62

135

преди 9 години

До Анонимен 56Братчед, ти шегуваш ли се или наистина си вярваш?

61

RAMBO

преди 9 години

до *** тиквар.не е важно как пишеш с правописни грешки или не.важното е съдържанието текста мисълта да извира истината от твоите уста и хората да кажат да така беше а ти щте си останеш същтия *** и тиквар от бостана на Бойко но трябва много да те поливат за да узрееш сега си зелена тиква и за нищто не ставаш- RAMBO

60

Аспарух

преди 9 години

Сайта,направете нещо,ако обичате.Дай ти му на тоя да се огледа в мнението на Българите за него.

59

Анонимен

преди 9 години

Продадоха татковината за дъвки от КОРЕКОМА.

58

Аспарух

преди 9 години

Поне с тоя трябва да се направи нещо!!!Дали протест за сваляне или подписки,но този е ВРЕДИТЕЛ. Супер наъл предател,мекотело *** и прочие.Коментариите които не го одобряват някъде са 38 към 0.Този сигурно няма повече от 5% рейтинг(и то от същите *** като него).

57

Анонимен

преди 9 години

Обикновен лъжец! Пак гласувайте за него!

56

избирател

преди 9 години

Е тъй де,аз не съм от София но съм от Варна и помня времето когато бяхме около 100000Е сега сме много,много повече и си е гадно да ви кажа.....

55

избирател

преди 9 години

.....ех и ти веднъж действай,като мъж...... е пак не мина Роска,сорй!!!

54

RAMBO

преди 9 години

по времето на социализма агентите на държавна сигурност и милицията под ръководството на Борисов и Цветанов са преследвали арестували и малтретирали Българските граждани който вярват в госпд и ходят в църкви като православни християни.те са ги арестували в църквата на улицата и са ги закарвали в ДС ИЛИ МИЛИЦИЯТА. там са ги биели турмозели и мартретирали заради своята православна вяра и религията която споделят и вярват.сега БГ народа иска затвор за агентите на ДС Борисов и Цветанов.ЦЯЛАТА ИСТИНА

53

Йордан Георгиев

преди 9 години

Росен е - лъжец и прикриващ се комунист

52

Анонимен

преди 9 години

ТОВА СЕЛСКО ТАРИКАТЧЕ НА ФОТОТО КОГАТО ДОЙДЕ В СОФИЯ ПРЕСКАЧАШЕ ТРАМВАЙНИТЕ ЛИНИИ ДА НЕ ГО ХВАНЕ ТОКА. КАКТО БЕШЕ ПИСАЛ ЕДИН ТУКА ВЪВ ФОРУМА. ОБАЧЕ СЕЛСКОТО МУДУРАТОРЧЕ ГО ИЗТРИ ЗАЩОТО СЕ СЕТИ ЧЕ И ТОЙ Е ПРЕСКАЧАЛ ЛИНИИТЕ НА ТРАМВАЯ. АМИ НЕ СЕ ОБИЖДАЙ БЕ МУДУРАТОРЧЕ ТЕ ВСИЧКИ СЕЛЯНИ ПРЕСКАЧАХА ЛИНИИТЕ НА ТРАМВА. НЕ СИ САМО ТИ..ОТ 300 000 КОИТО ЖИВЕЕХМЕ В СОФИЯ ДО 89 ГОДИНА ВЕЧЕ СМЕ 2 МИЛИОНА. 1 МИЛИОН И 700 000 СЕЛЯНЧЕТА СЕ ИЗ.АХТЕ В СОФИЯ.

51

Аспарух

преди 9 години

Абе Плевналиев,що не вземеш да прочетеш мнението на Българите за тебе и да си ходиш вече.Ясно е,че нямаш усещане,ама поне от срам да си тръгнеш.

50

Бадемов

преди 9 години

Плевнелиев е против спирането на новините на турски по БНТ. Няма да цитирам неговото позорно изказване, той защитава единствено интересите на Турция и движението за права и свободи.

49

Стоян

преди 9 години

В момента са в коалиция Буда- Гоце с одобрението на Плевнята!Но дори Гоце не е бил никога толкова мразен като това недоразумение на снимката!

48

АНОНИМНА

преди 9 години

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ Г-Н ПРЕЗИДЕНТА ДАЛИ ТОЙ У ТЯХ ГОВОРИ НА ТУРСКИ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ И ДАЛИ СЛУША НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ?! МНОГО ЛЕСНО ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИТЕ. РАЗБИРАМ, ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКА АМА ЧАК ТАКАВА.

47

Анонимен

преди 9 години

Като четеш червените *** все едно предишния Президент не е бил Гоце-ловеца на архари , а някой супер мен . Другари не може да простите на г-н Плевнелиев , че е образован и богат по законен начин. Това не добродетели в БКП-БСП-ДС . Другарите обичат прости , неграмотни и крадливи като Гоцката .

46

лорд

преди 9 години

Тоя е абсолютен лъжец .Щом си позволява за това да лъже, направете си изводите какви лъжи хвърля за държавните дела.Той е от котилото на най-върлите комунисти и комсомолци.Назначената от него шефка на президенсия пресцентър Мария Иванова е дъщеря на семейните му приятели също потомствени комунисти .

45

Рошко

преди 9 години

Голяма ТАЙНА ..........бреййййййййййй...................,как можаха да назначат за президент тоя .....................божкееееее................

44

Роска

преди 9 години

Бях написал коментар, но *** го е изтрил, макар че беше съвсем коректен. Ще го напиша отново.тЪпет

43

Пешкo

преди 9 години

Гласувала съм за този индивид. Но такава омраза към президент на страната народа никога не е изпитвал. Нито към Желев,Първанов или Стоянов. Толкова ненавист,обиди както към този човечец. Форума е огледало на обществото.Благодаря ви че ми отворихте очите. Срамувам се от избора си. Повече никога няма да повторя подобна грешка да гласувам за родоотстъпник. Сега ще изляза да се почерпим с компания затова че ме информирахте. Лека вечер и сме щастливи като виждаме как народа се събужда. Росене,срам си