183

Kireto

преди 9 години

До Дядо ГОШО--263; Edno wreme taka li tropaht6e na Rusiq? Zabrawqte che tq ni naznachawache prawitelstwata.

182

Свърши се...

преди 9 години

Дончев, ние сме господин никой. Вие се надсмивахте на Руското продложение за Южен поток, прекратихте Белене. Как искаш да се отнасят към тебе, след като си мънкаджия и неможеш да вземеш ясно отношение. Цялата армада политици, от лявото до до дясното , сте продажници. и цял куп хвалигъзолюбци в държавата, някои които са във форума. Бедата е там, че оставате начело на държавата и ще продължите да правите поразии.

181

1

преди 9 години

И като се ядосахме к'во? Накривихме им шапката! На кого му пука за нас, след като на нас самите не ни пука?

180

Сандо

преди 9 години

зтвориха ни АЕЦа, спряха ни доход от 400 милиона на месец, в момента опаковат по едно въжене за всеки от нас - да се обесим ....... и като дойдат след година да видят кво праим - подскачаме на въже ;)

179

az

преди 9 години

Ами ще чакаш до там ни докарахте. Ще чакаме някой друг да каже ДА или НЕ. Ние сме безгласна буква. Все едно да чакам някой да ми каже дали ще си правя ремонт вкъщи или не:)

178

анонимен 269

преди 9 години

До до 269 Прав си но това е само част от истината.Сега вече не се разчита на това как гласува тоя народ, а кой брои бюлетините.Има и друго вече мисленето на голяма част от хората се промени защото това статукво напълно отговаря на действията и желанията им,говорим за т н бизнесмени които сега крадат лъжат и народ и държава.Тези хора ти мислиш ли че искат този хаос да изчезне и трябва да дават отчет за дейността си? Ситуацията в държавата зависи и от международното политическо положение и още ..

177

Анонимен

преди 9 години

След дъжд - качулка...

176

Обективен

преди 9 години

К'во ядосване бе? Тези журналисти преувеличават заглавията си. От българските политици по послушни няма-каквото им кажат от ЕС това правят. За жалост, България няма собствена национална политика! Случаят с "Южен поток" поток" е показателен. В този смисъл Путин е прав: едва ли българските управляващи се държат на ниво, така че страната ни да бъде равностоен член на ЕС, за което другите държави нямат вина. Това е, предполагам, общото мнение на иначе, умният български народ!

175

Анонимен

преди 9 години

Накрая на тоя резил се оказа, че имаме и да връщаме и пари!Ееее да ги връща този, който нема акъл в главата,, а само помия -народът няма вина за простотията и алчността на управниците си сега!

174

681

преди 9 години

Е и кво,дончев отиде като аслан, ама се върна по.сран от брюксел и ни гък, ни мък се чу .

173

Маркс

преди 9 години

Дончев е пил една студена водица в Брюксел, а Газпром си иска някакви милиарди, ужас ви казвам! Аз на мястото на Боко напускам ЕС и правя федерация с Турция, така де, поне газ ще има, пфу!

172

Анонимен

преди 9 години

Време е тоя най-после да миряса...

171

реалист

преди 9 години

Не си преставям,че капиталист( ЕС) ще ти даде възможност и ти да печелиш, това е абсолютен нонсенс.Или сме много,много наивни, или безнадежно глупави,което води до еднакви резултати.

170

Дядо ГОШО

преди 9 години

Г-н Дончев тропнете поне веднаж върху масата на Брюксел. Т е Ви ценяк като "мижетурки" от каде на каде сега ще спират някаква програма на правителство ,което е на един месец????

169

Анонимен

преди 9 години

Късно е чадо...Направете каквото прави Орбан за Унгария за да ви вярваме и продължавате напред...

168

ччч

преди 9 години

До АнонименГазопровода ще мине през Гърция.Македония,Сърбия,Унгария.Австрия и от ГЪРЦИЯ в Италия.ГАЗОПРОВОДИТЕ В БЪЛГАРИЯ СТАВАТ НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ.Парите които получаваме от транзит ще спрат.ТРЯБВА ДА СИ ПЪЛЕН *** ИЛИ ПОЖАРНИКАР ЗА ДА КАЖЕШ ЧЕ НЯМА ИЗГОДА ОТ ЮЖЕН ПОТОК.ЗА Б.Б. И ОБКРАЖЕНИЕТО МУ Е ТАКА.Тези 480 милиона щяха да влязат в БЪЛГАРИЯ И ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗХАРЧЕНИ ТУК под формата на заплати ,ток,материали,данаци и т.н.САМО ДДС ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО ЩЕШЕ ДА Е 800 МЛН.

167

Българче

преди 9 години

Има ли още зомбита, които да вярват на тези смехурковци-марионетки на Брюксел???

166

охубоху

преди 9 години

Някой си бил натоварен да преговаря за ЮП??? С кого, по-точно, ще преговаря? Русия, в лицето на ВВП, каза ясно и точно - "Щом не искате ЮП, няма да го правим! Турция го иска!". С други думи - оправяйте се!Ама сега изведнъж стана мнооого важен тоя ЮП за България. Даже по-важен от "ясните знаци" и "силните сигнали"! Защо така, неуважаеми евроатлантогейове? Нали не го искахте, защото сме нямали нужда от газ, защото нямало печалба, бил заробващ, пречел на интеграцията с ЕС ...

165

Анонимен

преди 9 години

България е нелегитимен член на ЕС, защото бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията на страната и Лисабонския договор за присъединяване, факт. Така, че изобщо не трябва да се съобразяваме с мнението на триполовите психопати от ЕК.

164

Българин

преди 9 години

"Ядосахме се на Брюксел..." Те ни крещяха като на *** ние мълчахме...Няма що нали сме за "европейските ценности"? Гъ..о .лизци