45

gtf

преди 9 години

Европа застарява с тая ******тия няма как да стане друго. От друга страна погледнато за всякакви араби място има и работа им намират, и курсове им организират и плащат - за българите няма. От трета страна, мнозинството мигранти живеят в гета, капсулирани общества и по никакъв начин не се вписват в идиличната картина на "напредналия" запад. Докато за издръжката им се харчат огромни суми, никой не насърчава местните да отглеждат деца, което важи с особена сила в нашата родина.

44

Анонимен

преди 9 години

Емигрантите не решават проблема, те го усложняват и създават. Просто "честните частници" , наречени капиталист, искат работници за без пари, а не обръщат внимание на собственото си население. Печалбата и свръх доходите, преди всичко!

43

до 60

преди 9 години

Много точно!Пък и това, че имигрантите са млади далеч не значи, че могат да вършат работата както трябва. Това и ние го видяхме с едни 1000 сирийци, дето само разходи и проблеми донесоха и не можеш да ги използваш за нищо...

42

Анонимен

преди 9 години

Кризи е имало и ще има, обаче не знам какво толкова страшно виждат ако намалеело населението на Германия. че, то Гана от 9 млн. души преди 50 години сега са 45 млн. души. да пляскат с ръце ли от радост. какви са тия икономистчета. Тогава, дай в Китай да достигнат 5 милиарда пък да благоденстват. планетата на маймуните ли да ставаме. Европа ще си се балансира и без приток на емигранти. да си стоят по бантустаните.

41

Джон Браун

преди 9 години

Отварянето на шлюзовете за цветнокожи емигранти е част от целите на новия световен ред на антихриста. Създаването на отрицателен прираст сред бялото европейско население също - чрез гибелни доктрини като феминизъм, кариеризъм, толерантност, приемане на извращенци/хомосексуалисти за нещо нормално. Отнета от обществото е твърдата основа - здравото семейство. Вместо него се насърчават жените да гонят кариера, младите да се забавляват и т.н. Това е по-план, план за идването на антихриста.

40

хммм

преди 9 години

всички плюят по расизма и гледат отвисоко на хората които говорят за това. Наскоро четох за човека открил двойното ДНК, продава си приза, защото медиите са го разкъсали. Това което е искал да каже на света е че само при бялата раса съществува напредъка, и всички останали нямат този потенциал на развитие. При европейската раса има нещо по-специално което я е довело до победа във всички континенти срещу всички останали нации. В близките 100 години от войните които изводи ще се затрие от самосебеси

39

Анонимен

преди 9 години

Заповядайте в Хамерика има работа за целия китайски народ и безработицата е около 5-те %,обаче се бачка яко :)

38

bg turks

преди 9 години

Abe yastreb li si garga li si stiga si plampal ve aziyatski pesternak,stoy si v tr i ni ostavi bg nie ste si resim problemite.ti si gleday tvoyta kocina che ste zaprilicali na afganistan i saudia arabia.

37

Анонимен

преди 9 години

не искам и да чета тези глупости ! 2/3 от натуралните французойки (не араби) под 40г имат по 3 и повече деца,натуралните германки също ,така ,че ... дрън дрън дрън ,че застарявала европа

36

Анонимен

преди 9 години

свобода за Брайвик както е тръгнало скоро ще оглави парламента на Европа.Не ви се вярва ли?А краха на комунизма?

35

Hahaha

преди 9 години

Lelei lelei propaganda. Dobre, che v kraq na kraishtata, teq koito propagandirat si govorqt edin na drug. Ne svikvaite s tezi ***, te ne sa istinski. Zastarqvashta evropa.. lelei lelei..

34

Анонимен

преди 9 години

Хихихихихихи, при средна безработица в Европа 18% точно емигрантите ни трябват

33

2

преди 9 години

каква евтина манипулация...научо е доказано, чв оптималноя брой на населението на Земята е 5 милиарда....скоро ще сме осем. На прогреса не трябват неграмоти не *** и талибани.

32

Анонимен

преди 9 години

Много лесно могат да стимулират раждаемостта! А и скоро така ще стане че доста професии ще изчезнат и то просто няма да има нужда от хора, независимо от възрастта й. Е ще е пълно с просещи емигранти а и не само емигранти. Че те и сега тормозят финансовата система. Не само че не излизат евтино, а тъкмо напротив. Бъдещето се очертава следното- или ще претопят Европа или тотална война на цивилизациите. Трети вариант е просто невъзможен. Историята а и днешното време го показват повече от ясно!

31

Анонимен

преди 9 години

Това са само симптомите на болестта обхванала Европа, включително България, а именно обществения нихилизъм и издигнатия в култ лесно безсмислен начин на живот. Защо европейците не създават деца? Отговора е мързел и безотговорност.

30

МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ

преди 9 години

Току що във Фейса видях клип на обезглавяване на човек от ислямистите в Ирак! С един ми ти огромен ятаган. Не посмях да го изгледам докрай! Да не съм луд! А имаше и деца на предна линия в клипа и гледаха екзекуцията. Това са арабите. Жестоки хора с жестока религия. Добре дошли са в Европа, да я завземат, я с раждаемост, я с калъча! Ае честиту на печелившити!!!!!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Пичове, дошло е време разделно. Европа или ще се бори за християнските си ценности, или ще бъде унищожена. Има шанс, стига европейските народи да се надигнат и кажат СТОП, на популистките си правителства. Стига с глупавата толерантност към нахалните мюсли. Идваш в Европа и или приемаш нашите ценности, или аут.

28

МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ

преди 9 години

Е ДОБРЕ ДЕ! ТОГАВА ДА Я ПРЕВЪРНЕМ ЕВРОПА В ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ. С МНОГО ДЖАМИИ, ШЕРИАТ. БАРЕМ ПОНЕ ДА ВЗАИМСТВАТ ГИЛОТИНАТА. ОХХ ЗАБРАВИХ, ТЕ ИСЛЯМИСТИТЕ НЕ СИ ПАДАТ МНОГО МНОГО ХУМАНИСТИ. ИЗЛИЗА ЧЕ КОРЕМИТЕ НА ЕМИГРАНТКИТЕ СА МНОГО ПО СТРАШНО ОРЪЖИЕ И ОТ АТОМА! ХАК ДА ИМ Е НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДВУЛИЧНИЦИ. ОБРЕЧЕНИ СА НА ЗАЛИЧАВАНЕ ДАЖЕ ОТ ИСТОРИЯТА. ЗАЩОТО СТАНЕ Л ЕВРОПА ИСЛЯМСКА, НЯМА ДА ОСТАНЕ И ПОМЕН ОТ МИНАЛОТО Й. ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНО ДО ПОСЛЕДНИЯ АТОМ И НАЙ ВЕЧЕ ГЕНОФОНДА Й!

27

Антисоросоид

преди 9 години

Ястребе, я ги подразни *** със ,,Син поток"! Как само Турция го тури на ЕС! Сега комшиите ще поучават газ от ,,Син поток", от ,,Набуко", от ИДИЛ и от залежи в Източното Средиземноморие! А еврогейците нали са много хитри, ще останат с пръст в .... !:-)

26

135

преди 9 години

Веднъж чух разсъжденията на един познат англичанин, които напълно отговарят на тенденцията във Великобритания. Та той казваше така: "Ако имах две деца (а той имаше 4), след като си отидем аз и жена ми какво се получава? Двама умират и след тях остават двама, т.е. ръст няма. Затова при нас е прието, че трябва да има поне 3 деца в семейството."Това с децата го можем, остава да има политика с която да ги отглеждаме.