21

Анонимен

преди 9 години

Ха, щели да напускат някакви артисти. Да напуснат, има достатъчно безработни. Надявам се Слави Бинев поне да оправи културата.

20

Анонимен

преди 9 години

Боже, всичко останало в България е НАРЕД ,че остана само културните проблеми да оправяме.Хората по света протестират за достойно заплащане на труда си,за за неправомерни действия на полицията .....а ние се плюнчим за глупости и пъчим "интелигентно-културните си носове " по телевизията ......" на голите си ***...." Колко сме жалки

19

Анонимен

преди 9 години

Искат да са на издръжка на държавата, но искат и те да поръчват музиката. Идея си нямам с какво са ме извисили духовно. Иначе всички ги храним.

18

Кукувица

преди 9 години

Разправяше се едно време, че Радой Ралин бил сложил един налъм в саксия на терасата си и го поливал всеки ден. На въпроса защо го прави, отговорил- когато цъфнат налъмите- тогава ще разцъфти и българската култура. С назначението на този спортен радетел на културата- Бинев, само се доближаваме до цъфтежа.

17

Анонимен

преди 9 години

До МитьоKATO SI NEGRAMOTEN NE CETI,NE SI DAVAI MNENIETO-NIKOI NE TI GO E ISKAL.A ZA BALGARIA IMA KOI DA MISLI,NO SAM SIGUREN-NE I TI.

16

eve1

преди 9 години

Бинев,върви си!

15

масово оглупяване

преди 9 години

Жрицата за масово оглупяване, Ве*елина, отново ни зарадва с една прекрасна статия.

14

the khan

преди 9 години

До 7878както виждаш ,приятелю от по-долните коментари на много хора в BG културата им е през оная работа...ето затова и бинев е шеф на тази комисия...затова пиянгурника рашидов е министър,затова и цялото ни дередже е такова...нещастно...ние сме един нещастен "велик"народ ,както би се изразил юнкер,погалвайки по плешивото теме един друг кап*...бат боц ;)

13

Българин

преди 9 години

"Трупата на Народния плаши с групова оставка заради Бинев"Това ще е най-голямото постижение на Бинев.Най -безболезненото "избавление" от тези т.н. културни дейци.Без тази "чалгарска" шайка няма да умре българската култура.

12

7878

преди 9 години

Ами въобще ако няма театри пак нищо няма да се случи, ако няма музика пак нищо няма да се случи, ако няма картини пак нищо няма да се случи, ако няма песни пак нищо няма да се случи, ако няма и така следват нещата надолу, докато се случи. И като се случи никой няма да разбере, че се случва защото се се случило .............

11

Митьо

преди 9 години

До коментар #7Човеко, моля те научи се да пишеш грамотно и на кирилица. След това си давй мнението в статии свързани с културата! Всеки разбира от всичко в тази държава и затова сме на дъното на света.

10

рашид веждичков

преди 9 години

слави бинев си е пълен *** и едва ли някой освен самия него може да оспорва това.....и КОЙ *** реши,че тоя чалгар става за тази роля !!?!?!?!??!?????????!?!????

9

разликата

преди 9 години

Трупата на Народния театър ще я заменим с трупата от най-близкия бардак и от най-близкия изтрезвител. Никой няма да забележи разликата.

8

колегата Херман

преди 9 години

Както казваше колегата Херман Гьоринг: "Като чуя думата "култура" и се хващам за кобура!"

7

Аре чао

преди 9 години

Е-е-е, най-после тези *** "феодални старци" ще освободят място и за младите таланти.То там стана като през тоталитарния строй - аре 45 години ви стигат!

6

Спокойно !

преди 9 години

Да се махат ! Не представляват интерес. Сградата е интересна и може да се ползва за много други дейности. Какво ще се случи на България, ако тази вечер няма представление в Народния театър ? Нищо ! Какво ще се случи , ако никога повече няма представление в Народния театър ? Ами много пъти нищо. Да ходят да садят картофи. Ако не знаят как, нека питат докторът на всички науки, доц. инж. полигл. Будьо Мазния или резака Веждю.

5

Анонимен

преди 9 години

да се махат, има токова много артисти!

4

Анонимен

преди 9 години

TEZI OT NARODNIAT KENEF SA NEKADARNIZI I PIANIZI

3

Анонимен

преди 9 години

Оставка! Оставка! Оставка!

2

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

АМИ ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКА !!! АМА МАЙ-МАЙ ЗАПЛАТИТЕ СА ВИ ПО-СКЪПИ !!! КАЗИОНЕН ТЕАТЪР, КАЗИОННИ АКТЬОРИ !!!