32

Присмехулник

преди 9 години

Ако аз преговарям с правителствата на 6-7 държави, техните национални енергийни компании, търся си финансиране накрая построя газопровода, как някой ще ме задължава да допусна друг продавач да продава и транспортира по моята тръба. Това ми прилича малко на изнудване. Шеврон ще надупчи Добруджа, ще извади газ и ЕС ще задължи Газпром да прекарва тяхна газ барабар със своята. Като да имаш кола и някой да те задължава да возиш и някой друг. Ама щял да си плати. Ама аз не искам да ми цапа колата

31

Присмехулник

преди 9 години

Истината според мен е, че с влизането в ЕС си предадохме националния суверенитет. каквото и да искаме да направим първо трябва да го съгласуваме с ЕС "нашите партньори". При законите е същото ако има противоречие м/у нашето и европейско законодателство с предомство се приема европейското. Е на това здраве му кажи. Руснаците искат да построят тръбата и да си карат тяхна газ. ЕС иска те да я направят ама ако някой извади газ (може и шистова) да може също да прекарва по тръбата. Е това е демагогия.

30

Присмехулник

преди 9 години

прод. към пост 32Маккейн и другите 2-*** сенатори със сигурност са заплашили с нещо Орешарски и той спря строителството. Тогава си спомняте какви протести срещу Ореха бяха - то не бяха протестъри, не беше чудо. При такъв вътрешен и външен натиск Орешарски клекна. Сега от правителството се правят на ударени - ами Орешарски спря строителството - ами нали до вчера ревахте срещу него а сега защо го бил спрял. Аман от демагози.

29

Присмехулник

преди 9 години

Много къса памет имат нашите политици. На 15,11,2012 е подписан договорът за сторителство на ЮП. Вижте тази статия:mediapool.bg/gazprom-skloni-na-po-evtin-gaz-i-poiska-da-stroi-elektrotsentrala-u-nas-news199590.html, има и снимка, на която е ББ заедно с шефа на Газпром. Тогава даже Путин еднолично е наредил да се даде отстъпка от цената на газа от 20 % за България. След това от ЕС ни натиснаха да спрем изграждането, но Орешарски се опъна. Накрая тримата сенатори дойдоха и

28

турчин

преди 9 години

Нямаме управници а имаме продажници. След тези наводнения вече крайно време да се анализира и да се решат проблемите и повече да не се допуска. Ако се случи управниците на района на съд. Толкова ли е сложно или неразбираемо това.

27

непукист

преди 9 години

Има един елементарен въпрос ,а именно Австрия и Унгария членове ли са на ЕС и как Русия можа да сключи с тях изправни от гледна точка на ЕС и изгодни от тяхна гледна точка договори ,а при нас все има нарушения и загуба .Това води до редица въпроси или нашите са пълни баламурници или не играят за България ,а за корпоративни ,лични или политически интереси на трети страни.

26

Край

преди 9 години

Човека каза че обича да чете Винету. Този договор и за 100 милиарда да е, като не е от Карал Май що да го чете.

25

БОКЛУЦИ

преди 9 години

***-----КОЙ НИ ГИ НАТРЕСЕ ТЕЗИ ***--ТЕЗИ БЪЛГАРИ КОЙТО ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ С *** СИ ЛИ МИСЛИХА...

24

Анонимен

преди 9 години

До Шаран -БГ: Шаране , на сила никой не ни е карал да подписваме договори за каквото и да било ! Договорът за това е договор за да се договори нещо ! Подписват се в толкова екземпляра колкото са договарящите се страни + един за нотариус ! Работата е че договарящите от наша ,Българска страна са алчни боклукобалъци които не защитават интересите на страната ни а собствените си и за това крият от нас тези договори ! Ако ги публикуваха много от договарящите може би щяха да са по затворите !

23

Шаран -БГ

преди 9 години

Те това е да си политик БГ! Върти на ляво, върти на дясно докато хуууу бавичко братушките ни оправят /пък и всеки друг /. Не могат да се разберат, кой, от къде и по колко ще усвоява! До сега да са го направили и "Потока", и "Хемус", и "Черно море", и Струма" и т.н и т.н.

22

DASKALA

преди 9 години

I da gi protcete tezi dokumenti nihto niama da razberete zahtoto ste PROSTI kato GUROTO vi bankianskata T I K V A aaaaaa !

21

elkataneva

преди 9 години

Тогава, защо това човешко недоразумение не "помни" какво подписва или тогава Брюксел му е казал да подпише,а после американските управляващи са поискали да се каже не/посещението на американските сенатори/ и"суверенната"държава България, изпълнява всички желания на колонизатора си.

20

elkataneva

преди 9 години

Тогава, защо това човешко недоразумение не "помни" какво подписва или тогава Брюксел му е казал да подпише,а после американските управляващи са поискали да се каже не/посещението на американските сенатори/ и"суверенната"държава България, изпълнява всички желания на колонизатора си.

19

SILENCE

преди 9 години

дАЛИ И БАБА гИЦКА НЕ СЕ Е ДОСЕТИЛА ВЕЧЕ,ЧЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА НИ ПОКАЖАТ ТОВА,КОЕТО СА ПОДПИСАЛИ,ВКЛ- ЛИЦЕТО,ТВЪРДЯЩО,ЧЕ НЕ МУ ДАВАТ ДА ВИДИ?

18

Ъхъ

преди 9 години

На 15 ноември 2012 г. България подписа окончателно инвестиционното решение за строителството на газопровода "Южен поток". Подписите си под договора сложиха премиерът Бойко Борисов и председателят на Управителния съвет на "Газпром" Алексей Милер.На 15 ноември тогавашният премиер Бойко Борисов заяви: Преговорите бяха тежки. Затова ние сме постигнали цена, която е малко по-висока от тази на Германия, на държавите, които не влагат милиарди евро в разработка на газово находище в Русия. Ако и ние извадим няколко милиарда, то няма да плащаме такава цена, добави тогавашният министър-председателят Бо

17

Анонимен

преди 9 години

КОНГРАТЮЛЕЙШЪНС Борисов, стана ясно, че си наподписвал документи за следващите сто години, без да си ги прочел даже

16

Дръндер

преди 9 години

Когато се подписва договор всяка страна получава копие от него, така е по всички правни закони! Къде е копието на лицето Бойко Методиев Борисов известен още като Тиквун Първи и Тиквун Втори? Какви простотии ми разправят че нямал достъп до личните си книжа?

15

до гадините

преди 9 години

Да не го овъртаме сега - тръбите, документите, доклада, звездите...Защо защитаваме американски интереси , а не български?

14

Анонимен

преди 9 години

Абе дайте му ги тия договори на Боко бе, да прочете какво е подписал! Що не му ги давате???Цирк, цирк, цирк!!!!

13

Дръндер

преди 9 години

Стига си е стига! Ама наистина стига с простотиите вече! Смешни сте, жалки сте, прости сте, *** сте!Какви ми ги разправяте? Това че изпращате министри и следите ситуацията от близо трябва да ме успокои? Това че уведомяваш Борисов трябва да ме успокои и с какво ме успокояват тези глупости?И накрая се оказа че има достъп до документите? Няма такъв *** фарс!