96

Анонимен

преди 9 години

До цеци ризотова 107Знаем какво пише в договора, пише : 8 пъти по-ниска цена за трафика на 1000м3/100км: от колкото е цената за трафик в Украйна, т.е. заема от ГАЗПРОМ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО, ЩЕ ГО ВРЪЩАМЕ ДОКАТО ИМА ГАЗ И ДОКАТО СЕ РАЗПАДНЕ ТРЪБАТА, освен това за наша сметка ще я поддържаме и охраняваме от ***;А 400-те млн на Путин са за наивници !

95

До 116

преди 9 години

Не ,не те разбираме и по добре не пиши тука .Дали от правописа или от уменията на езика ти или от акъла ти...

94

кубанская столица

преди 9 години

Русите имат имперска политика и предложат Южния поток на дойда чрез България. В такия път България има ежегоден доход 400 Mio евро. Това е право на България да сполучва този профит или отказва. И толко много от късно Россия ще запита мнение на Европейския союз. Ви да ще кажете, "топката се намира на полето на Россия!???" И кой това казва, нищеброды европейские! Извините за моя български език. Сигурен съм, че вие ми разбирахте.

93

ЦИРКАДЖИИ

преди 9 години

Престанете с този ПОТОК той вече не съществува?Има нова договорка, ако желаем газ купуваме от Турция или Гърция? Е плащаме за вазелина? Всичко е пари?КОЙТО не скача е .......

92

ИФ-ЦЦ-ББ

преди 9 години

БАСТА:Договора е ПРЕподписам през 2012 г. от Бойко Борисов, помните ли кучето Балкан?Какво е подписвал БЕЗ ДА Е ЧЕЛ??????????????Стига ЦИРК?

91

сдфг

преди 9 години

До аз"аз преди 3 часаДо rumen" След 50 години енергетиката на Земята ще изглежда съвсем различно!Въглища отдавна ще са спрени от употреба! Други изкопаеми източници на енергия ще са на доизживяване. Хората сами ще си произвеждат 90% от енергията, която ползват с фотоволтаични панели или техни заместители. Сегашните енергийни гиганти - ако не се преориентират - ще фалират. Както вече не се ползват коне за транспорт - така ще изчезнат и големите електроцентралиКОЙ НЕ СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА?

90

Kosto Czech. Rep.

преди 9 години

Mozechte da imate gas i paricki, iskacha da vi pomognat ot taa bednost .

89

RusShalopai

преди 9 години

Здравейте) "братски" хора ... Аз пиша от Русия. Струваше ми се, една суверенна държава на Сърбия, въпреки членството в ЕС. Но ... много изненадан от решението си за газопровода))) Ти си направил един чудесен подарък на турците, тези, които все още са ви гледа като на тяхната територия) и да, сега сте независими от преки доставки от Русия, и ще си купя премиум вече Турция и Гърция) Браво) през 2014 г. ни показа един руснак, който е наш съюзник) е по-близо до нас, отколкото китайските и индийци хора с обща история) Ако това съжалявам за превода)

88

Циганин

преди 9 години

Нещо чух че нашите загубили договора по Южен поток -затова и Борисов не го е чел -търсят го всички ,но засега не мога да го намерят . Откраднат ли е като тефтерчетата , унищожен ли като много досиетиета ..... . Нашите нямат договор -загубили го и това не е шега .

87

Киро

преди 9 години

Жозеф Дол нямало да се поддаде на Путин? Затова братя българи трябва да купуваме по-скъпа газ от Турция. Този Жозеф нима си представя, че бедния българин го интересува на кого щял да се поддаде и на кого не?

86

цеци ризотова

преди 9 години

вие наистина ли вярвате че нашият не знае какво пише в договора еееееееееее чак толкова не сме наивни

85

до 103

преди 9 години

Мозъка ти е опоскан! Трябва ли да обяснявам на разни *** ***. Станишев е шев на европейска партия, поканен е от ББ и помага за интересите на България.

84

цеци ризотова

преди 9 години

малко помислете ние ли сме най умните като няма печалба от южен поток защо турция и гърция го искат.

83

Киро

преди 9 години

Борисов само знае да чака становища, а кога ще работи за интересите на България?

82

цеци ризотова

преди 9 години

не ви трябва шенген трябва да въстанем срещу европейското робство

81

Какво търси

преди 9 години

какво търси Съсела на срещата в ЕК. След като опоскаха държавата и прибраха многомилионните комисионни за гъзопровода комунделите поне от кумова срама трябва да си траят.

80

анонимен

преди 9 години

"Попитан дали България ще търси компенсации от ЕК, Борисов коментира, че ЕС не работи като Капалъ чарши."Защо се дърпаш бе Бойка, те в Брюксел вече свикнаха на твоята просия, каква е тази странна гордост сега?

79

Анонимен

преди 9 години

toia teatr s ufsete ne mu glasuvali stanoviste na parlamenta s koeto tikvaro da ima pozicia , za sega samo na celuvam, go znaeme. toai se pravi 4e iska- oneia se praat ce toi neiska.kvo mu se srdite na Vovata? kvo. ima gas. prodava gas, a nie kvo/ nemame gas, no tikvaro iztiposa 'smeloto resenie" da kopame za gas prez zimata u srnoto pre crno more. a boinite delfini ot krim dal ste poznaiat kvo praime na dnoto ili sha no podpiucat s nekoa delfinariina raketka 'voda-voda-tikva"

78

до 80

преди 9 години

Ами,***, не ни защитиxа, защото толкова много кал се изля върxу тяx в нашата преса и от политическите ни "мъже", че те пак много дълго търпяxа. НО ВСЯКО ТЪРПЕНИЕ СИ ИМА ГРАНИЦИ. На президента ни да му се дава заплата само ако си затваря устата

77

Анонимен

преди 9 години

Г-н Дол, че няма да се поддадете е ясно, още по-вече, че ще пострада не Европа, а ние. Крайно време е да поканим премиера на Унгария да му станем поданици. Явно у нас цялата политическа класа е ***.