86

Анонимен

преди 9 години

Гръцки корабособственици инвестират в танкери за втечнен природен газ.Няма да клекнат пред плановете на Путин.И ние трябва да направим същото.Ако не искаме да сме втора Украйна.Колкото по бързо станем независими от Путинландия толкова по добре.Путин е политик от миналото,но не и от бъдещето.

85

логично

преди 9 години

Спомнете си какво стана в Украйна.Преди година газта струваше 268 долара за 1000 куб. метра Сега Путин иска 485.И украинците са недоволни.Ако същото стане и унас по добре да го няма Южен поток.За около 10 години цената на газта се е вдигнала многократно.Затова софиянци негодуват за цените на парното и топлата вода.Скъпа газ=скъпо парно и неконкурентно производство-това цели Путин!И докато се кара със Европа и Америка чеченците му забиват ножа в гърба!

84

българин

преди 9 години

Да вземеш това дето и българин го не иска си е чисто помиярство!Всеки път като отида на бензиностанцията и псувам руснаците като знам какъв бълвоч зареждам.Навсякъде покрай нас-Гърция,Словения,Италия хорта купуват качествени горива.Лукойл ни стига,пък и тях да ги нямаше по добре би било.Ако се намери някой да произвежда качествени горива у нас не бих стъпил на друга бензиностанция!

83

Ефенди

преди 9 години

Машала, Борисов ефенди, Паша и разните му там васали.Честито ни турски пАток, сега България да клекне и да *** от него.

82

Анонимен

преди 9 години

Хитър ход на Путин, направо ни го заби в душата. Който е Българин може да разбере какво означава това: ние сме долни предатели за Русия и те ни го показват с лупата, защото не виждаме гредата в своите очи а клечката в другите.

81

Гайдата

преди 9 години

А ние ще надуваме кавала на краварите докато им спукаме яйцата.

80

Анонимен

преди 9 години

Турция извади голям късмет че не я приеха в ЕС.

79

Анонимен

преди 9 години

Символична снимка. Тия двамата много си приличат по ценности. Само дето единият гради руска империя, а другият османска.

78

Анонимен

преди 9 години

Жалко,че 25 години България се управлява от ***.

77

Гошо

преди 9 години

Лоши няма благодарение на USA изтървахме един голям шанс който комшията грабна с 4 ръце а сега ние ще газта от кореком с долари чак от другия край на света щото сме глупаво племе

76

Рамазан

преди 9 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

75

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

великая русия НЯМА ИЗБОР И ТУРЦИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ МНОГО ! ПРОЧЕТЕТЕ ДРУГАТА СТАТИЯ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА В русия И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ ЧЕ ПУТИН НЯМА ДЕНГИ ДА ПЛАЩА ЗАПЛАТИ !

74

ДО 77 МАРКС

преди 9 години

Не се опитвай да оплюеш ДПС, защото няма да успееш! Нима ДПС каза на Путин да иде в Турция, за преговори с Ердоган ?!? Обвинявай Тиквата, Рамаданчо, Куневица и Валерианчето!

73

Анонимен

преди 9 години

Произношението на руски е много показателна какво получихме заради липсата на всякакъв национален суверенитет и чуство на дълг у колониалната ни администрация - Турецкий паток

72

Уди

преди 9 години

Нямам нищо против да се казва както ще тоя поток и да минава и идва от къде си иска! Евалла на Ердоган,че гледа интереса на народа си! Българин съм,но свалям шапка на турските политици! А нашите турци,нямат нищо общо с тези в Европейската част на Турция!

71

Ердоган

преди 9 години

Охохохохооооооо....Машаллах.......Да живей *** европейски булагар....Да живей ЕвроСвинския съюз...Да живей турската тръбата и *** да купува газ от амуджа.

70

Фен на Атака

преди 9 години

Как е българи? Боли ли? Да не сте посмели да се оплаквате отсега, това е едва началото. Вашите деца ще усетят колуминацията, ако останат в България. *** народ=No future

69

Анонимен

преди 9 години

14 милиарда куб. м. газ са предвидени за Турция, а около 50 милиарда куб. м. ще бъдат доставяни на границата на Турция и Гърция, посочва РИА Новости.От там тръбата ще продължи по дъното на Егейско и Адриатическо море до Бриндизи Италия. Така Путин ще избегне омразният му 3-ти енергиен пакет на ЕС.

68

лицемери

преди 9 години

Всички обичат Русия,но ходят на запад. Даже и щерката на Путин, Р.Овч. Къде е Станишев. Къде учи синчето на Гоце?Турците бягат в САЩ,а не в Русия. Защо така бе другари?

67

Анонимен

преди 9 години

Другарю Путин, аз се прекланям пред вашата премъдрост, очаквам скоро Руската Федерация да бъде прекръстена на Турска Федерация.