22

Анонимен

преди 9 години

ХахахахахаххааНикой не може да ви даде това което аз ще ви обещая.хахахахахахахаСтара тактика за лов на кифли

21

Анонимен

преди 9 години

SHATA BULGARIA kak zvuchi

20

me

преди 9 години

Между другото, имаше наскоро статия в Euractiv, че Франция отказва да подпише споразумението докато не отпадне клаузата за международен арбитраж. Не знам защо това не се споменава в БГ медиите.

19

me

преди 9 години

И аз да попитам, я пак, какво точно ще изнасяме? Щото доколкото помня, нищо не произвеждаме. Скапани платени ***!

18

Анонимен

преди 9 години

та ко шъ изнасяме кайш? ***? ам то и магарета не останаа да ги произвеждат.

17

Анонимен

преди 9 години

Отпадне ли и малкото протекционизъм, който имаме, тогава ще ни се разгони фамилията. Фирмите ни ще фалират съвсем, защото изобщо не са конкурентноспособни. А който си мисли, че някой ще ги пусне на големите пазари просто ей така, е ***.

16

Луд от мазата

преди 9 години

Износа на какво ? На масажистки най вероятно....,.

15

БРАВОО

преди 9 години

Спряхме най мащабния газопровод за да можем да прокопаем най големия тунел до другия край на света за да търгуваме със САЩ .БРАВО БРАВО е по велик народ от нашия няма Просто нямам думи за те я простотии за които чета тука

14

До Анонимен 13

преди 9 години

От мое име! ПРОБЛЕМ?

13

Анонимен

преди 9 години

Революцията в България срещу евроатлантическото ционистко робство е неизбежна.

12

Бай ви Ганя

преди 9 години

Ако се подпише споразумение за търгояията между ЕС и САЩ за какво ни е отделно споразумение на нас със САЩ. Разменната монета ще е да пуснем Шеврон да надупчи и превърне Добрудйа и Северна България в пустиня ли. И всичко това "изтъргувано" срещу илюзорни права за продажба в бъдеще време на продукжия на бг частни фирми в САЩ. Моля спрете да четете Сун Дзъ, прочетете "Бък и проповедника" от Едгар Алан По. Не е книга, а само разказ. В ролята на проповедника е американецът Марси Рийз.

11

Анонимен

преди 9 години

Волене, спри се малко бре, излез из под масата и стига плю. Не само святата ти реСпублика е на този свят. Осъзнай се! Или ти не можеш да намериш нищо положително ако не е свързано с дядо ти Иван? не ми отговаряй (знам че не можеш), цъкай минусчета и се надявай всевластния източен император да те вземе под крилото си!

10

Анонимен

преди 9 години

Какъв износ?!? Та ние нямаме никаква промишленост, нищо не произвеждаме вече!! Лютеница и мартеници ли ще изнасяме? Тези ще ни затрият и малкото бизнес, останал едвам да диша от огромната конкуренция на големите ЕС концерни, та какво остава като дойдат и тези от САЩ?!!Цяла Европа е пропищяла от това споразумение, което се готвят лобистите в Брюксел да ни го сервират, а нашите продажници отново се лензят и лакействат на западняците без грам мисъл за националните ни интереси.

9

zag52

преди 9 години

Да им дадем да надупчат страната за шистов газ и още някоя мина.А ние да се изнасяме .Блажени са вярващите.

8

Румбо

преди 9 години

Трай коньо за зелена трева!Америка е като поп-не дава,само взема!За огъзването-потупване по рамото!

7

сасанак

преди 9 години

Прах в очите е това никакви трансантлантически търговскиспоразуменияне ни трябват не отклонявайте вниманието от главната тема това еопит за пълно дестабилизиране на бг. икономиката уж износ, но срещу вносна гмо продукти ивоенни бракми

6

Анонимен

преди 9 години

Ша изнасяме евтини български ку...*** и кисело млеко, ха ха ха...

5

ТЪП, ПО-ТЪП, НАЙ–ТЪП

преди 9 години

Да това е БГ "ПОЛИКИКЪТ"

4

непукист

преди 9 години

Не знам точно какво може да изнесем За УСА , но се сещам имаме една стока малко х-ка и се развъждат като *** ,но пък отлично ще ви паснат за резерватите.

3

ОТ УМРЯЛ ПИСМО

преди 9 години

чакат нашите управници. ВИЗИ, ВИЗИ и безплатни теляци за УСА солджърите в АФГАНИСТАН