28

Анонимен

преди 9 години

До муспиСпоко момко, споко!

27

смотаняци.бг

преди 9 години

*** каквито са будали ще им вземат и къщите, ще им надупят и жените, накрая ще им вземат и държавата, а после ще им обяснят, че така е "правилно", за да мируват.

26

муспи

преди 9 години

Каква е тази цифра 5,200? Онзи ден турския паша каза че биле само 10,500 а и той лъже. По споразумение с България биле доставени? Значи може да има споразумение бежанци влязли незаконно в турция да бъдат доставени законно в България, и тя да няма право да ги върне в турция?! Ако турция изчезне, потъне в морето, евреите ще организират доставката на диваци с кораби до Варна и Бургас, през албания до България! Цел - унищожаването на един бял и културен народ който пречи на хазарските канибали.

25

България

преди 9 години

Върви точно по план за затриването на държавата. Разпускай парламента и закривай държавата.

24

Джихидис

преди 9 години

Малко са, чакаме повече.

23

измислена стена

преди 9 години

И какво сега , минават през стената ли тогава за какво е тази измислена стена

22

Анонимен

преди 9 години

Планетата земя не е безлюден новооткрит континент и "случайно" всички терени са заети!! Дори примитивните животни си бранят мястото, което обитават и не си преотстъпват храната на мераклии без да бъдат победени в бой. Стига простотии с тази ЗЕМЯ без граници и свободно придвижване... В момента това изнася само на корпоративния капитал и спекулата, свързана с него!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Тече последният етап от унищожението на България т.е - подмяна на населението.

20

Berlin

преди 9 години

Планетата Земя е на всички и всеки трябва да може да ходи и да живее където си поиска. Какви са тия собственически отношения?! Да не сте произвели вие Балкана или Родопите?! Пази, Боже, сляпо да прогледне!

19

Анонимен

преди 9 години

do 21! Kakvo go obijdash choveka be? A nie kogato izlezem v chujbina poradi tova che sme bezrabotni v Balgariq, i tarsim rabota v drugite daravi zashto nikoi ne ni se sardi ot chujdencite? A nie postoqnno revem dokato doide nqkoi chujdenec v nashata Darjava?

18

Анонимен

преди 9 години

Тоя Чеширков ли е, Мисирков ли е, егати и помияра, егати и родното тъпо антибългарско ***.

17

Анонимен

преди 9 години

То трябва да не допускаме да влизат.

16

ХХХ

преди 9 години

Хората се чудят как да се избавят от терористи ....а БГ ги приема гостоприемно ..............

15

песемист

преди 9 години

А ако влезем в Шенген с колко ще се увеличат тези миризливи маймуни на границата ни. Ще задминем Гърция и Италия.Те не са толкова глупови т.е неграмотни след като знаят къде е България.

14

Анонимен

преди 9 години

Това са 1200 на месец и над 10 000 годишно! Като заседнат тук и си доведат семействата, цифрата нараства четворно! Като вземем предвид, че жените им не работят, а имат по три, четири деца, платеното от нас образование, помощи за "трайно безработните" им жени, къде отива България? Тече активна подмяна на етноса и коренното население на държавата! Същата не може да се грижи за собственото си население, което измира и тъне в бедност и мизерия! София не е България!

13

акуд

преди 9 години

По ирония на съдбата, най-ниският наем, който е намерил, е в един от най-богатите квартали на София- Бояна. с тая иронията приклмчих га ми омръзнаха приказките на баба за крали марко

12

studenta

преди 9 години

До ЕВРОГЕЙ СОЛИДАРНОСТ takiva kato teb mislleyki opostoşiha cala bg...*** ..radvayse çe stavate poveçe narod ....smotan...strah lite...nama date naibat itesa hora.....

11

Анонимен

преди 9 години

АРАБЕСКИТЕ И *** НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА В ЕВРОПА!!!!ЕДНИТЕ ДА СИ СТОЯТ В АЗИЯ А ДРУГИТЕ В АФРИКА!!! ИЛИ ДА ХОДЯТ В НОВИЯ КОНТИНЕНТ АМЕРИКА ТОЙ Е ЗА ВСИЧКИ :D

10

!

преди 9 години

Не трийте истините!! Много сте долни, маймунки мръсни!!

9

Алов

преди 9 години

Па нема ли там млади ловджии да се учат да пукат .20 патрона 13 нули и да разпределят трофеите.