70

Руснак

преди 9 години

Да дивее русско-българско приятелство!!! Свалите ги вечи тези маймуни, колко могат да ва лъжат?!?!? Стига!!!!

69

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ревали бе ***, жалки сте. То бива бива ама поне малко да достойнство нямате ли

68

Анонимен

преди 9 години

Достойнство...това е което липсва на нашенския политик. А кой от тях има достойнство? Единици. Останалото влиза в политиката бедно и излиза много богати. Не от бизнес а от измами и ограбване на народеца гласувал доверие за пореден път. А нашия гуру за 20 минути мени мнението си 10 пъти. Кажете ми, това не се ли знае от Брюксел и не се ли използва? Ето защо този човек е подкрепян и се показва, че е уважаван а това е двуличието на ЕС. И поради това сме поставени в позицията на народ втора употреба

67

Русский

преди 9 години

Ако България не се нуждае от газ на 300 щатски долара - купуват в Турция за 500 долара . Но независимост от Русия . True руски газ vseravno . Но това са дреболии . И Маккейн целуна нежно българското правителство и обещавам нищо . Тогава друг обещание . Promise - не означава, че нещо трябва да се получи . А ЕС вече заяви, че Южен поток - до Русия и България . Нито компенсации България Европа няма. България също целуна и си тръгна.

66

Анонимен

преди 9 години

Слушах новата министърка - пълно недоразумение! Твърди, че са необходими различни източници...И журналистът недоумява на простотията й. Да не купуваме директно от Русия, а от Турция, Гърция с НАДЦЕНКА!!! Ще ни натрапят шистов газ...както и в Украйна. САЩ се интересуват от територии и природни изкопаеми, НЕ ОТ ХОРА!!!

65

Купете си вазелин

преди 9 години

Южния поток биде заменен с Анадолския паток.

64

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези смешки? Докато твърдяха, че сме независима държава и никой не може да ни командва, сега пък литнаха към Брюксел за одобрение...За какво? Нали "сатрапът" Путин каза ясно - НЕ! Това да не е ББ, който си сменя по 10 пъти позицията на ден. Един месец стояха руските тръби за започване на проекта. Русия е голяма държава и не може да си позволим такива гаври!

63

Русский

преди 9 години

Одесса - със сигурност да обвиняват Русия ! И това си *** съсипаха индустрия , и че в Украйна няма светлина и газ , че правителството на Украйна седне американци , грузинци ( срещу която Грузия наказателни дела ) , литовците . Това е виновен Rush , че изгорен жив в Одеса хора в Къща на Синдикатите . Това е виновен Rush , че растението " Антонов " е починал . Това Rush скри аварията в Zaporizhzhya три дни . Това е всичко, руски .

62

Анонимен

преди 9 години

Борисов търси изход за Южен поток при Юнкер в Брюксел ......сбъркал си посоката требвало е да тръгнеш на изток,защото за България слънцето винаги изгрява от там а не от запад!

61

Сандо

преди 9 години

> Борисов търси изходеми то Русия ни показа изхода напълно ясно и недвузначно

60

Анонимен

преди 9 години

Има една поговорка: След дъжд - качулка. Та така и ББ - късно и излишно.

59

ODESSA

преди 9 години

Рашата са виновни за всичко. Във моя малък български град, имахме производство на машини, за цяла южна америка. Сега виждам, възглавници за икеа. Във цеховете за електромотори.

58

Анонимен

преди 9 години

На тези които трепериха за парите си в КТБ и тези които ще загубят, благодарете на др.Борисов. Няма далавера за много пари в която да не участва. Ето защо охраната му е тройна. Знае много добре какви ги е вършил и върши. И в Брюксел ще я свърши като кучето на нивата. Играе тетър за пред вас. Всичко зависи от Путин. А той вече каза.

57

Анонимен

преди 9 години

АТАКА

56

Анонимен

преди 9 години

Борисов защо е толкова учуден трябва да се радва нали това му бе основната цел спирането на южен поток защото идва от Русия .Нали изкара доводи изпод незнам откъде си затова колко вреден за България е проекта ,обаче сега изведнъж след дълго асимилиране му е загрял бушона и видите ли колко сме загрижени , а пък руснаците пак ни са виновни .САЩ се радвали ами те са доста далеч защо да не се радват когато маймунката Бо им играе по свирката Айде опалаааааааа

55

непукист

преди 9 години

Като чета във форума как народната любов бушува и клокочи въпрос на време е да кипне.

54

Анонимен

преди 9 години

Да, наистина сме малък но много *** народ. Съжалявам! Да избирате това недоразумение повторно което ви накара да се палите и излизате на протести, което има мозък на канарче, с видимо неизживяно детство, с нестабилна психика, лакомо за власт и пари, играло си на бандити но и те не го уважавали, целувало какво ли не да си докопа до власта, станало премиер но не за хората а да краде и изнася, предизвикващо подигравки където и да си появи, и как искате Путин да не го разкара?

53

Анонимен

преди 9 години

Другаря подполковник от КГБ няма как да не продава газ,това има човека,това продава.В Русия трябва да се плащат заплати,пенсии,осигуровки,на медиите да поддържат духа и т.н.А на Китай ще продават газ,ако има пари за Силата на Сибир,след 15 години.Дотогава кой ще му купува газта?КОЙ?Нека се набутва човека,да си гледаме нас си....Пък и турците нали са шмекери и търговци,ще има да гледаме цирк.

52

ИВАНОВ

преди 9 години

КАКВО СЕ РАЗБЯГАХТЕ КАТО СТРЕЛЯНИ ЗАЙЦИ БЕ ,БЕЗХАБЕРНИЦИ ? НАЛИ ЕС НЕ Е СТРАНА ПО ВЪПРОСА С ЮП,ЗАЩО ОТИВАТЕ ДА ИМ СЕ МОЛИТЕ ПАК ? ЗАЩО ,КАТО БЪЛГАРИ , НЕ ПОЗВОЛИХТЕ ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ В ПАРЛАМЕНТА С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ : " БЪЛГАРИЯ ДАВА СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА ЮЖЕН ПОТОК " ТОЧКА ! ТОЧКА И БЕЗ ДРУГИ КОМЕНТАРИИ И ДЕМАГОГИИ ! НЕ ВИ СТИСКА,ЗАЩОТО БРАТЯТА ВИ ПО КРАДЕНЕ И ЛИКВИДАЦИЯ , РЕФОРМАТОРИТЕ / СДС/ ,НЕ ВИ ПОЗВОЛЯВАТ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ,ДА НАПРАВИТЕ ТОВА !

51

ODESSA

преди 9 години

Трагедията, знаеш ли коя е, че се търкаляме като *** във канал, на която никой не иска да плати.