156

Анонимен

преди 9 години

BYAGAY dokato e vreme NEGRAMOTEN SI

155

Алооооо

преди 9 години

Многознайковци, Една птичка пролет не прави. Само Борисов ли е виновен? За този батак са виновни всички, които са минали през управлението за тези 25 години. Те са едни и същи в парламента. И питам ви? Кой, Кой ги избра? НИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, всички НИЕЕЕЕЕЕЕ , сами си ги върнахме в парламента. А сега ревете, Бойко, та Бойко и пак ви напомням ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ. Е, направете си извода сами.

154

Ай сиктир

преди 9 години

Сръбски премиер Зоран Джинджич, убит през 2003 г. след като изиграва водеща роля в свалянето на Милошевич, наказан от сърбите само след 2 години безхаберие, а ние овцете безмозъчни тука търпиме някви *** да ни се друсат 25години?! *** народ-слаба държава !!!

153

Българин

преди 9 години

"Заради експеримента "Орешарски" се реже живо месо"Бойко ,не разчитай на "късата ни памет" Добре си спомняме управлението на Орешарски ,добре си спомняме твоето поведение в парламента ,добре си спомняме твоите думи за заема ,който искаше да вземе Орешарски ,добре си спомняме неговата стойност и като сравняваме с този ,който ти ще вземеш ... Хващаме се за главите заради безочието , заради наглостта ти ,която е " управленската ти програма"

152

мо и мвр

преди 9 години

Ставай народе и да приключваме с този *** , ние няма да ги пазим !!!

151

Жалка работа

преди 9 години

Значи тоя *** докато му търпите тъпата мутра вместо да се обезобрази и да бъде линчуван публично за назидание заедно с още много други народоубийци, родителите ни ще умират в мизерия и глад, децата ни ще ходят смачкани с дрехите 2ра 3та ръка и ще сочат по западно-лъскавите витрини в които работят девойки за по 500лв + премии за работа с управителя оувъртайм... *** народ-слаба държава!!!

150

работник

преди 9 години

Да не би в предишният мандат ББ да увеличи заплатите и с 1 лв?Тогава предишните му бяха виновни.Сега Орешарски.Да сте чули в коментарите на мутрата визия за развитие,за повишаване качеството на живот?Той знае само да се оправдава.Но ако тези,които го избраха и тези,които го подкрепят са си мислели,че нещо добро ще се случи,значи нямат и капчица памет.Костов пое разнебитена д-ва и за 4 г. я вдигна на крака-този знае само да хленчи.Дано няма и трети мандат.

149

Анонимен

преди 9 години

ще теглиме 8-9 млрд. и пак няма пари, а познайте сега къде ше отидат тези пари дето ще ги изплащат децатата ни! нали точно Боко рева, че предишните взимали кредити?

148

Тиква

преди 9 години

Сега да излезе онова *** Чехъла да каже какви санкции ще наложи на Русия.Путин им показа среден на всички Еврогъзолизци,а вчера големия Александър Морфов завря Буда в дупка,а медиите не го отразиха-добре дошли в Бандустан.Хората от Добруджа да се готвят да напускат,защото идва голямото дупчене на земите им!Не е лошо и по една сонда да забият в онзи двор в Банкя и една на жълтите павета.Не е нужно да го слушаш.достатъчно е да го видиш как изглежда!

147

Анонимен

преди 9 години

Борисов, все предишните са ти виновни. Забрави ли как те изхвърлиха от врастта. А да видим докъде ще докараш хората и държавата. Пак ще те изгонят и този път ще бъдат 100 пъти по бедни от твоето управление.Още не го знаят но ще го научат по джоба си и по хладилника. Разправяше им ти за глад и бедност но те ти не вярват. Ще го повярват, а ти кради щото ти е за последно. Балъците ще те разберат макар и късно.

146

Анонимен

преди 9 години

абе Тиква ,като видя че си *** и *** и не можеш да се справиш с положението ,що се захвана с това.щото си *** като гъ*ъ си.

145

преви от смях

преди 9 години

Тиквата щял да понесе физически несгодите от безпаричието???? И как по-точно?Хехе

144

Анонимен

преди 9 години

До АнонименPO SUSHTATA LOGIKA AMERIKANTZITE LI KARAHA PRAVITELSTVOTO NA ORESHARSKI DA KRADE?ILI MOJE BI BIAHA RUSNATZITE ?OGARBVANETO NA BULGARIA NE STAVA PO NI4IA ZAPOVED...A SAMO 4REZ VLASTTA, KOIATO IA DURJAT KORUMPIRANI POLITITZI

143

така бокич,

преди 9 години

ха сега ми кажи като си толкова голям отворко какво ще правиш след южен поток ,аз викам -на първо време оставка ,оставка и на президента1а за това ,че подстрекаваш армията,пожарната и полицията нямам думи,а ти бе сине майчин какво ли не прави докато те нямаше във властта,как ли не клати властта ,същата която ти отказа като спечелил най-много гласове,е сега путин да те поклати малко да видиш добре ли е -само,че какво ти е виновен народа та пак на неговия гръб,аз не знам тоя народ докога ще мълчи,

142

петков

преди 9 години

на мвр им взеха май купоните за храна

141

Анонимен

преди 9 години

До бг Какви милиарди ,теглени от предишното правителство, бе? Колко са тези милиарди ?Я ГИ НАПИШИ ДА ВИДИМ КОТА СА ИЗТЕГЛЕНИ! Защо се правите на *** или сте природно такива. Оревахте и олигавихте ефира ,че искали да теглят 1 милиард и те изтеглиха 800милиона за буфер, сега в болните ви глави -милиарди .А сега ,,Тиква и сие,, като теглят милиарди мълчите. и като ги откраднат както миналият път, пак ще мълчите. Но следващият път номерът на умните и ентилигентните,НО ПАСАРАН,,

140

RAMBO

преди 9 години

по времето на социализма агентите на държавна сигурност Борисов и Цветанов са арестували дисидентите който искат да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.те са ги изпращтали в ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ и СКРАВЕНА и там са ги убивали с ТОЯГИ и ЛОПАТИ а после са хранили с тях ПРАСЕТАТА СИ.методите на държавна сигурност в борбата с дисидентите са ТОТАЛИТАРНИ-те са ги обявяьвали за психично болни и хомосексуалисти.това са агентите на репресивната тоталитарна държавна сигурност а имено Борисов ЦВЕТА

139

Анонимен

преди 9 години

До Даниел Абе ти кьорав ли си и припявяш на Тиквата ,,няма пари,,А онези близо 9 милиарда оставени от Орешарски,каде са бе . И що, малко ли са та теглят сега и после ,милиарди . Да ги откраднат както миналият път.Къде са ентилигентните ? Ама те се нагушкаха за жълти стотинки и мълчат. И данъци не плащат.Къде отидаха над 2 милиарда от Гаранционният Фонд на банките при предното преавителсво на ГЕРБ .Където отидоха Здравно Осигурителните вноски.Не си гербер, ама фактите са други.

138

RAMBO

преди 9 години

дела и документи.кой е Бойко той е член на БКП И КОМУНИСТ МАЙОР ОТ убо.БОЙКО е работил в държавна сигурност с псевдоним БУДА.бащта му е служител на МВР.Бойко има досие в ЦРУ и ОЛАФ като престъпник и мафиот.кой е Цветан Цветанов-той е член на БКП КОМУНИСТ и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.коя е Цецка Цачева-тя е член на БКП И ВИСШ партиен секретар на окръжен народен съвет плевен.Цецка вечеря 1700л

137

Анонимен

преди 9 години

тоя пак ще открадне 2лрд.