27

t-rex

преди 9 години

до георги 32И как така при Тато имали образование, пък сега образованието им е изчезнало?!Айде стига с тая носталгия по комунизма.

26

георги

преди 9 години

Ако *** имат образование и работа, както беше някога при ТАТО, завършваха 8 ми клас или ПУЦ към някой завод, получаваха си парите и не бяха дискреминирани, сега нямаше да стават подобни простотии.

25

Циганин

преди 9 години

До 30 Мен ако ме питаш , то половината от *** трябва да се вкарат в "коловоза" и аз не мога да търпя ...., но аз съм против това ,че всички *** трябва да се слагат под един знаменател . Както има *** и простаци при българите ,тъй има и при *** . Но трябва да се наказват ВИНОВНИТЕ и то без значение етноса , вероизповеданието ,цвета на каожата .... , но в тази страна няма Държава и затова се стига лекарите които не им това работата сами да се пазят от *** ,а не държавата.

24

Анонимен

преди 9 години

До ЦиганинНезависимо като какъв се определяш, няма нищо лошо в това да се разграничиш от ненормалното. Съгласи се, че не може тези които не си плащат осигуровките да бият лекарите и да им чупят линейките.

23

Анонимен

преди 9 години

Трябва им Бърза помощ ама от оная, дето на "линейките" пише "Жандармерия". Влизат в маалата и се почва едно лечение ........, та до сутринта.

22

Циганин

преди 9 години

До 25 Ето за това говоря Аз , дори и не ме познаваш ,но вече си решил ,че не съм на твоето ниво , щото съм *** ,нали ?)

21

Циганин

преди 9 години

До "Лекар "Еми твоята работа е да помагаш на хората ,а не да ги стреляш .... ето от таквиз лекари и се стига понякога до саморазправа от *** с лекарите ,не че одобрявам такъв подход към лекарите от *** ,но понякога и самите лекари се държат арогатнно към *** и предизвикват конфликти.Интересно ми е *** ли са виновни отново ,че лекарите взимат рушвети .Те трябва да са кристално чисти ,но и те нарушават законите ,но това не означава ,че към всякой лекар трябва да стои полицаЙ

20

лекар

преди 9 години

рекет, мекет, като гледам държането на неосигурените, неплащащи данъци, пелтечещи в ***'алата, там не трябват лекари, а ветеринари. със стрелички с упойки и мрежи да държат останалите настрани. както искате ме разбирайте, учил съм за лекар, не за звероукротител и съм полагал клетва да помагам на ХОРА!

19

Анонимен

преди 9 години

Коментара - "Момче , тая материя не ти е позната ,я бягай да гледаш чалга или е футбол" - е за Стефко 88

18

Турчин до Stefko 88

преди 9 години

Аз не гласувам за ДПС и никога не съм гласувал.Пука ми какво мислят другите. Имам си собствени убеждения. Нали всеки е свободен. Знаех, че ДПС са агенти още от самото начало, защото сред турската интелигенция в София това се знаеше. За жалост почти всички интелигентни турци заминаха за Турция.Сега в София са останали малцина от едно времешната турска интелигенция.Знаят им се кирливите ризи на някои,но това не е за пред хората. Има и свестни разбира се, но пак казвам повечето свестни заминаха.

17

Анонимен

преди 9 години

Момче ,тази материя не ти е позната ,я бягай да гледаш чалга или футбол .

16

Анонимен

преди 9 години

А ромските лидери как така имат повече власт от определените органи, за които същите тези хора са гласували (като мен) и по този начин са определяли и мен кои ще ме управлява?

15

Stefko 88

преди 9 години

Как хураво започва коментар 8:Турчин до Циганинпреди 34 минути: Брат виж...Верно сте братя ...на едно хоро сте в листата на дпс!

14

PD

преди 9 години

Разделяй и владейМосков вожд на всички лекари!

13

Анонимен

преди 9 години

До 11Егати и държавата като не може да се справи с "тумба" ***,нали !До 9 Едно време не ни даваха да учим -камо ли медицига ,а сега е късно . До ТурчинПрав си , но нали не трябва хора които не са виновни да плащат за други ?Просто в момента е анархия в България и всички л....а изплуваха ..... а те са и *** и български и турски и влашки ,но % е различен естествено .

12

Алекс

преди 9 години

До ХЗакони има просто не се спазват, както почти всички други закони в БГ. Когато не можеш да наложиш закона, се молиш на силните в района. Жалко но факт.

11

Х

преди 9 години

Каква е тази държава която ще моли местни феодали да защитават държавните работници при изпълнението на служебни задължения.Абе хора направете такива закони,че никой и да не си помисли да малтретира държавен служител при изпълнения на задълженията си-било то лекар,горски служител,инкасатори и т.н.

10

fsb

преди 9 години

До Циганинот това, което гледам по репортажите, как цялата тумба се събира накуп с колове и брадви за спрял ток или нещо друго, как да си мисля че лошия материал са единици хора, а не цялата махала (или 90% от нея)?! Не съм расист и не мразя ***, казвам ти обективните си наблюдения...

9

Анонимен

преди 9 години

BLC pokazva fashistki harakter. Obmisljanoto ot tjah spirane na Speshna pomosht e fashistki reket. Rukovodstvoto na Bilgarski Lekarski Sajuz trjabva nezabavno da bude razformirovano, podvedeno pod sudebna otgovornost, i da vurnat do stotinka sredstvata za obuchenieto im, koeto beshe bezplatno, spetsializatsiite i stipendiite, kakto i pridobitite polzi, osven osnovnata zaplata, koito sa poluchili, dokato sa praktikuvali inache humannata v drugi darzjavi profesija "lekar". Zashto spi durzjavata ??

8

Анонимен

преди 9 години

До ЦиганинЩо не вземеш да завършиш медецина и да отидеш на работа в спешното.