53

2

преди 9 години

защо ти е въртолет ***......

52

Естет

преди 9 години

Днес.бг - моля Ви, не го показвайте повече това недоразумение, моля. Гади ми се от тъпата му физиономия и тъпанарския поглед. То бива тъпотия, ама при този явно си е вродена.

51

Анонимен

преди 9 години

Дано Сертов е жив и здрав, защото на власт са едни хора които където копнат излиза труп. Който вероятно сами са закопали. То и Галеви могат да се търсят около Петрич.

50

анонимен

преди 9 години

Лазаров иначе знае,че е в Петрич.Ами обиколете селата може да е в някое мазе на някоя къща и да се крие и да развърта Лазаров с хеликоптера.Може случайно да ви чака с кафето,както стана с бай Петко.

49

тв тъп зрител

преди 9 години

знаят къде е,май, ,ама го търсятчат пат говорят за него в минало свършено време

48

анонимен

преди 9 години

За бай Петко и за такива случаи излиза ей тоз Лазаров и съченява поредната лъжа.След него в ефир излизат още 5-6 лузъра-журналисти и повтарят лъжата.Една лъжа повторена 100 пъти става истина.Всяко чудо за три дена.Това като го знам,че се прави от години наред се питам--Алоо,политиците как спите спокойно,как имате деца,как живеете така.ПРОСТО КАК УБИВАТЕ???

47

анонимен

преди 9 години

ДАНС определя на кой да сложи охрана и на кой не !! Борисов си е наел цяла армия да го охранява,демек За тяхната охрана отиват милиарди левове от данъкоплатеца,но ако е за тях,тоз който искат да го премахнат,като случая Сертов го оставят сам, по-лесно да бъде премахнат.Те ли не знаят,че бивш шеф на ДАНС се охранява доживотно ,защото съхранява важна информация,която може да послужи срещу някой.Той затуй драпа да стане министър-пред. за да бъде защитен от евентуално разобличаване.Имунитета го пази

46

анонимен

преди 9 години

Тоз Лазаров не е ли същия дето пратиха ДАНС при бай Петко лудия за да докажат на об ществото,че лудите били по-страшни от политиците.Тоз Лазаров дето праща ДАНС по къщите да сплашва обществото,че ако не мълчат ще им се случи същата случка.Само,че тогава си отиде един невинен без вина.А,Лазаров пак на служба.Мисля,че сте за военен съд цялата мафия барабоар с Вожда ви за предателство на държавата за грабежа на българската икономика.Ген. Борисов трябва да се яви пред военен съд,понеже носи пагон

45

Тихомир Томов

преди 9 години

До Анонимен 52 Мисля си , че клетвите на Генджев , който естествено е агент на ДС хващат и по други направления ! Трябва да се направи точен превод на публичните клетви в София и не само там !

44

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе вярно,само сравняват лицето и никъде не се записва,че си излязъл в Гърция например. Проверено неколкократно...

43

пилот на валяк

преди 9 години

Кугарите на Аню Ангелов да не ги пускат там ,че ще почнат да се заледяват и да падат.

42

Анонимен

преди 9 години

Къде е българското разузнаване. С министър на отбраната от турски произход още много ще се вайкаме и ще се чудим на мистериозни изчезвания. Доган и Станишко какво казват по въпроса за вноса на магданоса ?

41

Анонимен

преди 9 години

Ако Путин е казал че енегийната мафия и турците от ДПС стоят зад това отвличане означава че има нещо предвид. Петко Сертов е от групата на българските масони, богати българи които никога не са се радвали на турско пресъствие в българското управление. Напълно е възможно Путин да е прав , ако не е прав значи е руската мафия, което е по-малко логично.

40

PD

преди 9 години

Това да търсиш човек в България с въртолет, шега някаква ли е ? Или са гледали много филми ?Може би публиката, трябва да си представим някакъв кино сюже, и да повярваме, че сме организирана държава с работещи МВР органи. Хайде стига смешки. По вероятно е, да не искате да го намерите. Каква манипулация ни подготвяте ?

39

Ton40

преди 9 години

Дано да си жив и здрав бай Петко - ти беше най-благия и човечен шеф на ДАНС - вдигна ни заплатите и никога няма да забравим твоите добрини - който ти е посегнал дълго няма да живее.

38

Гарванов

преди 9 години

Га че го копаме тоя

37

Анонимен

преди 9 години

Руската мафия не прощава. Какво казват другите масони от групата ? Не дават ли полезна информация за откриването му

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 37Не думай ! Не мисли най лошото !

35

Ники

преди 9 години

Полицаи и английски?!? А "Ханко Брат"? Те физически изглеждат потресаващо 99 процента от тях с шкембета и неугледен вид, да не говорим за интелект.

34

Анонимен

преди 9 години

Според мен не с вертолет, ами и със совалка трябва да го търсят. Това е бивш шеф и то скорошен на ДАНС (държавна агенция по национална сигурност). Няма значение какъв е: русофил, русофоб, франкофон, микрофон и т.н.Въпрос на Национална Сигурност е, колкото и да ви се струва лишено от смисъл това словосъчетание. Дори си мисля, че трябва да се гласува закон за полагаема минимална охрана, на такива хора след напускане на този пост.