20

Маркс

преди 9 години

И какъв внос имаме от САЩ? Единствено мръсните пари на Цру, преминали през Шорос до нпотата и гербоседерастията. Точно с тези пари 66 и 44 печелят всички избори, а ние се питаме един друг, кой, кой, кой е гласувал за тези *** и отговор не намираме, пфу!

19

Анонимен

преди 9 години

ООН са ***! С кадифени ръкавици срещу терористи?!?! Те са извън закона и той за тях не важи!

18

Анонимен

преди 9 години

А сега да видим кой ще им наложи санкции и да видим дали ние в БГ. ще направим нещо! Да забраним вноса от Сащ както стана с Руснаците??!?!!?!

17

Анонимен

преди 9 години

А САШ имат ли морал , а авторитет ???? Има санкции за венецуелци заради нарушаване правата на човека при разпръскването на демонстранти , а за изтезания няма санкции. За развиващи се няма прошка , за империи няма закони. Едното е санкции заради възпрепятстване борба за демокрация , а другото оправдани методи за постигане и защита на демокрацията и отстояване на демократичните принципи.

16

шерлок

преди 9 години

Без бой няма ред.ето и при нас е така.

15

Анонимен

преди 9 години

Глас в пустиня, ето тук с пълното бездействие ще лъсне международното двуличие. Ако ставаше въпрос за неудобна държава, цялата общност щеше да я налази със санкции, обаче щом става въпрос за САЩ все едно нищо не се е случило. Точно както в корумпирана България- щом са от нашите хора, няма да ги закачаме.

14

Оля

преди 9 години

Някога за нас Америка беше надежда . Сега е нещо друго ?

13

Анонимен

преди 9 години

Срещу ислямски супермасисти не трябва да има милост. зъб за зъб, око за око !

12

Анонимен

преди 9 години

ОХ ТЫ МАМИН ИСРАЕЛ, ПОШОЛ ТЫ

11

хак да ви е!

преди 9 години

Не случайно един американец (Самуел Хънгтинтън) беше създал теорията за "Краят на историята" който край дошъл с промените в 1989 г. Да! Наистина дойде краят на историята. Американците получиха световно господство за векове наред. И ще се възползват максимално. Ако Евросъюза нещо се опъне ще има и сопа! Така ще бъде занапред. Друга система и друг световен ред няма да има в близките столетия. Защото всички недоволни отпреди 1989 г натикаха цялата власт на света в ръцете на Америка. Сега ето резулт

10

хак да ви е!

преди 9 години

Хак да ви са новите ви господари от Америка. Ще си разиграват коня по света векове наред. Те не похарчиха милиардите си долари за да сринат бившия СССР и Източна Европа за тоя що духа. Дойде времето да осребрят тези свои разходи. И да си ги върнат от гърба на тези за чиято "свобода" и "човешки права" в източна Европа се бориха. Безплатни неща няма на тоя свят! Сега ще трябва да платите "свободата" си. Която така бленувахте и за която подскачахте по улици и площади. Това е бъдещето ви занапред!

9

хак да ви е!

преди 9 години

отсега нататък така ще бъде! това се знаеше още в 1989 г от по-интелигентните и прозорливи хора. На останалите честита ви демокрация. При нея щше мине жалкия ви живот и при нея ще умрете. Друго устройство на света няма да има. защото още в 1989 г интелигентните хора рзбраха, когато съсипваш една огромна държава, която балансира Америка и я сдържа от глупости и престъпления, резултатът е логичен и е такъв какъвто е сега. Беше срината цяла една икономическа и политическа общност в Изт. Европа.

8

бг

преди 9 години

Вашингтон е най-близката столица до седалището на ООН.

7

С.С.С.Р

преди 9 години

За съжаление ООН е създадено от САЩ с цел да им бъде маша във външната политика.Само възраждането на СССР гарантира справедливост в тоя свят . За щастие Другаря Путин успешно се справя със задачата !

6

Анонимен

преди 9 години

Тоя Заид ал Хюсейн дали не е член алкайда алдаззира или ид айде в Гуантанамо.

5

бг

преди 9 години

......и за кражбата на Флорида.

4

Анонимен

преди 9 години

Точно така не трябва да ги мъчат могат да им режат краката с упойка например и да ги оставят на пътя да се оправят.

3

Ghost

преди 9 години

Кога ще санкционират САЩ за нахлуването в Ирак?А за концлагера Гуантанамо?

2

бг

преди 9 години

Да видиме сега как наполеоновите *** ще реагират към мерзавеца и наркоман Джордж Буш.

1

Джунгърфуцка

преди 9 години

Кой ще санкционира ЦРУ или ФБР .Да мислим трезво . Барак Обама ли ? Все едно алчен химик, открил формулата на златото да не иска да си произведе .