66

Пфуу

преди 9 години

"Турски поток" за Валери Симеонов и компания :(

65

Атакист

преди 9 години

България ако имаше малко акъл трябваше да напусне ЕС с аргумента, че и връзва ръцете и ощетявна интересите и. Но това няма как да се случи с ръководство от Тиква и Кунева. Слугинството и предателството срещу лични интереси им е заложено в природата. Но виновен си е и целият български народ който ги предпочете пред Атака. Той сам си е виновен и никой друг.Преди Турция го пороби и нямаше избор, после СССР му наложи системата си, пак нямаше избор. А на 5-и октомври 2014 имаше избор и сам се прееба.

64

Анонимен

преди 9 години

България вече става газово зависима от 3 страни Русия, Турция и Гърция вместо само от Русия. Още повече Турция може да се ислямизира. По-зле е и от тръбата през Украйна.

63

Патриот

преди 9 години

Ей сега с тоз Турски пАток на ГЪЗта, Турците тъй ще ни на ГЪЗят. Но не е фатално, ние сме свикнали те да ни наГЪЗват нищо ново под слънцето. Руснаците ги ядосахме и те ще ни спрат ГЪЗта, за да ни принудят да си го вземаме от Турския пАток, който пак е техен и ни е в задния двор. Няма по-големи *** от нашите политици, няма такива продажници, няма такива мазохисти и гейове, каквито имаме ние в парламента!

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонименама тоя руския ако не идва ко й ще идва 3000 евро са много пари нямаме нищо освен слънце то с приказки не става трябва някой да на храни страна на мързеливи полицаи

61

Joro

преди 9 години

pffffff.otq liliPutin e ogromen moshennik i shte leji v zatvora rano ili kusno.zaspalite rusnaci da se subujdat i da go svalqt,dokato ne sa umreli ot glad.

60

Пешко

преди 9 години

До Я Русский3000 евро в Поморие? Някой ти е джобил портмонето май

59

Комита

преди 9 години

Е сега вече Туркия ке падне, само да пълнат хъбО и я ке минем да си метнем цигарата

58

Маркс

преди 9 години

А уж фесовете от Дпс били евроатлантици и т.н., а работата била друга, кюпеци, пфу!

57

Анонимен

преди 9 години

До Я Русский3 поредни години идваше в Поморие, на почивка. Средно оставял в България за 2 седмици по-3000 евро. Повече не дойде.от тия 3000 евро сигурно 2900 са били за водка. Върви в Крим, тук пияндета не ни трябват.

56

N

преди 9 години

Сега потокът от газ ще минава през Турция,можете да благодарите на ДПС и слугите им БСП.За една година управление върнаха държавата с 30год. назад!

55

Анонимен

преди 9 години

Турския паток - най-големия паток! Ердоган вече е положил първата тръба в задния двор на Путин!

54

7

преди 9 години

всичко е кьорфишек, при Варна ще бъде хъба

53

Анонимен

преди 9 години

Имтересно име също е "Турски *** паток"

52

Анонимен

преди 9 години

Българя иска дасме Американска и Европеиска колоня колкото и да нетисе иска тека 6те бъде.Изтървахте грамадният кокал от Българя.Оправетеси *** Русия не берете грижа за Българя.Стига ни толкоз ядохме ви попарата 70 год.Колко милиярди изсмукахте от Българската сирома6тя,6те умрете от ят.Боико дае жив и здрав тои ни отърва от вас.

51

Анонимен

преди 9 години

До Я Русскийе сега вече че си пътуваш само от Масква до Питер, и то само ако *** успее да Ви пущи най-накрая магистралата, което е малко вероятно

50

Анонимен

преди 9 години

Както и да го кръщават "Патока" пак ще кацне на българската граница.

49

Я Русский

преди 9 години

До Anonymous 67Аз съм Пътник в колата си. Не ми трябва да туроператори. Така пътува и в Словакия, Унгария, Финландия, Норвегия. Защо ми туроператор? Дърво виза - и всичко е наред

48

VENIZELLOS

преди 9 години

TAZI TRABA PREZ ELLADA NQMA DA MINE NIKOGA.GRYCKATA ARMIQ STE GO WKRARA W G.ZY NA ARDUGAN.. I TAM DA PUSKA GAZ.

47

Анонимен

преди 9 години

До Я Русскийто ясно че няма да дойдеш, ще се учудя ако въобще можеш да напуснеш занапред Русия, не за друго то вече не останаха туроператори, всичките фалираха