13

кали

преди 9 години

Има 2 положения - или човекът е абсолютно невинен и е умишлено натопен или е виновен до доказване на противното . Ако е пък невинем не виждам смисъл да го задържат под стража . Нека се съберат достатъчно доказателства по делото . Интересно ми е да разбера самопризнанията на обвиняемият .

12

a

преди 9 години

I TOZI CE CPACIAVA -----NO KOLATA DA GO BLACNE E GOTOVA

11

До 9

преди 9 години

" Най-високата заплата в държавата на български чиновник е на управителя на БНБ Иван Искров. Медиите писаха, че е 80-90 хил. лв. на месец. "Не бе деветак, по 80-90 милиона на месец е, не по 80-90 хиляди. Я пак прочети тези медии, дето си ги цитирал!

10

Истината

преди 9 години

Странни работи стават в България. Работи си банката, показателите и са добри, но изеднъж накякви мутри решават да фалират тази банка и го правят и никой не смее да им попречи. После виновен бил Банков надзор, че казал истината, а истинските виновници никой не ги закача. При това тълпата реве в екстаз - убийте тогова, т.е. този, който са й посочили. Достатъчно е да се прочетат коменатариите, за да се види докъде е стигнало промиването на мозъците.

9

Анонимен

преди 9 години

Най-високата заплата в държавата на български чиновник е на управителя на БНБ Иван Искров. Медиите писаха, че е 80-90 хил. лв. на месец.

8

Анонимен

преди 9 години

Гунев, върни заплатите които си вземал за да *** мухите! 300 000 годишно минимум получават тюфлеците от БНБ - банкови корифеи и големи професионалисти, както цялата *** - върхушката демек.

7

Анонимен

преди 9 години

Не си неудобен , некадърен си и неприятен

6

Наивен

преди 9 години

За не упражняване на контрол требе да са подсъдими всички от УС заедно със финансовия корифей Искров дето им е и.д. шеф

5

Анонимен

преди 9 години

Гунев, отиди пред някой офис на КТБ и там хората ще ти обяснят защо си неудобен, а след това, ако си жив и здрав си приготви пижама на раета и пособия за бръснене.

4

?!?

преди 9 години

И тоя е гьон-сурат, като шефа си Искров слушаш ги говорят така все едно нищо не е станало и те не са били въобще там!

3

Х

преди 9 години

Неудобен си за четерите милиарда които трябва да платим ние,а ги откраднахте вие.

2

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо съм неудобен..........правя си милиончета от рушвети ... на никого не преча

1

DUBLIN

преди 9 години

"Не знам защо съм неудобен", чуди се той-АМАН ОТ величия в Корумпестан,всеки крадлив и некадърен мутрафон се счита за неудобен всеки път като го изритат-как един не каза-"да корумпиран и некадърен съм,напускам"-всеки там велик,незаменим и единствен,а резултата-ВОНИ ОТ ВСЯКЪДЕ.