40

1

преди 9 години

Ех, този *** Волен можел бил да мисли! Дръжки! Хубаво е да се помисли по този въпрос, но как да се лишат от ДДС при толкова много болен народ и купуването на планини лекарства. Храната и лекарствата са нещото, което най-много се купува. Всичко друго - ако остане, ама не остава.

39

бай Спас

преди 9 години

Атака била "мислила" за народа!?!? Ха ха ха.... Една *** мислили, мислила... па умряла. Та и Атака също.

38

Khan

преди 9 години

Изглежда не помните, че и в предния парламент Атака предложи същото и то пак бе отхвърлено от ГЕРБ, ДПС и БСП (тогава)....Атака внесоха петдесет и няколко проектозакона и предложения и всичките бяха отхвърлени от ГЕРБ ДПС И БСП. Обвинявате Атака, че осигури кворум в предния парламент....но в това няма нищо лошо, защото Парламентът трябва да работи - точно същото тръбят сега ГЕРБ ДПС РБ И НСФБойко...Къса е паметта на нашия народ...Бъдете будни, семейство...

37

Го4о

преди 9 години

ПопулизЪма на СидероФ НЯМА ГРАНИЦИ! Шири се от Москва, през Варадеро, Париж та чак до нашите земи!

36

Тошко-внук на Живков

преди 9 години

Хайде на новата партия с шеф АЗ . Предлагам който гласува за мен- 2 000 евро пенсия , 5 000 евро заплата , безплатно парно и ток , всеки ще работи колкото си иска . Венсеремос другари и никакви капиталисти или демократи. Пълна победа на комунизма. Ура другари .

35

Преподавател в СУ

преди 9 години

Аз предлагам да има нулеви данъци. Няма нужда от никакви данъци , но Премиер да бъде Сидероглу и заместник да бъде Миковчето. Тогава да увеличават заплатите на полиция, учители, лекари и всички на бюджетна издръжка . Наистина ще ги призная за гении и ще ги предложа за Нобелова награда .

34

избирател-безпартиен

преди 9 години

Искам да попитам мнозинството в предишния парламент: - След като толкова много милеете за народа защо не го решихте този въпрос когато БСП-ДПС-Атака имаха мнозинство. Сега ще се правите на велики филантропи. Само ако знаете колко сте елементарни .

33

проблем

преди 9 години

Проблемът на една част от пишещите е,че не се абстрахират от коя партия е предложението.Мислете обективно,имайте памет,защото липсата на такава докара мутрата втори мандат да ни язди.Какво лошо има в предложението на Атака-щом в ЕС може,а ние сме част от тази общност и тука трябва да може.Преди да се състави правителството все с Германия даваха пример-но не дават,че там такава яка корупция няма,че депутатите не ползват благинки като нашите,че там 1 депутат излиза в пъти по-евтино на германеца.

32

Анонимен

преди 9 години

АТАКА скоро ще си върне доверието на хората, и ще печели все повече привърженици!

31

Румен

преди 9 години

БРАВО НА АТАКА!!!!ОКАЗА СЕ, ЧЕ САМО АТАКА МИСЛИ ЗА НАС ХОРАТА!!!

30

Khan

преди 9 години

Българският народ плаща на тая продала се на американците върхушка, за да "спасят" КТБ...Милиарди....Крадат и щавят народа тия престъпници....А когато искаме да подобрим живота на хората и се борим със зъби и нокти за нещо наистина полезно за българския народ, тогава 1 милиард е много а, гнусове....ще ви разстрелваме някой ден, въшки...

29

хладен ум

преди 9 години

Всички знаем,че най-големия проблем в държавата е корупцията. Трябват само три закона :1. Ощетяването на държавата,да се смята за национално предателство2. За национално предателство ,пресъдата да е смърт.3. Полиграфа да е доказателство,както и отказа да се подложиш на него.Няма да търсим тефтери и др.

28

Khan

преди 9 години

До мислещКолко да си мислещ, щом не ги понасяш, но си съгласен с тях....

27

Анонимен

преди 9 години

Между другото вчера купих на родителите ми лекарства за 120 лева, като някои от тях бяха с намаления по здравна каса.

26

Анонимен

преди 9 години

Да помислим малко, плащаме данък /ДДС/ за да се лекуваме. Данъка/ДДС/ върху лекарствата не е ли продължение на приказката "Болен здрав носи".

25

мислещ

преди 9 години

Не понасям Атакистите,но в предложението им има резон.Преди идването на Кобурга,нямаше ДДС на учебниците,книгите,лекарствата.Защо за едни неща се сравняват с евр.д-ви,а когато става дума за добри практики(детски храни,учебници,детски дрешки и пр.)всички в един хор скачат.Не искат да създадат справедлива среда за инвестиции и работни места,защото е по-лесно да се стриже народа и да прибираш тлъсти комисионни.Не може да взимаш от Европа само това,което ти е удобно и да отхвърляш хубавите неща.

24

Анонимен

преди 9 години

Дам, управляващи или в опозиция - ДПС И БАТАКА = ВНЛ!

23

Анонимен

преди 9 години

Аха, значи да няма ддс, при положение, че 80% от лекарствата се плащат от здравната каса за сериозните заболявания. Пък 1,2 милиарда - бре - то така се отказваш от 1,2% от целия бвп. Батака с дпс да се връщат в Турция и да не ни занимават повече.

22

Никой

преди 9 години

Ето един пример за отклоняване на внимнието на хората. Той проблеа не е в ДДСто за лекарствата, защото то дефакто идва пак от нас. Ако не се плаща ДДС на лекарствата ще има дупка в бюджета, която пак ние гражданите трябва да запълним. Проблема е в това, че по нечестен но законен начин фармацевтичние компании слагат безгранични надценки. Истината е, че в България за истинските проблеми изобщо не се говори. Спори се за глупости и за неща, които нито има как да станат, нито има полза от това.

21

Анонимен

преди 9 години

Ще струвало 1,2 милиарда лева... и 50 стотинки ахахахаПо-жалко изказване от депутат не бях чувал. Ако не можете да компенсирате една постижима за държавата сума, значи сте пълни инвалиди, или смятате всички останали за ***, че да се вържат на това нелепо оправдание. Кажете си, че има хора зад вас, които печелят милиони от лекарствата.