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Щом един земеделски специалист,какъвто е министъра ха отбраната е разбрал кого да съкрати,значи не всичко е...загубено;армията може да загуби битката,но ще спечели...войната.

2

до 2

преди 9 години

За какво ти е 120 000 армия бе пич,ще нападаш ли някой?

1

анонимен

преди 9 години

ИЗГОНЕТЕ ВСИЧКИ ОТ СГРАДАТА ВЪВ СОФИЯ СРЕЩУ ПИРОГОФ ......МО-2