9

Анонимен

преди 9 години

и тоя хвърля къч не към проблема. Тефтъра не е гепен от съда, а от ръцете на един пенсиониран експерт, който го е отставил без надзор, а защо го е оставил без надзор, детектора може да покаже. И то на 20ия ден как го е получил по законен ред. Вероятността тоя тефт да е изчезнал случайно, а не някое тривиално даказателство, е твърде съмнителна.МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА, която вместо да издирва доказателството, ще прави реформа на съда, който пък няма нищо общо с изчезването...

8

дядо Йоцо гледа

преди 9 години

"Казусът "Филип Златанов е важен тест за България ..."Утре казусът "бай Марин- краваря " ще е също " важен " тест зя Б-я.В другиден - бай Асан каруцаря .... ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА !Важното е раята да бъде у(с)по(ко)ена !

7

naco

преди 9 години

СТИГА с тези тефтери бе! Не е ли ЯСНО всичко и без тях? Ако не е ЯСНО за какво ИЗДЪРЖАМЕ тази ПОЛИЦИЯ??? Тези г-да Цацаровци???

6

хладен ум

преди 9 години

Това беше ирония!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Хахахах човек дето от 90те години си изкарва хляба с криминални дейности и лъжа сега станал премиер и се бил променил много.. вече мислел за народа.. абе я се скрийте

4

хладен ум

преди 9 години

Вижда се,че ГЕРБ се е променила многа. Миналия мандат Цветанов даваше усъдителни присъди,а сега Бойко - оправдателни.

3

юрист

преди 9 години

Каква съдебна реформа , като 80 % от съдиите и прокурорите са назначени ат БКП-БСП-ДС . Единственото е разпускане на всички и назначаване на хора до 35 години. Така е направено в Германия за да се махнат нацистите.

2

Анонимен

преди 9 години

DOIDE GERB I MAFIQTA SI OTDYXNA

1

Hiter

преди 9 години

Сянката на сако Цвако тегне над МВР. По коридорите се ослушват и си шепнат, да не да няма подслушвания на вътрешни хора. Ужас ви казвам. Прави се предтекст,че се извършва реформа, а се правят кражби и злоупотреба с власт. Лично мнение дано не съм прав.