5

политолог

преди 9 години

Неграмотните и прости турци секат горите бракониерски и продават в Турция . Същите заваряват преливниците в язовирите да не бяга рибата и наводняват цяла България . Другарите като коалиционни партньори от БСП гледат и взимат рушвети . Те това стана в България , една престъпна коалиция между БСП и ДПС унищожи държавата .

4

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е доста по-голям и пространен и не се свежда само до неподдържаната и харизана по всякакъв начин водна инфраструктура. Не на последно място е планирането и проектирането на населените места. Тепърва ще плащаме данък на прибързаните решения взети под давлението на емоции или интереси - визирам идеята за застрояване на ниските части около реките и последвалото застрояване. Да не говорим, че в много случаи то е направено без да се вземе предвид риска от наводнения или липсата на превенция

3

Анонимен

преди 9 години

За да спрат тези бедствия, седерастията трябва да върне времето което взе 89 година под девиза "времето е наше".

2

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е кога народът ще започне да упражнява обществен натиск за всяка една несвършена задача от правителството. Неподържаната инфраструктура води директно до наводнения с всеки един паднал дъжд. Един, ама един не излезна да протестрира срещу немърливостта спрямо деретата, коритата на реките, нестопанисването на язовири и прочие. Всичко това е престъпление!

1

Да живеят шопите

преди 9 години

Тези планирани наводнения ще се прекратят, само ако стените на язовирите по река Искър се скъсат и София бъде наводнена.Тогава шопските дървени глави ще разберат, че и те са уязвими. Защо аджеба, около София няма дупки за шистов газ, няма наводнение, няма толкова безработни. Все шопите са около баницата.