82

Путю

преди 9 години

Жалко подобие...дори и жена му не го иска.........

81

Го4о

преди 9 години

Защо се занимавате с Президента, а не кажете как *** (от висшия ешелон) на първия, свободен Велик ден след промените, причакваха граждани и се чукаха с тях с ЧЕРВЕНИ ЯЙЦА! Стратега на БКП Ал. ЛИЛОВ бе един от най- "сръчните" в партията.

80

Анонимен

преди 9 години

Натрапеният ни президент продължава да упорства с правенето на минимум по един сериозен гаф на месец, горко й на държавата, която има такъв президент!

79

до 100

преди 9 години

Пиши на кирилица.

78

baba Genka

преди 9 години

Boje,otvori si tefterite i si saberi beterite,che me e sram toya deto mi e prezident!....Az ne sam go i izbirala,de,natresoha mi go!!!!

77

овчарчето плевню

преди 9 години

Народа го е казал кратко и ясно " светът ще свърши лудите не" *** ако беше малко по умен щеше да разбереш колко си ***...

76

Анонимен

преди 9 години

Този трябва да си сложи фес. Срам и позор е, че е президент на България, а обслужва Турция и ДПС.

75

Скиор

преди 9 години

Роска, я кажи, има ли сняг на Скалистите планини в Колорадо, САЩ?

74

РадостинРадуков

преди 9 години

Колкото повече приказваш по голям ров изкопаваш около себе си Роско . Никой не ти вярва комунистче дребно ,дори ''жена ти '' мрази Бойко .

73

Росен Тапета

преди 9 години

Уважаеми сънародници, недейте да обезличавате демократичните ми възгледи!

72

Uf

преди 9 години

DE DA BESCHE OTISCHAL V ISTORIYATA VE4E!...prezident...che

71

Колорадски бръмбар

преди 9 години

Роската отдавна никой не го взима насериозно. Мънка там, някакви глупости, оплита се, но хората го възприемат като циркова ***.

70

верса4и зрънков

преди 9 години

аве верно ли тоя ви е президент на българите?

69

неутрален

преди 9 години

Никъде по света народа няма да търпи такъв президент но българите си мълчат....даже и негови фенове се намират.....това не е народ а племе окупирало територия. Ако някой каже че българина е велик значи трябва да му се забие един кол в *** и да продължава да е велик.

68

Анонимен

преди 9 години

Неблагодарен пес помиярски! Тази власт го отгледала и изучила безплатно до 5 курс, а той забравил и се оплел в лъжи и оплювания купен от Америка! Със същата простотия и алчност мутренска и от България се отрекъл! Вън от България мутро проста!

67

браво

преди 9 години

До Браво на Плевнелиев- Хах,имаш чувство за хумор:))))))))))))))) Харесва ми иронията ти,така не се бях смял скоро- "обезличаваме демократичните му възгледи" аааа :)

66

Анонимен

преди 9 години

Давай Роска мачкай комунистите!

65

Браво на Плевнелиев

преди 9 години

Всеки Българин трябва да се чувства горд че имаме достоен президент! Всички опити на престъпната шайка БСП, ДПС и Атака да саботират работата му и да обезличават демократичните му възгледи, са обречени на неуспех! Просто защото когато човек вярва в това което говори и прави, предизвиква разпад от злоба и завист в недоброжелателите си! В случая престъпните кланове БСП, ДПС и Атака!

64

Анонимен

преди 9 години

За такива, народен съд.

63

Анонимен

преди 9 години

Добре лъсна тази лъжа. Ако нямаше будни хора да си спомнят, този *** щеше да продължи да лъже. Много е смешно как един комсомолец днес се изявява като анти-комунист, активист и т.н. България е пълна с такива клоуни които тормозят нас младите със спомени от комунизма, за да се въздигнат в очите на западните политици. Пример за това е този ***. Дойде ли 10ти ноември той и такива като него изскачат като призръци на принципа "ден година храни". Това досаждане трябва да престане.