29

arhar

преди 9 години

А Дим. Цонев да не поставя неправилния въпрос дали Б - 2 ще успее да се пребори с корупцията, а да попита дали Б - 2 има желание да се бори с корупцията !Като изходим от факта, че кукловодът от дс Бр. Аспарухов беше специален гост при Дим. Цонев , може да си направите изводи за всичко останало, вкл. и за това кой кой е в държавата !

28

arhar

преди 9 години

Не се учудвайте и защо манекенката на Маргините от сик се вихри из телевизиите и ръси порнографски простотии с 'образователна цел' ! Вижте в коя телевизия беше преди време , в коя телевизия е сега ! Вижте кои са собствениците на тези телевизии и ще видите кой с кого отново е в задкулисна коалиция ! Няма случайни неща, нали ?Не се учудвайте тогава защо другарите Б.Б. , Гоце и Пръмовица не желаят реформи в съдебната система !А Дим. Цонев да не поставя неправилния въпрос дали Б - 2 ще успее да се пребори с корупцията, а да попита дали Б - 2 има желание да се бори с корупцията !Като изходим

27

arhar

преди 9 години

Кога беше избран кабинетът Б - 2 ? - На 7 ноември .Освен , че 7 ноември е свързан с тов. Ленин, на тази дата е родена и внучката на др. Т. Ж.Не станаха ли много случайностите , а ?Не се учудвайте тогава защо вече 25 г. в БГ нищо не се променя ! Не се учудвайте и защо кукловодите на дс Бр. Аспарухов и Митьо Гестапото все обикалят телевизиите , вкл. и националната тв, и раздават акъл ! КомунизЪмът в БГ никога не си е отивал .Не се учудвайте и защо манекенката на Маргините от сик се вихри из телевизиите и ръси порнографски простотии с 'образователна цел' ! Вижте в коя телевизия беше преди

26

arhar

преди 9 години

Сестра Галева е казала, че в момента ни управлява коалиция БКП ...Веднъж и аз да се съглася със сестра Галева .Б. Б., Гоце, др. Пръмова - все кадри на комунистическата номенклатура .Що е то 'бивш' комунист и има ли такова нещо у нас ?Не се учудвайте, че др. Пръмова все не се разбира с Р. Кънев ! Очевидно е, че ДСБ са единствената истинска дясна партия у нас !?

25

аз

преди 9 години

Справедливост? Чия справедливост? За теб, за мен, али за кой друг? За справедливост много кърви е проляли, а все пак не я намерили. Главното е - равни условия.

24

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

преди 9 години

.....ДАЛИ Е ГЕРБ ИЛИ БКП/бсп , ВМРО, ББЦ, ПФ/оф ...и т.н.ИСТИНАТА Е ЕДНА:ВСИЧКИ СТЕ АБСОЛЮТНИ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ --ВЪЗПИТАНИ ДА СИ ПОДАВАТ ЗАДНИЦИТЕ ПРИ ВСЯКО ИСКАНЕ НА МОСКВА!ТОЧНО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ!!!САМО ДПС!!!!!!!ТЕ ПОНЕ НЕ СА С РУСИЯ И СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ЕВРОПА ,НАИСТИНА!!!

23

й

преди 9 години

Съдебната система е най-важна в демократическа держава. Ако ще имаме незавимим съд, няма да се нарушава наши граждански и политични права, право на глас и т.н.

22

:)

преди 9 години

Радане, вече е късно. Ти си играч и мислиш за бъдещето, но мършчиките Москов, Пръмова и Лукарски са готови на всичко за да са министри. Може да са в правителството на един глупав охранител, но за тях това не е важно. РБ ще се разпадне веднага щом падне правителството (март-април 2015) или дори по-скоро. На следващите избори тези кариеристи ще са вън от Парламента, а електората им ще бъде присвоен от "десния" "антикомунист" Бочко от Банкя. Това му беше и плана на бай Тиквун. Прецака ги !

21

Анонимен

преди 9 години

POGLEDNETE TEZI OTREPKI-TOVA LI SA DOSTOINITE MAGE NA BALGARIA?DANO POTANAT V ZABRAVATA.

20

Анонимен

преди 9 години

DA REFORMA TRIABVA DA IMA.ZIALATA DEMOKRAZIA SLED 10 NOEMVRI DA POTANE V ADA.

19

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТА ТО АКО ИМА СЪДЕБНА РЕФОРМА, В ЗАТВОРИТЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ СВОБОДНО МЯСТО. КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ ТОГАВА. НОВИ РАЗХОДИ ДА СТРОИМ НОВИ ЗАТВОРИ. НЕ НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЯ. НИКАКВИ РЕФОРМИ.

18

Анонимен

преди 9 години

По-голем клоун от Радан е единствено коалиционният му партньор, известен сред народа с мутренското си име Боко Тиквата !

17

Анонимен

преди 9 години

"Радан Кънев подложи на сериозни критики партньорите си в Реформаторския блок заради това, че са извадили на показ вътрешните разногласия във формацията."След изказванията на Пръмова и Кънев днес, спокойно мога да обобщя мненията в Реформаторския блок така - "Излъгахме избирателите си".Между другото сравнете съдържанието на тази статия с другата, озаглавена "Партията на Кунева: В РБ не си вярваме". Пуснаха две еднакви статии, сякаш някой отчаяно се опитва да ни убеди, че всичко е цветя и рози

16

Анонимен

преди 9 години

Ако няма съдебна реформа, излизаме от кабинета! Много правилно - подкрепяме Ви. То какво стана прокурор до прокурора, съдия до съдия в тази държава, а резултати почти никакви, доверие в съдебната система почти никакво, бюджета все не им стига, взимат си заплати и бонуси има критики за работата и отдавна от ЕС и пак си е тази. Така, че макар да изповядваме други идеали с Вас сме.

15

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, смешници - продадоха се на един необразован пазвантин за шепа сребъници.На другите избори ще гледате парламента през крив макарон.

14

Анонимен

преди 9 години

Масовата възраст за пенсиониране ще бъде увеличена с 4 месеца от 1 януари 2015 г., като се следва механизмът, въведен от бившия финансов министър Симеон Дянков. Това става ясно от инструкция на Министерството на финансите. Дянков умря но наследниците му продължават оставеният от него Завет. ПРИГОТВЯЙТЕ СИ ПАМПЕРСЧЕТА ДОКАТО СТЕ МЛАДИ. ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ У-ИРАТЕ В ГАЩИТЕ СИ И ЩЕ СЕ УСМЪРДИТЕ..

13

политолог

преди 9 години

Другари много сте елементарни в коментариите си за Бойко Борисов. От както е влязъл в политиката все той е 1 . Вие как смятате , дали това може да стане без качества .И сега ще ви прекара и от БСП ще остане само спомена , че е имало такава партия . Сега може по разни форуми да си пишете и изливате злобата , но това нищо не значи .

12

Анонимен

преди 9 години

А кой ви накара да влизате в този сбирщайн от крадци и *** бе,значи и вие сте същите!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Много юристи и прависти......хилава държава!Няма закони ,а балони.Питайте Цацаров.

10

Анонимен

преди 9 години

Радане в момента , в който вие тръгнете да излизате, ще са готови на влязат Дудуците.Нагласено е и нарисувано от кукловодите...