15

баиГаню

преди 9 години

Аиде сега ми кажете гледаики това *** на картинката,може ли човек да разбере това мъж ли е или жена и какво може да носи в чантата си и къде би могло лекичко да я остави защото и тежи??????И после под това фередже може спокоино да се носи калашника или връзка с бомби.Ш*на работа е тази с мисюлманите и бежанците.Такава бела ЕС ще си докара с тези хора но докато някои го проумеят вече ще бъде късно.

14

Анонимен

преди 9 години

*** VIARVAT V PRAVITELSTVOTO,ZASHTOTO IM DAVA POMOSHTI INE GI KARA DA RABOTIAT.

13

ае

преди 9 години

На скоро имах "удоволствието" да пътувам из страната с железопътните им линии.Беше леко обезспокояващо..Не мога да повярвам на какво прилича столицата на Европа от вътре..А нещата, които видях из Брюксел.. Трудно е за вярване, просто.Такива неща и в България не съм виждал.

12

виждате на снимката

преди 9 години

млада белгиика,която има доверие в ЕС,който защитава правата на мюсюлманите.След време ще гледаме восъчни фигури на древни,белгиици,шведи и холандци в музеите.

11

Анонимен

преди 9 години

До Момче катунарчеАми тъй де! Няма да се разваля изненадата. По този начин се жениш и чак тогава разопаковаш булката да видиш каква е. Като коледен подарък...

10

Анонимен

преди 9 години

Тези несвързани изречения, които наричате статия, нищо не значат. Това е като една статистика, която видях преди време. "80 на сто от учениците признават, че се напиват поне веднъж в месеца, а останалите 20 - поне 12 пъти годишно"

9

Момче катунарче

преди 9 години

Ееех ето нащи забулените стават все повече и повече. След 100 години всичкото жени ще са забулени;))))

8

Анонимен

преди 9 години

до 10: Съжалявам, но не мога да се съглася. По тази логика, трябва да оставим хората с умствено изоставане да умират. Според мен, всеки в една напреднала държава трябва да е сигурен, че няма да умре от глад или от лечима болест, но не повече. От там нататък, ако иска телевизор или жилище или хладилник -- вече си е тяхна работа и опира до желание и възможности.

7

Анонимен

преди 9 години

Да разчиташ на себе си повече отколкото на държавата за личен напредък е нещо хубаво. Държавата има за задача 1) да не умреш от глад и 2) да не ти пречи да се развиваш. Не е нейна работа да те напредва в личен план.

6

Анонимен

преди 9 години

"Двама от трима християни заявяват, че не разчитат на Църквата, а на собствените си възможности".Че къде ги намерихте тези трима местни християни в Белгия бе, това някаква шега ли е

5

Ro

преди 9 години

Европейката на нашия век!

4

Хардкор

преди 9 години

Белгийциите са разплакали много хора в колониите си. Сега е техен ред да са на колене.

3

Анонимен

преди 9 години

Това е таласъм.

2

Анонимен

преди 9 години

Господ или аллах са слаба гаранция за по добър живот. Лозето не дава от молитва а от мотика.

1

ХА ХА ХА

преди 9 години

А какво е това на снимката