23

atanas

преди 9 години

Колко некомпетентно лъха от този човек....

22

anonimen

преди 9 години

Добре, автобуси за пътниците ,а товарите на камиони ли ще ги качиш бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Петя

преди 9 години

Браво на машиниста успял да спре влака навреме! Кажете името му, то трябва да се знае, все пак е спасил много човешки живота! От БДЖ да го наградят!

20

Анонимен

преди 9 години

Все пак требе да се удари рамо на превозвачите от корпорация ДПС

19

Анонимен

преди 9 години

Честита ни 25-годишна демокрация! Тъй ша се оправят нещата. Първо беше БГА Балкан, после БТК, сега е ред на БДЖ. Успешни приватизации.

18

Анонимен

преди 9 години

да го товараТ НА КНИЖЕН КОРАБ И У ГЬОЛО

17

Анонимен

преди 9 години

е па при нас у софето ватмането сменят стрелките с едно длъго железо и джиткат та пушек се дига

16

Анонимен

преди 9 години

пътувах преди два дни за Варна.влака се влачеше като костенурка и от бърз накрая стана с 40 мин закъснение в крайна гара.те това никъде го няма.

15

Дядо Петър

преди 9 години

Абе, г-не, нали отговаряше близо 4 години за транспорта?Какво се правиш на паднал от Марс?Защо не направи нещо за железниците през това време?Сигурно защото началникът ти *** трябваше през цялото време да реже лентички по шосетата.

14

Анонимен

преди 9 години

Имат поръчка от ЦРУ да продадат и желозопътната инфраструктура..

13

BG

преди 9 години

Некадърниците от БДЖ могат да бъдат "горди" - България е единстената държава в света с .... фалирал железопътен транспорт :))))))Как го постигнахте ?!?!?!

12

Морковски

преди 9 години

21 век, в България стрелките се обръщат ръчно, а влаковете се влачат с 25 км/ч. И вместо да каже в чий джоб *** крадец тури парите за модернизация на линиите и защо проектите му се влачат по 10 години, ония уволнил стрелочкника и проблемът решен видите ли.

11

Българин реалист

преди 9 години

До vargтурците работят много по-съвестно от българите.. да не говорим, че на такава работа ако се хване българин ще е или над 50год или някой "проблемен" тип. В повечето случай работят ***, турци се хващат само на високо платени обекти. Българите не работят защото са мързеливи. Вземете се осъзнайте малко и приемете каква е реалността, вместо да плюете само.Той и Пулев постоянно оплюваше Кличко и накрая видяхте какво стана.. набиха го като непослушно детенце

10

Анонимен

преди 9 години

Значи седиш буташ квито си искаш стрелки взимаш заплата и нищо. а??? Пак ли няма виновни??? Тоя който го прави подлежи на съдебна отговорност мин 20 год затвор. Нашата малка рибка пак ли спи или се крие в водораслите?

9

Ф.С.В

преди 9 години

Когато бях 1999 г в Япония - пътувах Нагоя към Токио с влака стрела- разстоянието е 600км между двата града- скороста на влака максимално е 320км в час - рееално той се движи малко под тях- на билета пишеше - 1 час и 55 мин - ако закъснее - имаше неустойки- говоря за минути ако закъснее- Сега сме 2014 г !! и нашето пътуване е като в Бангладеш - дори по зле- --слез от влака -качи се в автобуса -после пак в влака - направо Комедия граничеща с Пародия- ама политиците 25 г тупат БДЖ и го ограбиха

8

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКО ДА СЕ АВТОМАТИЗИРА И КАТО СЕ СКАПЕ КОМПА ЩЕ СЪБЕРЕ ВСИЧКИ ВЛАКОВЕ НА КУП. ЕДНО ВРЕМЕ НЯМАШЕ АВТОМАТИКА НЯМАШЕ КОМПОВЕ И ВСИЧКО СИ ВЪРВЕШЕ ПО МЕД И МАСЛО. СЕГА СЛАГАТ ЧИЧОВИТЕ ДЕЦА ДА СПЯТ ПО КАНТОНИТЕ БЕЗ ДА ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА. ЗА ТАМ СИ ИСКА ОДГОВОРНИ ХОРА И ОБРАЗОВАНИ. СЪС СЕЛСКИ ТАРИКАТИ РАБОТА НЕ СЕ ВЪРШИ.

7

митко

преди 9 години

София-Варна има две направления, през Горна Оряховица и през Карнобат. Затова се засичат на въпросната гара

6

Краси

преди 9 години

Тези 25 години които никой не пипна нищо по-път подвижен състав и усигурителни инсталации може само да доведе до някоя злополукс.Събиране на хора от улицаята заличаването на категорията труд всички *** в БДЖ води до това!

5

Сашо

преди 9 години

"Малко преди 18.00 ч. влак, пътуващ от София за Варна, е спрял на шести коловоз на гара Церковски. Междувременно пътническият влак от Бургас за Ямбол се е движел по същия коловоз." Ок аз ли не съм компетентен, или излиза че влака за Варна за по-пряко минава покрай Ямбол?

4

edin

преди 9 години

Пеша,пеша-София-Варна,пеша и никакви рискове!