104

корупция

преди 9 години

Не се чудете..това 20 лв. са много парички..:)а иначе ще наливат милиарди в ктб,а да свалят банковата тайна,да видим кои парийки имат милиочета там,че така са се загрижили за частна банка,и никой не търси отговорност ни от собствениците на банка ни от ЦБ които са в играта...а сега къде са пачките..:)

103

До 123

преди 9 години

Само да допълня ,че не само храната в англия е по евтина горива електричество , вода също.През зимния сезон плащаме по 20 паунда на седмица за газ, къща с 4 стаи хол и кухня като всички радиатори бачкат на 6 и вкъщатата е баня + готви се изцяло на газ и топлата вода също е на газ...80 на седмица са 210 лв , в бг за 2 радиатора в панелката плащам 200 лв и умирам от студ при заплата 400 лв.

102

Анонимен

преди 9 години

Fotokopie na BSP ...malko trohi na naroda i mnoooooogo VLAST i krajbi

101

черно на бяло

преди 9 години

А защо въобще да се вдига нека си е така ,но депутатските заплати да се изчисляват върху 3 минимални ,а не върху 3 средни заплати. Така заплатата им ще е 1020 лв .Пък тогава нека правим евтина работна ръка.

100

избегнал

преди 9 години

Сериозно,в Англия на мин.заплащане се вади около 600лв на седмица.Цените на основните храни са по евтини в Англия.Това не е майтап.Незнам каква е причината да е така в БГ.Англичаните са мързеливи.Ние работим буквално 4 по бързо

99

Анонимен

преди 9 години

защо, бе? депутатската заплата зависи от минималната! като увеличат минималната с 20 (двадесет) лева, ще вдигнат и депутатските с около 200 (двеста) лева! проста аритметика!

98

умници

преди 9 години

Браво...голямо увеличение.па като говорим за пати на армия и милиция не стигали,а трябва ли да ги сравняват с летци и миньори с първа категория

97

seira

преди 9 години

EЙ, "ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,АБЕ, ТИ НАРОДА ЗА НИЩО ГО НЯМАШ!!!ОТНОВО ЛЪЖИ И КРАЖБИ!ХАЙДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ОГЛЕДАЛОТО!...

96

kazinlishki gull

преди 9 години

nema sindikati, nema zaplati.

95

Анонимен

преди 9 години

Ние сме си виновни за всичко, не дерибеите, не смешниците работодатели ами ние. Никой не само не протестира ами клевети другите, ако недоволстват.

94

Анонимен

преди 9 години

Ето това е... една и съща геноцидна политика на ниски доходи... изпълнявана от всяко правителство, независимо от цвета му. 360лв. минимална стига само да си платиш ток + парно. Това нормално ли е? Минималната заплата трябва да стига за всички разходи от първа необходимост. Някога ще дойде ли власт, която реално да започне да прави нещо? 20 лв. скок е бездействие. Скок е 100, 150 лв. на година, за да можем за 10 години да сме със заплати средни за ЕС, т.е. 600 - 800 евро минимална.

93

bezraboten

преди 9 години

380 lv kakva golqma suma ,kato gladna kokoshka sam stanal

92

Анонимен

преди 9 години

добре де... как може депутатнската заплата да е 12-15 пъти на минималната? Това къде го има? А морално ли е?

91

Поздравления

преди 9 години

Поздравявам всички гласували да индивида на снимката с увеличаването на минималната заплата с 20- те лева!Дано успеете да ги изхарчите... :)))Както и с невероятната възможност да работите до 65 години!Само неможах да разбера бастуните,очилата,слуховите апарати,памперсите и хаповете работодателя ли ще ги дава или и те ще са от нешето джоп!

90

DOBAVKITE

преди 9 години

Защо само Българските пенсионери не получават европеиската добавка която се полага на пенсионерите от другите страни?????????????

89

681

преди 9 години

До Ани Ани,Ани в голяма заблуда си към така наречените синдикати.Това са придатъци и нагаждачи на едрия капитал у нас.Те не ти защитават интересите,а напротив убиват всяка революционна мисъл у работника,потушават всяко недоволство и осигуряват комфорта на сегашните управници.Какво си получила от тях - работно облекло,защитни работни средства,почивна база или протест за повече платен отпуск или заплата и още каквото се сетиш в твоя полза по отношение на работно място ,почивка,заплащане......

88

Meri

преди 9 години

Do jivot nai-dobre da se raboti,zashto da ima pensioneri,napravo ot rabotnoto mqsto da idva katafalkata I da ne tejat na nikoi pensionerite

87

11111

преди 9 години

абе защо да е само с 4 месеца, нека е поне с 4 години моля Ви. Господ да наже всички които вдигнат ръка за това гласуване и всички до десето коляно коити взеха това предложение.

86

Анонимен

преди 9 години

Още е нов на поста, но след края на мандата ще е завъдил пеликанска гуша, като батя си Боко.

85

до 104

преди 9 години

Мухаха мислех,че само аз съм толкова зле че да свалям всякакви модове на нексъс за скайрим;дпоне ги няма боку,станишката и доганя!