35

bob saget

преди 9 години

Живея в сaщ. При цялото ми увaжение към черните обрaзовaни хорa, могa дa кaжa че болшинството не сa стокa. Полицaите винaги сa под стрес когaто около тях имa мaнгусти. Рaзбирaм ги и сто нa сто нa тоя зaстреляния не му е чистa рaботaтa. Крaжби убийствa грaбежи и т.н, повечето сa от черни. Те не ни хaресвaт много повече отколкото ние тях!!!! Дискриминaция имa и в двете посоки. Aз не виждaм изход a по скоро зaдълбочaвaне нa проблемите и рaзделяне нa щaтите по демогрaфски принцип,което и сегa го имa

34

Анонимен

преди 9 години

Да видяхте един измъчен, слаб и немощен нигер? Всичко дебело, тлъсто и нагло. Наглостта им е пословична и най-експлоатирания в Америка е белия, образован и квалифициран човек на възраст между 25 и 45 години. А черната престъпност просто задушава Америка.

33

Пича

преди 9 години

Нека си се трепят. 9/11 вече показа как на самообявилият се лидер на демокрацията му трябва само четири самолета да пропуснат пистата, за да се превърне в полицейска държава. Сега тези разстрели и бунтове демонстрират точно докъде им стига националната култура - колкото на гърците, ако не по-зле. А гърците поне не воюват с половината свят с претенции за справедливост.

32

Пича

преди 9 години

"Защо това го няма в Куба, Бразилия, Венецуела?"Защото там има все някаква държавна политика, докато американците най-много обичат да се цепят и карат помежду си. Президент Барак Обал-си-мамата успя да превърне всеки въпрос в расов проблем, и ето какво се случва в резултат. Като дойде на власт, всички го сравняваха с Линкълн, Кенеди и Мартин Лутър Кинг по доблест и влияние... току-виж вземе, че сподели и съдбата им.

31

4oko

преди 9 години

Едно време ни промиваха мозъците с песни като: "Кога ще ги стигнем американците?" и "Искам да съм *** в щата Алабама." Сега тия песни звучат малко зловещо и страшно. Гледам на живо в момента тоя град Фъргьосън и цялото градче е в пламъци и дим.Всички магазини са оплячкосани от *** и подпалени. Има застреляни полицаи ,а една журналистка е ударена с камък в главата.Полицията и пожарната са безпомощни и стоят в покрайнините. .Летището е затворено!Обявена е зона забранена забранена за полети,

30

Анонимен

преди 9 години

40Да, пожарните не са малко, но защо не гасят пожарите и колите? Чакат да дойде Батман или Супермен и да им свърши работата ли?

29

циника

преди 9 години

*** в САЩ имат една приказка за такива като Обама - "домашен ***". Така казват на онези чернокожи, които заиграват послушно по дресировката на управляващите класи.

28

SS

преди 9 години

много добре! Това е идеалния начин да се заформят протестни изпълнения! Иначе излиза, че цветнокожите в САЩ нямат нищо против полицията (а и други трапери) да продължават да ги отстрелват като дивеч (или по-точно като кучета), което е недопустимо за уж цивилизована държава (избила през 19 век към 50 млн. цветнокожи, и продължила да прави същото през 20 и 21 век). Всеки черен или цветен в САЩ ще си помисли: за какъв хей ни е Обама, и за какво избощо гласувах, като ни ликвидосват като животни?

27

циника

преди 9 години

Може само да си представим какво им е на хората в този забравен от Бога квартал, щом един подобен случай може да възпламени насилие в такива мащаби.Задръжте си либералния модел, който предоставя формални права, но който дискретно защитава политическото и икономическото статукво на неравенство.

26

Анонимен

преди 9 години

Стига двойни стандарти! Българския хелзински комитет незабавно да порицае недемократичната американска съдебна система!

25

циника

преди 9 години

Въпросът не е какво точно се е случило между въпросния полицай и въпросния чернокож. Може да се е случило всичко-може дори версията на полицая да е вярна. Въпросът е,че един подобен случай се превръща в повод за жестоко расово противопоставяне. Един подобен случай е достатъчен, за да се разбере, че целият либерален модел на обществени взаимоотношения,който претендира, че едва ли не е решил проблема с расовото противопоставяне и който ни се натрапва, е чиста бутафория.

24

няма осъдени

преди 9 години

През 2013 г. расистката полиция на Сащ е застреляла над 1700 човека. Осъден полицай няма.

23

Щирлиц

преди 9 години

Афроамериканец същото ли е както нашето"ром"?Демокрация ли?...

22

Анонимен

преди 9 години

Протестиращите са на колене и с вдигнати ръце. Твърдят, че в тази поза е бил М.Б. в момента на екзекуцията.

21

защо?

преди 9 години

Интересно защо, 12-те съдебни заседатели бяха само бели.

20

Забележете

преди 9 години

решението е взето с гласувне на съдебните заседатели ! Там решва и народа...а у нас...кой

19

Анонимен

преди 9 години

29Пламтящите коли са все повече и повече.

18

Предложение

преди 9 години

"Полицаят, застрелял чернокож в Мисури, няма да ходи на съд"А у нас , ако не дай си Боже полицай пипне с пръст нарушител , да не говорим да го застреля или пък да е цветнокож - УВОЛНЕНИЕ ! Предлагам на Цв.Цв. , като шеф на парламентарна група следната поправка в ЗМВР - чл.1 Отменят се всички членове разпоредби , тактики и методики.чл.2 Полицията да ходи без оръжие и да няма право да спира автомобили и да не преследва закононарушители . чл.3 Полицията само да констатира , последен от закона.

17

Анонимен

преди 9 години

На живо от Фергюсън - youtube/watch?v=tkzleC6gTRw

16

На ви демокрациааааа

преди 9 години

Айде някое ченге да гръмне някой *** при самозащита.. Веднага го пращат на топло за 20г. Ако въпросния оживее може да го съди и да получи тлъсто обещетение...Хора разберете Най-сетне че Престъпниците са във Властта и Съдебната система... Как може да те съдят хора извършили престъпление по-тежко от Теб???