290

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

До шопДа ти кажа американците незнаят неща от ( други американци) изнасящи данни , че Америка не е на първо място по много показатели и че не е най- демократичната държава в света . Разговорът с тях не върви , защото ще ти кажат - даа Америка е виновна , знаем. Казвам им , но това го зная от тук , вие не сте ли го чували , дават се данни за заводи , за безотговорно замърсяване на почви и реки ? Живеем в една държава и на тях им се губи нещо , което е трудно са обяснение ..не е времето от 60т

289

ххх

преди 9 години

До Шоп"Това, че американците си гледат работата, а не се занимават с дървени философии, не ги прави духовно бедни."Прав си. Не това, а тъпотията им ги прави такива.

288

Неразбиращ

преди 9 години

Интересно ми е , защо БГ медийте не го обсъждат Фергюсън , а обсъждат как руските го обсъждат.

287

нео

преди 9 години

Шопе да продължа: Американците са добри хора , но системата ги зомбира и стават бездушни лицемери преследвайки парите. Няма как това е системата в САЩ. Парите са бога. В Русия хората са бедни но духовно богати. Бедни са защото страната е минала през много изпитания и все изсмукващи жизнените й сили,тоест младите хора. Никога не е било лесно на Русия. Дори и преди 1917. Нямаше план Маршал за Русия както за Европа! Да не пренебрегваме това. Сега малко се надигна икономически и искат да я смачкат!

286

нео

преди 9 години

Шопе чета те известно време и се чудя колко ли такива има в милата ни родина като теб? Дано не са много че и без това сме затънали до гуша. Аз съм живял и в Русия и в Сащ. И сега живея на едно от двете места. Разликата в духовността и високата култура е потресающа приятелю. Не казвам че Американците са лоши хора. Но няма теми на които може да се разговаря с тях, дори и образовани хора. В Русия всеки млад човек може да ти вкара такива размисли за живота,че да се побъркаш. Има огромна разлика....

285

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

342. След като са се продали и няма българско правителство - значи ще се осъществи плана на НАТО !За това се работи 25 г. И май са на път да успеят, след като турчин е заместник министър на " Българската Отбрана ".А другите са станали по турци и от него ( само да са на власт )!

284

Азъ

преди 9 години

Ей, големи разбирачи. Само едно мога да кажа: "Цялата е Мара втасала, оная си работа вчесала". Та така сме и ние. Окрадаха ни 2, няколко милиарда и сега и магистрали и бойни самолети не можем да си купим. Кой има интерес от това. Ако до 2016 нямаме самолети, тогава срещу заплащане Турция ще ни охранява по плана на НАТО. Сега разбрахте ли. Другото е бошлаф и ошаф.

283

ххх

преди 9 години

До СтамболовГениален въпрос. Не виждам опашки и пред Корейското, Японското, Швейцарското, Катарското, Кувейстското и Малтийското посолство...От това трябва сигурно да заключа, че в тия държави е много зле...

282

Анонимен

преди 9 години

До ГошоЧел съм Алеко и го намирам за актуален не само в Българско. Чел съм и Гришъм, но не си съставям мненията за цели народности от романи. Корупция има навсякъде. Зависи в каква степен. А "Не могат да пият" е често оплакване и от руснаци и българите за американците. Не са оценили американците богатата ти душевност, та си обиден?

281

Шоп

преди 9 години

До Гошо Остава да дефинираш и какво значи "богат духовно". Иначе съм сигурен, че си учил пет години в СССР и си ходил на една командировка в САЩ. Това не е живеене.

280

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да ги бият, те ще продължат да си живеят без пари в housing projects и на купони, също и без пари ще се лекуват, но никой няма да отиде в русия...

279

Анонимен

преди 9 години

До ГошоПрав си. Има Спирит в руснаците ... или поне Спирт.

278

Анонимен

преди 9 години

Гардиан е също пропаганда :) Тая гвардия беше само украса. Точно пък руснаците, които са най-големите расисти, които съм срещал, са се загрижили за Фъргюсън. А и тия от Фъргюсън знаят кой е Путин, че и руски :) Не ги мислете толкова нещастните черни. Те няма да избягат при Путин или в Африка. Знаят кой дава зелника. Жалко за невинните хора които винаги страдат при такива вандалщини.

277

Анонимен

преди 9 години

В Русия предумишлените убийства са 10 (ДЕСЕТ) пъти повече отколкото в която и да било страна от Западна Европа и 2 (ДВА) пъти повече, отколкото в САЩ. Руснаците имат манталитет на скотове.

276

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Фъргъсън се обсъжда по цял ден от Американските телевизии !Обсъжда се и от Английските , Гардиан също излиза с остра статия , че 1,500 допълнителна войска - от националната гвардия е изпратен за малък район ?Вероятно е и Москва да го коментира !

275

xxx

преди 9 години

До 269Е като почна да си формирам мнението от хумористични сайтове ще ти се обадя.

274

Честито

преди 9 години

Цената на барел петрол сорт Брент падна до 74.6 долара, съобщи Блумбърг. Толкова ниска цената на петрола беше през 2010 г. Новото поевтиняване е свързано с решението на страните - членки от ОПЕК да не намалят квотите за добив. От юни насам цената на петрола падна с 30%.

273

Анонимен

преди 9 години

До Тя:А къде и кога не са властвали парите? Може би не мафиотска, корумпирана Русия? Колко от вас са живели в Америка или Русия, а не просто ходили на екскурзия? Русия не е лъскавата Москва и Ермитажа. Повечето райони са бедни и изостанали. По-богатите държави си позволяват по-социални политики и програми. Евтина пропаганда и още по-евтина риторика царят тук.

272

vesko02

преди 9 години

Вчера когато се извърши смяната на нашето момче Бербатов в Леверкузен ,целия стадион хората го изпратиха с нестихващи аплодисменти на крака.Който иска да търси къде е цивилизацията ,

271

Анонимен

преди 9 години

Четете преводи от съмнителни източници, без да знаете фактите. Имаше lifestream от слученото във Фъргюсън. Имаше процес, жури взе решение по закона. Тези протестиращи са външни агитатори, не местни. Вторият баща на Броун викаше "Изгорете града!" Имаше записи на това как "мирни" протестиращи палеха сгради на бизнеси, и тези бизнеси са на местни, също черни хора. Местни черни се опитваха да гасят пожарите. Нито един от протестиращите не е убит.