59

Пак

преди 9 години

Отново Бойко е виновен, щом уста отвори, каквото и да изговори някой хора са неудовлетворени Тук е пълно с *** червени и платени. Който не му е по угодата има Терминал и много работа по света. Не си губете времето със писане, а тръгнете по света и работете. Вижте как се работи. Тогава имайте претенции . Защото сигурно, ако сте на мястото на Бойко няма да сте по-добри. 25 години видяхме колко упрвляващи какво свършиха.

58

жалко и смешно

преди 9 години

Премиерът запознава министрите с наличието на мини в горни Лом....Или премиерът няма какво да прави по цял ден, или ресорните министри не знаят на кой свят са!

57

Анонимен

преди 9 години

Reshenieto i nay-adekvatnoto,evtino i celesaobrazno unishtozhenie na boepripasite e: " himichesko"

56

Просто е ,бе Боко...

преди 9 години

СКЛАДИРАЙ ГИ НА ***-20...И ИМ НАЕМИ ОХРАНА ОТ АТАКА!Само тогава нема да има черни забрадки в България ---а кръшни хора!!!!

55

Анонимен

преди 9 години

Абе хора има ли у Европата толкоз неграмотен премиер? Май нема.

54

Анонимен

преди 9 години

Народе, народе, тоз дойде да спасява. Не разбрахте ли, той ще спаси себе си и парите които окраде. Тези които гласуваха за този умник да знаят, тъпотата им ще има социални измерения които те ще плащат също.

53

Анонимен

преди 9 години

Тиква,раздай ги на протестиращите.те знаят какво да правят с тях.

52

американецо

преди 9 години

Само смело и с Бога напред бате Бойко! Народа те обича и е с тебе!

51

Анонимен

преди 9 години

Бойко,мама!Нали частника беше добрия и ефективен стопанин?Защо така плюеш върху най-важното при демокрацията- предприемчивия предприемач?Организирани приватизации,фалиране на банки,бедствия и наводнения,катастрофи!За 25 години престъпниците-ликвидатори- във всички клонове на властта-законодателна,изпълнителна,правосъдна,информационна намалихте българския народ от 9 на 6 млн !Но...както при Хитлер-ще дойде Видов ден! contrpost/2014/12/10/izmenenie-pozitsii-ssha-po-ukraine-ili-katanie-na-lyzhah-v-vermonte/

50

БАЙ РИСТУ.

преди 9 години

ЕЛЕМЕНТАРНО БОКСЪН,- МИНИРАШ ПАРЛАМЕНТО И МИН.СЪВЕТА И Б У М.

49

...

преди 9 години

slojna tema

48

финансист

преди 9 години

Другарю червен *** , чаках да се обадиш когато Станишев , Орешарски и Местан изтеглиха 5 милиарда заем и го откраднаха . Е дадоха по 4.50 лв. повишение на пенсиите на месец или 15 стотинки на ден , но някак си го прежалиха . Сега Борисов защо да се прави на финансов идеалист , ако съм аз ще тегля всеки месец по няколко милиарда , и после нека БСП-ДПС да управляват

47

Бонго

преди 9 години

...Такъв номер на цирк ,,ГЕРБ,, сме го гледали вече! Грижел се за човека!!!!!!!Замразени и заплати , майчинство,пенсии, намаление за здравеопазване, образование , култура ,армия. Е..е..,за социялната помощ ,тоест за ***- поовече . Моооже!Така че, попе ,,НЕ ЛЪЖИ ,, У пъклото, у катрано, ке гораш . Не лаажи!

46

недоумяващ

преди 9 години

До свещеникзащо му са тези кратуни окло него на снимката, след като той решава всичко евалла голям умник, давайте да го изберем пожизнено и всичко ще е о кей.

45

Маркс

преди 9 години

Па ние сме си от там!Попе, няма да правиш разлика, това и онова. Давай ги всичките подред, че ти оскубвам брадата!

44

GFR

преди 9 години

190 000 МИНИ НА 6 МЛН !ТОВА ПРАИ ПОЛЕТ ДО МИЛКИ УЕИС !ШЕИ ЛЕТИМЕ ДО МЛЕЧНИО *** !

43

свещеник

преди 9 години

За сетен пън се вижда, че Борисов е истински държавник . При БКП-БСП-ДПС-Атака ДС-КГБ живота на българина нямаше никакво значение . Станишев, Орешарски , Местан ,Доган и т.н. си прибраха милионите , а народа гине . Това с божията помощ вече свърши. Анатема на предното правителство .

42

Маркс

преди 9 години

Тия ако барнат мините, щу свидетел ще хвръкне, пфу!

41

GFR

преди 9 години

Военният министър казва още, че поделенията са "задръстени" !ГЕНИЯ НЕ ПРОШТАВА !

40

GFR

преди 9 години

ПОЖАРНИКАР УТИЛИЗАТОР НА МИНИ СТАА ПРЕМИЕР ЗА ШЕСНАИСТИ *** !