9

Анонимен

преди 9 години

хахахаа.............., ми те тия от гмо-то и храни с много хубав вид ,но с вкус на пластмаса са забравили как изглежда норм проготвената храна.Това е кьопулу или мусака

8

Анонимен

преди 9 години

Сега погледнах на прасето яденето,по-вкусно изглежда.Да.

7

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

Само да вметна..., Мишел Обама е мъж (има член), а не жена.В интернет има предостагъчно инфорнация и доказателства за това.

6

Не е добра

преди 9 години

Да не говорим, че използваните продукти за направата на тези техни "здравословни храни" най- вероятно са ГМО, както и повечето неща в САЩ, както и, че са поставени в пластмасов поднос. Остава и приборите да са от пластмаса и здравословното ще е пълно или пък допълнено с нарочно допълнителната им флуорирана вода, уж за по- здрави зъби. Може би добавят и сокче с аспартам или глюкозо-фруктозен сироп вместо захар, защото е по здравословно.

5

Анонимен

преди 9 години

Това на снимката си е кьопоолу отвсякъде. Това че не са му придали кулинарно естетичен вид е друг въпрос....

4

Не е добра

преди 9 години

Не може просто някой от някъде като се сети и да налага на други неговия си начин на живот, защото смята, че е правилен. Сега се смята, че това е здравословно, ами и в Римската империя са смятали, че оловните водопроводни тръби са здравословни. Да налагаш насила каква храна ще консумират изцяло децата в училище не е добра практика, поне родителите трябва да имат глас за по- малките, а по- големите сами да си избират и вместо да им налагат нещо да им обяснят предимствата и те сами да решат.

3

Не е добра

преди 9 години

До zeusИнициативата не е добра. Хората трябва да имат право да избират. По същия начин може да реши, че всички трябва да са вегани. Ако иска промяна да има и двата варианта на храни и децата/родителите да избират, а не да са им натресени насила. Моите уважения към здравословния начин на хранене, ама аз тази *айн*подобна субстанция едва ли бих я ял, а и част от здравословните храни не са ми вкусни. Предпочитам да се храня с това, което ми е вкусно, вместо с настъргана дървесина с ябълково пюре.

2

zeus

преди 9 години

Инициативата си е много добра, това, че са свикнали да ядат само вредни неща си е техен проблем.

1

Анонимен

преди 9 години

Странно изглеждащи били, а хич? ***..