32

е

преди 9 години

Да си избърше *** с тази книга

31

АХА

преди 9 години

До do 3БЪЛГАРИТЕ МАСОВО СА ПРОСТИ ХОРА,НО ТИ СИ ОТ ЕНТЕЛЕГЕНТНИО ЕЛИТ!А ДА И РОДНИНИТЕ ТИ СА ОТ НЕГО!

30

sallaadin

преди 9 години

Ти кой беше, че не се сещам нещо?

29

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата грешка е направила ***, като те е изтурила да мърсиш белия свят, цървундел вмирисан!

28

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата грешка е липсата на лустрация, смята бившият министър-----------------------------------------------------Аз пък мислех че най-голямата грешка е Симеон Дянков...

27

Анонимен

преди 9 години

Голяма грешка-в България и до сега никой не е победил комунистите! Те са начело на големите икономически групировки,начело на всички държавни органи и дърпат конците на всички политици!Прибраха и последните пари на народа и сега се подиграват с него!

26

пизарюгата

преди 9 години

с чужда пита помен прави

25

до П.ПЕТРОВ

преди 9 години

Ами ако комунистите бяха обесили баща ти и теб нямаше да те има ***.Радвай се на живота и без *** МИСЛИ "ДЕМОКРАТЕ"

24

П.Петров

преди 9 години

Което си е истина, истина е. Ако 1997 бяхме избесили комунистите и мутрите им, щяхме да си спестим 16 години "преход"

23

В ЗАТВОРА

преди 9 години

трябваше да я пише

22

Щирлиц

преди 9 години

Най-голямата грешка е октомврийската революция,9 септември, безбройните ***,които 70години ни "управляват"!Милиардите от здравната каса лустрирани ли са и къде,мм?

21

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Стига с този комунизъм бе, неграмотници. Имаше социализъм и държавно контролирана икономика. Никога никъде не е имало комунизъм. Бай ви Тодор Живков много добре знаеше, че соца е пречка за нормалното развитие на държавата и дори каза: "Социализмът е едно недоносче!" Знаеха как стоят нещата, но нищо не можеха да направят.Американците се бият в гърдите, че те са победили в Студената война. Това е поредната глупост. Победи свободната пазарна икономика, беше победена държавно регулирана икономика.

20

бай Иван

преди 9 години

Хареса ми краткия отговор на Март Лаар : да отлагаш, означава да се провалиш" Прав е Дянков,че в началото на прехода трябваше да има лустрация на комунистите и техните верни кучета от ДС.Не бива да отлагаме,докато не сме се провалили напълно.Бойко Борисов да не се разделя с патриотите, а и да видим и реформаторите /ако са истински такива/ и да извърши лустрация и пълна ревизия на комунистическата мафия.ЕС и САЩ сега е времето да помогнат по твърдо,без препоръчителни теории.Необходимо е ново нача

19

Каква му е наградата

преди 9 години

Както ИД действа.

18

Анонимен

преди 9 години

Perkoto ne pravi razlika mezjdu ukonomicheski stroj i ideologija, trugnal knigi da pishe a malogramotni muhljovtsi-vseznajkovtsi tuk go velichajat.

17

эатова

преди 9 години

эатова си на работа в русия не в Америка Канада,само там може да ги пишеш да им кажеш че си иэмислил топпата вода, эаради теб свалиха Борисов с стачки

16

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата грешка е липсата на лустрация, смята бившият министърА според мен, най-голямата грешка е, че няма обесени политици в България. Този на снимката заслужава въжето.

15

do 3

преди 9 години

Защото е български гражданин! Не е монарх, който да бъде "изпъден" от народа. Образовайте се малко хора и спрете да говорите простотии. С камъни сме били го изгонили. Глупости! Много ви бръкна Дянков в здравето. Как ми се иска Орешарски да беше в този период на власт, че да видите кой каква стока е! Най-много на този свят мразя простите и невежите хора, които говорят за неща от които и понятие си нямат!!! Българите МАСОВО са такива хора!

14

Diankicha

преди 9 години

един е ДЯНКОВ и Горанов е негов пророк. Покаите се и слушайте гуруту......истина ви казвам....

13

Иван

преди 9 години

Дянков да пише книги по тези теми е толкова нелепо и комично.....Първо да сметнем, той 89-та трябва да е бил на около 18 години, гледано дете, какво ще лустрира, той е абсолютен продукт на тогавашната класа! И никой не го бръсне за слива, а народа го изпъди с камъни, заедно с гуруто му!