25

Анонимен

преди 9 години

Когато нашите се бяха разделили на два синода през 90-те години, също имаше случаи тук там да се побийват. Но тогава основният спор беше за свещеноливницата или, по-точно казано, за доходите, които идваха оттам.

24

Кирил

преди 9 години

Хайде стига, сме се делили нищо хубаво няма да излезе от това.

23

помак

преди 9 години

Таман гледам по тв Алф помашка сватба на сцена, ама за декор на сцената поставили снимка на черква..ха..хаТе така смениха и имената на песните само една Рофинка остана и пак на Росинка се опитаха да я преименуват...Та така и селото е Света Петка...за унижение на населението.

22

Мехмед Помак

преди 9 години

После се чудите, от къде идват бойците на Ислямска Държава... Ей от там, от нашите прости братя...

21

Себайтин Ебатин

преди 9 години

пОкажи на тия хора...

20

Кирил

преди 9 години

До Исмаил.Ела пред мен да обиждаш Християнството.Гледай си твоята паница, оставили сме ви да си гледате вашата. Така че малко уважение, няма да ти е в излишък.

19

Депресант

преди 9 години

Вместо да се бият да си построят храм ,днешните ходжи и попове само да влачат знаят то и Света се е объркал само подлеци на власт.Ако не си подлец си загубен апокалипсиса е скоро....

18

Али Риза

преди 9 години

И въпреки това"ГЛАВА СИ ДАВАМ-ХРИСТИЕНИН НЕ СТАВАМ".Че видете ли какви гей скандали има в църквата прокажена от агенти на ДС.

17

Анонимен

преди 9 години

Ми, те от край време така си решават споровете в маалата, така че какво толкова? Сега просто поводът за боя е кой да е имам, ама иначе нищо ново под слънцето както се казва!

16

Иван

преди 9 години

Така е, държава нула, едно време щяха да влезнат моменталически вътрешни войски и бой и по ходжите и имамите и дервишите и от двете секти

15

достоевски пише

преди 9 години

изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя, плодове, ***, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия и ще се бием за вярата на поробените! Как смеят! кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво

14

Исмаил

преди 9 години

Те спорят философски ,медиите веднага "Бой между имами".Ама всички ги е яд че джамиите са пълни и всеки носи дарения .Поповете даже са на кантар дали да приемат Исляма че там е по-голям келепир.Не случайно всички магарета носят български имена..ха..ха

13

Анонимен

преди 9 години

Тези мюсюлмани, без значение дали са турци или помаци, просто са измъцали от простотия. Това се една шайка фанатизирани ***, които се правят на религиозни, а в същото време са готови да убият човек. Според мен вярващият трябва да бъде смирен, с благ характер, а не терорист, каквито са повечето мюсюлмани.

12

Анонимен

преди 9 години

Хората живеещи в тези райони трябва да се организират и да разкарат цялата гмеж която ги държи в тъмнината на неинформираността, на страха и изолацията. Не може 21 век село да изглежда като в 16 век. И ДПС да ми говорат за евроинтеграция. Къде е интегроцията, Местане?

11

Анонимен

преди 9 години

Браво на светите отци ,и те пастири на стадото ли са ? Срамота ,Срамота ,къде им е акъла бе

10

ХА ХА ХА

преди 9 години

АБЕ "хубава работа " АМА ..........

9

Анонимен

преди 9 години

За лапачката е работата хора! Аллах не ги учи така, сигурно и екзактния Павелчо който ги лаже и смуче като тлъста пиявица. Видяхте ли ги по новините, все едно е 17 век. Павелчо, що ги държите хората в средновековието, и ги плашиш и лъжеш, че някой иска да им прави нещо? Тези отрудени и излъгани хора ти позволяват да живееш в лукс и охолство,Павелчо! Кога ли ще се вдигнат и изритат екзактни мой интелектуалецо!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Това трябваше да бъде в рубриката забавление отдих и развлечение :D

7

Внимавай кво пишеш!

преди 9 години

До 8Абе п...ко ти тия глупости ги разправяй на други... Ние СМЕ СЛАВЯНИ И ТРАКИЙЦИ!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Борбата е за влияние и кой ще докопа парите от Саудитска Арабия. Вчера минах покрай това село ,то е между Юндола и Велинград и е на много красиво място !