35

Homer

преди 9 години

Влезе ли един тъмен субект в дома ми, ще излезе с краката напред! Къде са сега извергите от бхк питам????

34

Анонимен

преди 9 години

Искам да сключа с прокуратурата споразумение предварително да излежа присъда за тройно убийство при гарантирано добро поведение!

33

2

преди 9 години

имам чувството че политиците...а и самите ние сме слепци .Виждаме присъдата си и въпреки това даваме милиони от бюджета за развъждането на тази неграмотна, жестока, мързелива, крадлива и лъжлива ***. На където и да се обърнеш в София и по селата ...***.... Толкова ли сме *** ..братя българи???

32

juno

преди 9 години

ohoooo snimkite i na trimata sa v internet mediite.pravyat reklama na Bulgaria s tyah za Shengen.i pishat za nyakakva rodninska vrazka s bulgarskia prezident Plevneliev po dyadova linia na maikata mu - bili mu nyakakvi bratovchedi i narushili bulgarskite zakoni, am imali bratovched da gi pazi

31

ТОТО

преди 9 години

Искам съд и присъда, която да бъде изпълнена в центъра на някой по-голям град, или на поляната, защото ще дойдат много, много, много хора! Цяла България ще сме там, защото ни писна хората с тъмната кожа да ни тормозят!Веднага подавам документи да изпълня присъдата.Изверги долни, пожелавам ви да не дочакате дори половината от възрастта на невинните жертви. Ей тва ви пожелавам и на тримата!

30

набюдател

преди 9 години

най-тежкото наказание побой с грабеж и опит за убийство на повече от 1 лице по 25 годинки на човек, това е изключително тежко престъпление

29

тя

преди 9 години

Криминално проявени, а защо не са в затвора? Трябва да им се удари един качествен бой ,та друк път да знаят какво ще им се случи , ако посегнат на хора с цел грабеж.

28

НЯКОЙ СИ

преди 9 години

мама им д. е.а мръсни МАН..ЛИ ...ИСКАМ ОНЕЗИ СКАПАНЯЦИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ГЛАСУВАТ ПОНЕ 1 ИСТИНСКИ ЗАКОН ЗА НАРОДА...ЗАКОН ЗА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ...ДА ИМАШ ПРАВО ДА ЗАСТРЕЛЯШ ВСЕКИ КОИТО Е ВЛЯЗЪЛ....И ДА МОЖЕШ ДА ЗАЩИТИШ ВСИЧКО КОЕТО СИ ПОСТИГНАЛ..КОИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАТЕ-НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ИЛИ КРАДЦИТЕ...ТЕ ЗА ТОВА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА СИ ОТИВАТ...

27

бачо

преди 9 години

Сега същите тези ,,***'' ще им дадат по 5г. ще излежат около 3г. ще ги хранят в затвора,ще ползват безплатно мед. и друго обслужване и ще си излязат до следващите жертви това е!!!И дано те не са вашите баби и дядовци,полицаите не могат да огреят навсякъде в тази огромна престъпност която се шири по нашите земи вековни.Тези паразитиращи /***/ дошли с турците като прислуги по нашите земи трябва да се изчистват иначе ни чакат лоши години след време много кръв ще се лее.

26

Георги

преди 9 години

БРАВО !!!!Сега искам да ги докарате в София !Оставете ни ги на някой площад и искам цяла София да мине да поздрави тези юнаци.Аз даже бих минал доста пъти..... не заслужават нищо приятно :)

25

дo: 30

преди 9 години

Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

24

sallaadin

преди 9 години

Имам въпрос, какъв е етническият произход на задържаните лица?

23

Анонимен

преди 9 години

С този манталитет, при тази бедност и ширеща се като епидемия простотия все по-често ще четем такива новини. Да, според масовото мнение трябва са ги убият, пребитя, то ако погледнем малко по-далеч от върха на носа си и прочетем статията в днес. бг - да си затворник в Швеция, ще разберете колко сме жалки, прости и изостанали сме. Жалко за тези възрастни хора.Трябва ограмотяване и интегриране към света на българите, както и всеки да си е на мястото и законите да се спазват.

22

бачо

преди 9 години

Приказката ,,който за нищо не става ,става полицай'' важеше за през комунизма!Полицаите за разлика от /военните/ поне вършат работа.Я вижте войничките и войниците едните по мисии за пари и чужди интереси другите тук си носят раничките и си обуват кубинките за 850-900лв.В една частна фирма заплатата първо трябва да се заслужи и заработи.Така че не плюйте по полицаите ,защото когато сте в опасност за живота първо се звъни на тях.Това че съдебната ни система куца така е,че има корупция има.

21

Руми

преди 9 години

до 3 Да сте живи и здрави дано ловече българи да си спомнят ХУБАВИЯ ЖИВОТ ПРИ ЖИВКОВ ИМАШЕ РЕД И ДИСЦИПЛИНА С ПО 10000 ЛЕВА СЪМ ОТИВАЛА ВПРОЗРАЧНА КЕСИЯ ДА СЕОТЧИТАМ НА КАСАТА И НЕ СЪМ СЕСТРАХУВАЛА ТАКИВА ДЕЯНИЯ НЯМАШЕ АКО ЕИМАЛО БИЛИ ЕДЕНИЧНИ СЛУЧАИ И ОТИВАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ А СЕГА ЗА 2 ЛВ ТЕ УБИВАТ БОЖЕ ОПАЗИ ДЕЦАТА НИ РОДИТЕЛИТЕ НИ КОИТО СА СЕ ТРУДИЛИ ЧЕСТНО А СЕГА МИЗЕРСТВАТ ОТ ТАЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДАНО ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ГОСПОД ДА ГО НАКАЖЕ ДЕТО УНИЩОЖИ СПОКОЯСТВИЕТО НА НАШАТА РОДИНА

20

Анонимен

преди 9 години

Значи, ако има медиен натиск, полицията може и да свърши нещо, а през другото време какво паравим?

19

Анонимен

преди 9 години

Предай те ги на ИД да им отрежат главите.

18

Анонимен

преди 9 години

Аз лично бих ги убил на място и изхвърлил в кофите за ***.

17

алл

преди 9 години

....искам гииииииии...

16

мен

преди 9 години

Има един филм Грешен завой. Трябва да го изживеят