34

Hahaha

преди 9 години

Kakva priqtna iznenada. Adekvatni komentari, misleshti hora. Bravo!

33

CVETA

преди 9 години

Абе,***,още ли не сте разбрали,че на народа му писна и от леви и от десни.Единственото,което искаме и за което за съжаление политиците мислят най-малко,е добруването на народа и просперитета на Родината !

32

Анонимен

преди 9 години

Я уево

31

Анонимен

преди 9 години

На Запад левите не са комунисти! Там е разликата!

30

Анонимен

преди 9 години

Зашото на запад "левите" имат мозък и виждат доброто което Борисов е постигнал.А тук вие *** облъчени комунистически издънки сте изчадия и отрочета на комунистите които избиха интелуигенцията в България след 9 септември.

29

бай тишан

преди 9 години

*** Мухльов пак се изказа.....

28

Анонимен

преди 9 години

Значи така ли работите вие червени долняри. Ако не сте вие на власт, пожелавате управлението на другите да се срине, без значение, че е българско управление и управлява България. Чужданците ни мислят хубавото а ние злобеем и се проклинаме. Задружен народ сме няма кво.

27

Анонимен

преди 9 години

Не е учудващо ***. Хората на запад са така. Може да са опоненти но не си правят мръсно а си пожелават успех. Затова ни ще си газим в калта още доста време. Да не ви припомням приказката за вуте.

26

optimist

преди 9 години

Михов хващай влака за Куата осиуи воумето на макс! :)

25

голю босев

преди 9 години

Миков много се издъни. За разлика от българските социалисти-комунисти, западните социалисти искат България да стане нормална държава. Не колония на Путин.Нормални ли са тези, които гласуват за такива като Миков. А беше председател на НС.

24

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

С такова архаично мислене... - власт няма да види... - стана ли ясно за рубладжийчетата, защо се стремим към Европа, а не Азия...

23

Бивш член на БСП

преди 9 години

Миков , Миков ,хайде наздраве и си заминавай на село. Ти си бил по зле и от Станишко . Ти ли си човека , който ще държиш сметка на шефа на европарламента . Просто наистина закривайте бардака на Позитано 20 и кой от къде е .

22

ЕМИГРАНТ

преди 9 години

НЕ СЕ СЪРДИ МИУО МИШУЕ,ВСИЧКИТЕ СТЕ ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ

21

Анонимен

преди 9 години

Учудващо било, че левият Шулц желае успех на десния кабинетСамо нашенски бетонен камуниз може да се учуди :)

20

komunyst

преди 9 години

a be ty sy byl golyam kutuk

19

Анонимен

преди 9 години

Ким Чен Ун поздрави другаря Миков със свършването на старата година !

18

DSK47

преди 9 години

Миков е от северна България, но разсъждава по шопски в най-тъпия вид: "Я не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле." Това е ярък израз на безродието на БСП и така е било винаги. БСП не желае да работи за България. Освен предизборни лозунги, на които самите те не вярват, нищо друго не се чува откъм Позитано

17

Десен

преди 9 години

Др. Микок много сте далече от Шулц!!!!Вие сте комунисти наследници на една партия разсипала България. Вие нямате нищо общо с визията и възгледите на нормалните европейски социалистически партии. Сами се обявихте за наследници на БКП. Или бъркам? В Европа не харесват комунисти затова когато вие сте на власт спират всичко и гледат как да ви разкарат от кормилото на държавата. Сега преди да ми наслагате минуси ми кажете къде греша.

16

keles

преди 9 години

Този Миков е много гнусен, като си отвори устата става още по-гнусен!

15

Алоо Миков?

преди 9 години

Защото хората там са над тези неща, желаят да са единни, а не като тук да се цепим на трохички. Там няма леви (демек русофили) и дсни (русофоби) , а има дясна политика и социална политика..