48

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Ще минава през Турция - до границата й с Гърция !

47

Аслан

преди 9 години

Весело! Все просто замечательно,так держать....Турция все всем даст,даст всем все)))

46

Анонимен

преди 9 години

логиката на кремъл е, чеслед като една страна спира ЮП значи това е фашистка страна

45

Анонимен

преди 9 години

Предлагам истинските фенове на южен поток да се самозапалят пред президенството в знак на протест

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Болгария была бы страной транзитром ,имела бы 200000000 UE в год плюс скидки на газ ! Теперь вы будете потребителями и закупать газ можно сказать у Турции с накрутками и трубу сами тянуть до турак будете за свой счт , Россия может ещ сербам поможет а остальные игнор ! Мы будем получать столько сколько назначем Турции , а вы уже за транзит , сколько вам ваши компании с налога отмусолят от дахода ,естественно со своими накрутками ! ! Дошло ?

43

Анонимен

преди 9 години

На Валери Симеонов: Браво за принципните му позиции във всички области!На Мартин Димитров: Какво точно искаш бе, Пижо? Хем те сърби, хем те боли.

42

Анонимен

преди 9 години

Ход на Путин и мат, без да дава шах на това правителство

41

Анонимен

преди 9 години

До 60. Нещо не си ми много ясен. Ако си се поинтересувал Италия и Австрия заявиха, че този проект не им е интересен, потреблението на газ в Европа пада, бъдещето е на други енергоизточници. А интересът наистина е да се мачка България от Путиновия режим.

40

Анонимен

преди 9 години

и като руснаците искат наистина да играят по правилата, защо не пуснаха тръбата до българия, та 'първоизточника' да е един, а 'продавачът' - друг? хахаха...не може да сте толкова наивни, честно. при наличие на одобрени проекти, инженерни изчисления, бюджет, сеизмични изследвания на трасето, купена земя на българския морски бряг, готово смесено българо-руско дружество? въобще имате ли си идея колко струва ново сеизмично изследване на морското дъно (за ново трасе) до турция заради сероводорода ?

39

Анонимен

преди 9 години

ок, спрял проектът, прекратен е, все тая. руско решение, ес правила, все тая. Искам обаче НЕЗАБАВЕН отговор на един единствен въпрос - КАКВО, аджеба, правим със стотиците декари земя и морски бряг, които правителството продаде за газ-станция на все още девствената и незастроена част от Черноморието ни? Ще цъфне ли и там гнусна бетонна *** с пияни ингилизи и ***?

38

Анонимен

преди 9 години

Ей. Слепи ли са, платени *** ли са някои, честно, не разбирам. НЯМА Южен Поток! Путин каза, че прекратява проекта и че ще ползва тръбите до Турция. Същото каза и шефът на Газпром! Няма никакво 'заобикаляне' на България, никакви тръби през Космоса, Гърция, Ботсвана или във въздуха. Да ви го обясня ли по-просто? При сегашните политически и икономически пречки, няма да има дълга тръба през 5-6 държави, а къса до Турция и ще се продава там. Няма повече такъв проект! И не зависеше от България!

37

Анонимен

преди 9 години

дали гърците или турците ще купуват евтин газ, е без значение, защото за нас никога нямаше да е евтино. всяко влизане на територията на ес означава ЕС правила, гърците имат *** от азербайджан и договориха доста други доставки от африка и близкия изток. това е идеята на свободния пазар - независимо откъде идва газта, ние сме свободни да се включим в гръцката тръба и да договаряме ДИРЕКТНО с доставчика/първоизточника. а не както е сега с южен поток. четете малко, това не са кайсии или семки.

36

именно 54!!!

преди 9 години

ако русия искаше ПРОСТО ДА ЗАОБИКОЛИ украйна, щеше да пусне тръба до българия и да продава на нас. на руснаците не им трябва обаче бизнес партньор, а територии, през които да минава тръбата и най-вече територии, които нямат самостоятелна политика. сърби, босненци и македонци са същата стока като нас - безгласни букви. с това решение, путин просто ще продава на турция, и повярвайте ми, ЩЕ ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО да купуваме от германия или турция, отколкото директно от русия. украйна купува от немците!

35

Анонимен

преди 9 години

До 54 вероятно един и същ. Ти как мислиш, дали няма да се включат? Сигурно ще им е по изгодно да карат на фотосинтеза? Не разбра ли, че интересите са, да се мачка България!

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50В Гърция си нямат национални предатели като Герб и всички си търсят интереса пък после чак мислят за ЕО и съвсем накрая за САЩ

33

Анонимен

преди 9 години

Да ама не! Тя и жена ти уж не е съгласна, ама това не и пречи да се надупва на комшията!

32

Анонимен

преди 9 години

хора, стига сте се изказвали толкова неподготвени! северен поток няма нищо общо със южен, освен името. това е смесено руско-немско дружество и директна тръба от русия до германия, без посредници. немците купуват, после препродават. еквивалента му щеше да бъде смесено българо-руско дружество и тръба само до българия, ние да купуваме газ и да продаваме на останалите страни в европа. това, какво ви е известно, никой не го иска, няма да ни го позволят, а сме без пари и господин никой.

31

Анонимен

преди 9 години

До 46 и 49, вероятно един и същ. Само че самата Русия няма да построи тази тръба, ако ще доставя газ само на България и няма яснота дали и други ще се включат. Трудно ли е да се проумее това?

30

Анонимен

преди 9 години

Какво и пречеше на България, да направи като Турция? Да направи пръбопровода, пък европейците, като не искат газопровод, да си го извозват с танкери, техен проблем!

29

Анонимен

преди 9 години

До vesko02Те 25 години се чудеха колко фирми да закачат на редицата и да вземат % комисионна. Сега няма да смеят да разбъркат проблема,че ще се удавят в Л..ната.