65

SILENCE

преди 9 години

78,и сега половината ви население работи там. И изобщо не са случайни задръжките на всички европейци към турците,доказали поговорката - "Ти го пускаш под одъра,то се катери на него". Никога не ви е било в Европа /дори и в края й/ мястото,никога няма и да бъде с мърлявия ви манталитет.

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 80 Какъв е проблема ако са мюсюлмани. Ние тук живеем в мир /християни и мюсюлмани/ повече от 600 години, така, че не виждам проблем. Трябва в България да бъдат приети около 2-3 милиона- толкова, с колкото намаляхме за 25 години.

63

турчин

преди 9 години

Проблемите на Европа ще се решат след приемането на ТУРЦИЯ в ЕС. Но в европейците има една вътрешна реакция против османската империя и мюслюманството в управленческия си елит. Това е трябва да се преоделеят тези отрицателни предиубедености и Европа ще е силна и няма да е зависима.

62

Анонимен

преди 9 години

Не е вярно, че Европа не иска емигранти. Не иска търтеи, които точат социалните системи. И няма проблем, за хората, отишли да работят. Излишно е да слагате всички под общ знаменател, само за да разбуните духовете. Пределно ясно е дори за некомпетентни журналисти, че не емигрантите въобще са проблем, а определена група от тях.

61

Негър

преди 9 години

Европа тепърва ще си плаща за охолния живот, който водеше със заграбените богатства от колониите.

60

Анонимен

преди 9 години

А защо тези имигранти трябва да са мюсюлмани? защо не от Латинска Америка- християни, цивилизовани, няма джихад, няма нищо.

59

Верса4и ивропата

преди 9 години

лелеее що пара от помушти кярим от ивропата, не е истина. евалла на обидинена ивропа и помуштити каде дава.

58

Анонимен

преди 9 години

Белите хора в Стара Европа работят като роби по 10 часа дневно, до 65 годишна възраст, тъпчат се в метрото с часове сутрин и вечер, докато негърки и арабки лежерно излизат на разходка следобед/ след като са се наспали, наяли и на**ли/ да разхождат многобройната си челяд.

57

ANTIBANKER

преди 9 години

Застаряваща Европа звучи тъпо... Германия, Англия и Франция бъка от емигранти, но горките от бачкане немат време за размножаване. Парите пращат по родните си места, а пък те се харчат колкото за насъщния. Маркс е бил прав във възгледа си, че криза от свръхпроизводство и свръх предлагане може да се предотврати със по-висока популация. А за по-висока популация се иска по-голям дивидент по акция. Само че хартийки и финансови пазари хляб и месо не правят.

56

Анонимен

преди 9 години

Индустрията се роботизира. Хората нямат работа (крещящият пример сме ние, българите). А вие искате да внасяте още работна ръка, която има култура и коефициент на интелигентност клонящи към 0? Айде нема нужда!

55

g

преди 9 години

Абе, нуждаят се от имигранти но не българи

54

Анонимен

преди 9 години

само да добавя защо 2/3 от фр и гер под 40г имат по 3 и < деца - ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА (за ФР съм сигурна) им намалява с 50% ! данъците + още много преференции ,както навремето беше и тук за многодетни майки ,а не сега многодетните семейства -чисти българи да събират с смс -и помощи. т.н. помощ за размножаването на катуна идва от сащ и европа ,ако беше от нашите данъци отдавна да сме опънали петалата , нашите данъци отиват за смяна на интериора в парламента и нови автомобили и екскурзии за политиц

53

Анонимен

преди 9 години

Застаряваща европа НЕ се нуждае от емигрантите, които не иска.И ние в България не искаме едни хора (да не ги споменавам кои са, всички ги знаем), понеже крадат, не работят, не си плащат тока, не си плащат данъците, нищо не плащат, строят си къщи където си искат... и за сметка на това търсят социални помощи.Представете си колко пари щяха да остават в хазната, ако бяха впрегнати.Емигрантите са горе-долу същите. Не всички, но повечето.

52

42

преди 9 години

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА.ЕМИГРАНТИТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ОСНОВНО *** И АРАБИТЕ СТОЯТ, ЗА ДА ТЕЖАТ НА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА И ДА СЕ ПЛОДЯТ КАТО ЗАЙЦИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЩЕДРОСТТА Й. НА ЕВРОПА НЕ Й ТРЯБВАТ ТАКИВА ЕМИГРАНТИ, А ИСТИНСКА ПОЛИТИКА ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА СРЕД СТАРОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЕВРОПА. ЕТО И У НАС, ДАВАМЕ 5-6МЛРД. НА *** ВСЯКА ГОДИНА ВМЕСТО ТЕЗИ ПАРИ ДА ОТИВАТ ЗА МЛАДИТЕ БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА И ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ДРЕБНИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС- ДВИГАТЕЛЯ НА ИКОНОМИКАТА.

51

Иван Пешев

преди 9 години

Свиване на населението не е нещо невиждано и не е лошо, стига да се промени пенсионната система като първо се каже истината. Само да едрия капитал има нужда от увеличаване на населението.

50

Анонимен

преди 9 години

По принцип не е лошо да има младо население, обаче на Европа и трябват образовани хора с желание за работа, а не *** с по 10-15 деца живеещи на помощи. Все едно да кажете, че сирийците, *** и всякакви други са полезни за икономиката на България. Е, не са! Напротив!

49

СХЕМИ

преди 9 години

Европа е мечта на тези страни извън Европейския съюз , какви ли СХЕМИ няма примерно в Германия и то съвсем законно за получаване на Виза за пребиваване , мароканци използват така наречените Студиенколег на Университетите в цяла Германия за да могат при кандидатсване и приемен изпит да получат едногодишна Виза , Германия просто си затваря очите за това

48

СДФ

преди 9 години

"Застаряваща Европа се нуждае от имигрантите"Това е все едно да кажеш че в нива с жито има нужда от плевели ?????

47

Румбо

преди 9 години

Много ми е интересно,как пълчищата манга.ли от цял свят,които не работят въобще,а само се плодят,допринасят за развитието на икономиката!?А проблема с ниската раждаемост на белите хора има решение-1.трябва да им се каже истината за положениетор,2. да се стимулират по всякакъв начин,3.пределно ограничаване на притока на ненужни хора и отпращане на вече дошлите(доколкото е възможно),4.въвеждане на принудителна заетост и още много други мерки.Малко е недемократично,нали,но друг изход НЯМА!

46

?!?

преди 9 години

Не съм против емигрантите като цяло. Достатъчно приятели заминаха в чужбина, работят яко, спазват законите, имат семейства. Но много други емигранти смучат социални помощи, създават гета, оправдават се с расизъм, когато им се каже да се съобразяват с местните порядки. Народите на север и запад от нас са доста по/толерантни, но виждам хора дори сред тях на които им е писнало. Вингаги ще бъда "за" един ЕС, който прилага твърда ръка. Който не спазва писаните и неписаните закони в Европа- вън.