195

Мк

преди 9 години

Голем рев! От десет години руснаците постоянно се опитват да ни набутат някакви мага проекти, които са явно неизгодни за нас. То не беше Бургас-Александруполис, АЕЦ Белене, Южен поток... Винаги с цената на рушвети и заплахи, а никога с пазарни аргументи. Точно те ни третират като колония и от тях сме назад милиарди.

194

Анонимен

преди 9 години

Руснаците не ни мразят. Те ни презират. Мислят ни за ***. Как да бъде другояче, като 70 години им блюдолизнихчиме? Време е да вдигнем чело и да кажем решително НЕ!Не на зависимостта! Не на руския колониализъм! Да живее България (ако още има лице за това)!

193

Анонимен

преди 9 години

Преди година в Париж огромен митинг протестира против вдигане възрастта за пенсиониране. И теxните управници отстъпиxа. А какво прави в такъв случай нашенеца? Почва да пише по сайтовете, че пенсионерите много искат, и пенсиите са им ниски, защото не са се трудили достатъчно. Е, това е. С такова съзнание винаги ще сме нечия колония. Както се държим един спрямо друг, така ще се държат и другите с нас

192

do 226

преди 9 години

ei predatel! zaradi proruski galfoni sme na takova dereje!

191

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Добре... - намерили са по късо и по евтино трасе... - намерили са по надежден партньор... - а защо тогава не се радват, а злобеят...

190

Анонимен

преди 9 години

До ЗА 1 ПРОБИТ ДОЛАР - "затриха БЪЛГАРИЯ"руснаците и ссср

189

АНТИ

преди 9 години

Кво пищите бе, еврогейове?1Вижте Южна Корея!И без ЕС са много яка държава!

188

Анонимен

преди 9 години

Прав е!

187

Анонимен

преди 9 години

България трябва веднага да напусне еврогейската миризлива ***, ама веднага, защото Брюксел се държи с нас, като с васали. А и без това ние сме нелегитимен член на ЕС и Нато, защото бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията ни и Лисабонския договор за присъединяване, факт. Точно този факт ще доведе до революция в България срещу евроатлантическото ционистко робство, ако не бъде проведено допитване до народа по тези въпроси.

186

Анонимен

преди 9 години

Нали бяхте много твърди бе ***! Нали всичко приключи за вас! Що ревете още? Да не ви е много скъпа храната!!!!

185

БГ

преди 9 години

Чудим се на кой да се продадем,но никой не ни иска,следователно трябва да се обърнем към себе си и така ще сме щастливи,то и без това сме си бедни,поне да сме щастливи!

184

Анонимен

преди 9 години

Че сме колония колония сме. България не е суверенна държава от падането ни под османско робство. Не че съм за русия или за ес/сащ, но от доста време насам руските медии и политици са доста обективни. Удрят в десятката. Поне руснаците ни го казват право в лицето без овъртания, а не като западните им колеги които са зад нас (в преносния смисъл).

183

Анонимен

преди 9 години

До До 168о, не, благодарение на шистовия газ в местата, където е използван фракинг има земетресение след земетресение, питейната вода е отровена, земята е негодна за обработка. парите не стават за ядене, приятелю. даже и това, което казваш за износа да е вярно, че се е увеличил, каква е ползата? когато си си отровил земята? и като свърши шистовия газ какво? ковчезите нямат джобове, дано хората с твоето мислене го осъзнаят

182

ТУРЧОЛЯТА

преди 9 години

полазиха форума. ЕРДОГАН верно е добър приятел на БОЙКО / познат у нас като ТИКВАТА/

181

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 207Вярно е, вярно е... - ти го знаеш...- въпреки, че газ пик***еш...

180

кирчо ти си ТУРЧИН

преди 9 години

не лъжи, не е по мюсулмански

179

Анонимен

преди 9 години

А мне мама так и учила: "У нас все плохо произошло из России!"Така е момчета. Много лоши неща бяха направени в България поради и заради Русия. Затова аз не искам да имам вземане - даване с тях. Така да се каже, *** са си пътеките. И вместо да го осъзнаят, те продължават да се надуват. Българския народ заслужава извинение за Февруари 2013 който сега му струва гарантираните депозити и 5% увеличение на държавния дълг. Но дори и тези бандити не подписаха Южен Поток.

178

До 186

преди 9 години

Който ти е внушил мантрата ОТРОВЕНА ЗЕМЯ добре е знаел, че си *** и ще се хванеш на тази въдица като шаран, за да ходиш по митингите на "природозащитниците" и да се дереш. Има "защитници" в България, но не на природата, а на чужд интерес. Повечето са хитри, и получават пари за това, но ти ходиш по убеждение, защото си овца.

177

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Какво направи *** при управлението си:- Увеличи пропастта между Русия и Чечня и я загуби завинаги- С Грузия същото- За балтийските републики - да не говорим- Полша от враг... - превърна в смъртен враг- Бившият соц затвърди позицията си спрямо Русия- Украйна е загубена за вечни времена- Молдова тръгва на Запад- България се превърна в нещо като Полша... - изключвам рубладжиите, които са ***- Беларус не вярвам да издържи дълго- Останалият, цивилизован свят е изгубен отдавна...

176

А БЪЛГАРИТЕ

преди 9 години

го ядат вече 25 години