26

Анонимен

преди 9 години

А най справедливо ще е ако Менда Стоянова получава 340 лв. заплата и да ни даде пример как се оцелява честно и наравно с богатите с тези пари ?

25

Анонимен

преди 9 години

В КАТ най- после нема ли да има реформи,защото тези комунисти продължават все още по комунистически!!!

24

турчин

преди 9 години

В България всичко се прави по сложния начин за да вървят и подкупите. Какви КАТ там са най големите бюрократи и калинки. Въведете Шведската система на регистрация и никакви проблеми. Пак ли откриваме топлата вода.

23

Анонимен

преди 9 години

МЕНДА, БОЙКО АТАНАСОФ КОГА ЩЕ ГО УВОЛНИТЕ, ЛАПАЩИЯ *** ОТ НАП?

22

тотева

преди 9 години

най накрая и менда да направи нещо хубаво.

21

коментатор

преди 9 години

До Анонимен 19В Европа а и в целия Свят харесваш си и си плащаш кола по интернет след това отиваш при търговеца и той само ти казва: Заповядайте ключовете от колата ви г-не/г-жо със здраве да си я карате! Никви КАТ МАТ данъци не знам си кво си 100000 часа нерви!

20

МНОГОГЛАВ ЗМЕЙ!

преди 9 години

С ДВЕ ДУМИ НАРОДА ОТ БЕДЕН ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-БЕДЕН!!! ЧЕСТИТА ВИ ШЕСТОРНА КОАЛИЦИЯ!!!ГЕРБ+РБ+ПФ+АБВ+БЪЛГАРИЯ НА БАРЕКОВ И ДПС!

19

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакво значи пари ли са? Толкова са ти възможностите. Ако мислиш, че не е така, напускаш и си търсиш нещо по добре платено. Работа има колкото искаш, пък дори и в чужбина вече.

18

Анонимен

преди 9 години

тия са големи гадове 250 лева пари ли са ??? ши....и еврогейове

17

miro

преди 9 години

хората с минимална заплата не заслужават никакви облекчения .. защото тия облекчения ги взимат от хората с не-минимална заплата. За да не си на минимална заплата, значи си направил нещо повече от останалит и това не трябва да се наказва, а поощрява !

16

Дидо

преди 9 години

Мръсни гадове, какво несправедливо има да няма данък за хората с минимална заплата, защо вие не сте на мин. заплата да видите справедливо ли е?

15

Анонимен

преди 9 години

До [[Какво значи решено? Гласувано ли беше в народното събрание и беше ли обнародвано в държавен вестник?

14

[[

преди 9 години

ПРИ ПРАВИТЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ БЕШЕ РЕШЕНО . ДА ОТПАДНАТ ЗАВЕРКИТЕ ПРЕД НОТАРИУС ПРИ ПОКУПО ПРОДАЖБА НА МПС КВО СТАНА.

13

Анонимен

преди 9 години

До от 10Прав си и не само в Германия е така.Но в България хората не са готови за това.Защото за да се въведе това се иска да се вложи ресурс, който от къде да дойде освен от данъци и такси. Но тук всеки само иска ...но ако може да не си плати. А истината е че безплатен обяд няма никъде по света.

12

читател

преди 9 години

Като се подават данъчни декларации по интернет,ЩЕ СЕ НАМАЛЯТ ЛИ ДАНЪЧНИТЕ ИНСПЕКТОРИ С ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ, получаващи ДМС ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ или ще си играем пак на шикалки-отвратителна държава-ОТ АФРИКАНСКИ ТИП

11

от 10

преди 9 години

... В Германия хората си подават вече по интернет данъчните декларации, здравните се уреждат по телефона и то от ГОДИНИ. Регистрацията или отписването на кола става ТОЧНО ЗА 5 МИНУТИ!!! Единствено в пикови часове може да се чака около 20 мин, но самите служители уреждат документите буквално за 5 мин. Някои общини изпращат регистрациони номера дори по пощата. Абе за какво си говорим изобщо. България удари африканските държави в земята. Ако нямахме такава плодородна зема и хубав климат сме умрели.

10

Анонимен

преди 9 години

Много е зле администрацията ни в цялата страна. КАТ и данъчните, а и НОИ са върха на мързела и на хаоса. Те нямат точно дефинирани процеси, нямат никаква комуникация с другите администрации и институти. Нямат една обща електронна база данни. В кой век живеем изобщо. Данъкоплатецът взима едно десет дни в годината за да ходи от администрация в администрация, за да си урежда документите и чака часове на студ или жега, понеже те работят само 4 часа на ден. И това 75 години вече, ако не и повече.

9

Анонимен

преди 9 години

Според мен това са полезни промени. Особено за КАТ

8

Анонимен

преди 9 години

Всички трябва да се облагат, както е по закон. Иначе ако не се облагат тези с малките доходи това означава, че поощряваме мързеливите и неискащите за научат нищо.

7

Анонимен

преди 9 години

ZAPLATATA NA MENDA E 25000 NA MESEZ, NO TIA DARIAVA 24800,A PREGIVIAVA S DVESTA.