143

Анани

преди 9 години

Егати ядосването - да "искаме" позиция. Добре че не сме се помолили за позиция по национален въпрос........

142

Анонимен

преди 9 години

Тия наште не могат ли да си извадят петрол и газ сами,ами тръгнали за южен вятър да плачат,да ама от испанската гражданска война насам някой в злато взима разни поръчки,за нищо им взеха златото уж за канадска офшорка,а плащай такси,та и затуй е таз гражданска война на украинска територия и там им изнесоха златото,та даже и на немците,дали им го върнаха като финансов поток.

141

Анонимен

преди 9 години

реещ се поглед на мечтател ***

140

!

преди 9 години

"Нямаме категоричен отговор с последна европейска позиция за газопровода - отговор "да" или "не", коментира вицепремиерът пред български журналисти след срещата, съобщи БТА. Дончев..."Значи ЕС официално вече диктува правилата на политиката и икономиката ни. Сиреч официално го декларираха и нашите управленци, не че е някаква новина за някого. Срам ме е, че с тази държава ме обвързва лошия късмет за месторождението ми.

139

едно е да искаш

преди 9 години

Големи глупости се изписват тука. След като ЕС не позволява да се строи ЮП няма какво да се умува. Или да го построим на наша територия въпреки това и да си менкаме газ със Сърбия ? Че нали ще ни низвергнат. България няма шанс за самостоятелна политика, а ЕС и НАТО ни гарантират сигурност и стабилност. По цял свят се водят и ще се водят войни, тероризъм, има я и Турция, която винаги ще е опасност за нас. Такава ни е орисията - малка, бедна държава с остаряващо население, винаги зависеща от някой

138

Анонимен

преди 9 години

202-ри , това са празни параноични словесни еквилибристики.Вземи да си аргументираш твърденията на базата на факти и цифри.А иначе да ,плюсове бол ,тоест мисъл никва ,тоест все едно гледам *** американци.

137

Анонимен

преди 9 години

Тоя пък се бил ядосал. Дончев само ти ли не разбра, че на евросъюза ние сме им компаньонка и можем да им се ядосваме колкото си искаме ама без файда.

136

Анонимен

преди 9 години

Vmesto da si cheshem ezitzite i da pravim pari za niakolko chastni firmi i personi, da se hvanem da si tarsim i kopaem gaz na nasha teritoria. Da se hvanem i da si izvlichame shistov gaz (kakto pravi i samata Rusia, apropo). I da sprem da se zanimavame s tova koi ste ni pusne krancheto i koi ne. Mnogo sme prost narod....

135

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че сме направо в цунг-цванг позиция.

134

Petko13

преди 9 години

Яавно Русия не иска и двете яйца на Европа. Наистина, защо и двете да са в ръцете на Русия? Нека да има едно и в ръката на Турция. Усетихте ли се?

133

Анонимен

преди 9 години

Ядосахме се на Брюксел: Искаме ясна позиция за Южен потокЯсно ви се каза - ТОЧКА. Потока минава през Турция.

132

БРАННИК

преди 9 години

Ми тегли една шутка майна на Брюксел и САЩ и трайно се ориентирай към балканите и североизток.

131

205

преди 9 години

До Анонимен"газ не пия"Абе сигурно и уран не ядеш, ама обичаш да има ток нали?

130

Ехоо

преди 9 години

До 222Абе папагали, вие не разбрахте ли, че тоя договор е между ЕС и Русия! От България нищо не зависи, само ще взимаме такса за пренос! Ние изпълняваме каквото ни кажат, не можем да спрем договор, който е изгоден за нас! Само празни приказки!

129

Васали на...

преди 9 години

... ЕС! Това не е никакво правителство. Това са васали на ЕС. Без собствена позиция. Сега ЕС да решава вместо тях!? Четириглавата Ламя на Борисов (, която м/у другото е 13тоглава) е най-трагичното правителство, което сме имали! Васали, картеристи, без капка идеи и собствено мнение.

128

Браво!

преди 9 години

Много точно изказване на Дончев! Нещата трябва да се казват точно, ще ли правим нещо или няма! Ако не, да се закриват всички дейности и точка! Ако да, да си кажат, и да действаме!Само не мога да разбера комунистите защо плещят празни приказки?!

127

Цитат

преди 9 години

" САЩ през последните години се превърнаха в световен жандарм ".Не бързайте с минусите. Ще ахнете, когато малко по-късно ви съобщя автора на тези откровения.Вашето мнение?

126

тн

преди 9 години

Аз предлагам,докато се спори за Южен поток,да се спре Северен поток!Гарантирам ви,че до 24 часа Южен поток ще тръгне!?Западняците разбират само от бръкване в джоба.Запомнете това!Значи ние ние можем без газ,а те не могат!Те са свръхчовеци!

125

Анонимен

преди 9 години

алооо, Чепурин ... *** прекрати договори без никакви реални доводи. Ако някой трябва да връща пари, то това е Газпром на България за направените разходи, както и компенсации за едностранното прекратяване

124

222

преди 9 години

Каква стана тя - прелъстени и изоставени- Ами така ще е с всяко друго наше решение щом си нямаме собствено мнение. Политиците ни вкупом са виновни и сега да не прехвърлят вината си на Брюксел. А ние като гласуваме да не забравяме, че трябва и да мислим за кого.